KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Imatra

Huopakattoremontti Imatra, suurella sydämellä! Luota huopakattoremontti Imatralla meidän käsiimme, sillä huopa- ja bitumikatot ovat intohimomme – remontoimme rakkaudella kaikki huopakatteet tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan.

Huopakatteen remontoinnissa on tärkeää tuntea nimenomaan huopakatot. Toki on suotavaa olla kokemusta myös kattoremonteista yleisesti, mutta esimerkiksi peltikaton tai tiilikaton remontointi on ihan eri juttu kuin huopakaton remontointi. Sen vuoksi kannattaa delegoida huopakattoremontti Imatralla sijaitsevassa kohteessasi juurikin huopakatteiden saneeraukseen spesialisoituneille ammattilaisille, kuten meidän eteville huopakate-eksperteillemme.

Pitkään kokemukseemme ja palavaan intohimoomme vedoten voimme luvata, että uusi kattosi on varmasti kaikin puolin odotustesi mukainen. Tyylikäs, toimiva ja kestävä kate kirvoittaa taatusti kateellisia katseita aina naapurikorttelissa asti!

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Imatralla tai lähipaikkakunnilla* sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään!

*Imatran ohella myös muu Etelä-Karjala kuuluu palveluverkostoomme. Meiltä voit siis tilata huopakattoremontit Imatralle sekä esimerkiksi näihin pitäjiin Imatran lähiseudulla: Lappeenranta, Ruokolahti, Rautjärvi, Taipalsaari ja Parikkala.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Imatralla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Imatran alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Imatra – näin etenemme yhteydenottosi jälkeen…

Palahuopakattoremontti Imatra, alkaa yhteydenotostasi. Laita meille viestiä tai soita, ja kerro rohkeasti kattosi tarpeista sekä toiveistasi uuden katon suhteen!

Yhteydenottosi jälkeen huopa- tai palahuopakattoremontti Imatralla sijaitsevassa kohteessasi voidaan polkaista käyntiin toden teolla. Käytännössä urakka etenee alusta loppuun viiden vaiheen kautta.

 1. Laadimme vedenpitävän suunnitelman kattosi remontoimiseksi, huomioiden tarkasti sekä vanhan katon kunnon että oman visiosi.
 2. Esityövaihe. Hankimme remonttia varten tarvittavat materiaalit, pystytämme rakennustelineet, teemme tarvittavat ympäristön suojaustyöt jne.
 3. Vanhan vesikatteen purku. Samalla irrotamme vanhat kattotuotteet sekä puramme huonokuntoiset rakenteet yläpohjan puolelta.
 4. Uuden katon ja kattotuotteiden asennus.
 5. Loppusiivous ja -tarkastus.

Kas näin, nyt huopa- tai palahuopakattoremontti Imatralla sijaitsevassa kohteessasi on päätöksessään. Näiden viiden työvaiheen jälkeen pääset nauttimaan uudesta katostasi ja sen monista hyvistä puolista täysin siemauksin.

Huom. toteutamme huopakattoremontit ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Pakettiin kuuluu kaikki työ, materiaalit ja kalusto kattosi remontoimiseksi. Mitään et joudu tekemään tai hankkimaan itse!

Huopakaton uusiminen Imatra – miksi vaihtaisit pelti- tai tiilikattoon?

Huopakaton uusiminen Imatra, fiksu investointi. Vaikka huopakaton vaihto pelti- tai tiilikatoksi on toki aina mahdollista, ensisijaisesti suosittelemme huopakatteen uusimista.

Huovassa on nimittäin paljon hyvää. Huopakatto ei missään nimessä ole ainakaan sen huonompi kateratkaisu kuin pelti- tai tiilikatto!

Huopakatto on esimerkiksi hiljainen. Sateen ropinat tai myrskytuulten tuiverrukset eivät kuulu sisätiloihin, vaan huopakaton suojissa saa olla rauhassa säällä kuin säällä.

Tietenkin huopakatto on myös kestävä kateratkaisu. Oikein asennettu, laadukas ja hyvin huollettu huopakatto kestää palvelevana vuosikymmeniä.

Ja mikä parasta, huopakatto on ilo silmällekin. Kaunis, sirotepintainen kate saadaan stailattua tyyliin kuin tyyliin, olipa remonttikohde sitten kesämökki tai moderni omakotitalo.

Eikö kuulostakin hyvältä? Ota siis yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan huopakaton uusiminen Imatralla sijaitsevassa kohteessasi!

Muistathan, että huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä katollesi myös monenlaisia muutostöitä. Esimerkiksi huopakaton värin vaihtaminen ja uusien kattotuotteiden asennus onnistuu samalla helposti ja edullisesti, mikäli et ole täysin tyytyväinen kattosi nykyiseen sävyyn tai varustukseen.

Palahuopakaton uusiminen Imatra, hintansa väärtti investointi!

Palahuopakaton uusiminen Imatra, ehdottomasti hintansa ”väärtti” investointi. Älä turhaan välttele huopakatteen uusimista, sillä pitkässä juoksussa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Imatralla sijaitsevassa kohteessasi tulee taatusti edullisemmaksi kuin yrittää väen väkisin ylläpitää vanhan kattorähjän taistelutahtoa huoltamalla ja korjaamalla.

Tarkkoja hintatietoja varten sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä ja pyydettävä tarjous. Meillä hinta jokaiselle kattoremonttiprojektille lasketaan aina tapauskohtaisesti, jotta tarjouksemme loppusummaan eli vain livahtaisi senttiäkään ilmaa.

Todennäköisesti vastauksemme tuleekin olemaan iloinen yllätys. Hintatasomme on muihin Etelä-Karjalan seudulla toimiviin urakoitsijoihin nähden erittäin reilu ja kilpailukykyinen!

Pidäthän mielessä, että laskut maksettuasi voit hakea työstämme myös kotitalousvähennystä. Vaikka kotitalousvähennyksen määrä vaihteleekin paljon remontista toiseen, kyseessä on joka tapauksessa rahanarvoinen etuus. Sitä ei kannata jättää käyttämättä.

Lisäksi on hyvä olla tietoinen kauttamme saatavilla olevasta rahoituksesta. Rahoituksen avulla voit maksaa huopa- tai palahuopakattoremontin Imatralla sijaitsevassa kohteessasi rennosti erissä, eikä isompikaan kunnostusrupeama aiheuta turhaa taloudellista stressiä.

Huopakatteen saneeraus voidaan toteuttaa monista syistä – suosittelemme remonttia tilanteen mukaan

Huopakatteen saneeraus Imatralla voidaan ottaa agendalle monista erilaisista syistä. Huopakaton remontointiin ei ole vain yhtä ainoaa ”hyvää” syytä, vaan suosittelemme remonttia aina tilanteen mukaan mm. vanhan katon kunto ja ikä sekä asiakkaan omat toiveet huomioiden.

Tässä muutamia esimerkkejä tilanteista, joissa huopakattoremontti on yleensä hyvä ajatus:

 • Katolla on runsaasti sammalta tai jäkälää.
 • Kattopinta halkeilee ja/tai kupruilee.
 • Katon eristys on heikolla tolalla (katon välissä on kylmiä onkaloita).
 • Katon väliin on päässyt kosteutta.
 • Katto on painunut lumitaakan alla.
 • Tasainen kattomuoto – tasakatto on riskirakenne!
 • Katteen ikä on neljäkymmentä vuotta tai yli.

Jos yksi tai useampi edellä olevista esimerkeistä kuulostaa tutulta, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Yhteydenottosi perusteella lähetämme asiantuntijamme vielä varmistamaan diagnoosin, minkä jälkeen voimme antaa tarvittaessa loistotarjouksen kattosi uusimisesta. Turhaan emme remonttia tyrkytä!

P.S. Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa Imatralla ja lähipaikkakunnilla. Meitä eivät pidättele syvätkään vesiesteet, vaan hurautamme hetkessä hätiin osoitteeseen kuin osoitteeseen.