KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Imatra – Kattohuoltomme sopivat kaikille katoille

Meidän kattohuoltomme sopivat kaikille katoille, sillä tunnemme parhaat tavat niin huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton kuin peltikatonkin huoltamiseen, ja teemme työt katon ja sen tarpeiden perusteella. Me teemme omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuollot myös talvella. Kattohuoltoja, joita voit tarvita Imatralla, Lappeenrannassa tai Ruokolahdella talviaikaan, ovat lumenpudotus, jäänpudotus (eli jääpuikkojen pudotus) sekä katon ja rännien sulatus vesihöyryllä.

Olipa kyse talvisista tai kesäisistä kattohuolloista tai vaikka katon keväthuollosta Imatralla, voit maksaa urakan kauttamme saatavalla rahoituksella. Omakotitalon ja kesämökin kattohuolloista saa kotitalousvähennystä, ja kerrottakoon vielä sekin, että tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattohuoltojen yhteydessä.

Katon puhdistus kymmeniä kertoja uusittava kattohuolto Imatralla

Katon puhdistus uusitaan kymmeniä kertoja, sillä peltikatot, tiilikatot, huopakatot ja palahuopakatot tulisi puhdistaa kahdesti vuodessa. Koska tiilikaton voi odottaa kestävän jopa 70 vuotta, voidaan tiilikaton harjausta tarvita yhteensä jopa 140 kertaa – melkoinen määrä, mutta tuon määrän ansiosta näin pitkä käyttöikä on ylipäätään mahdollista saavuttaa.

Jos tiilikatot puhdistetaan harjaamalla, kannattaa huopakatot puhdistaa ilmapuhaltamalla. Ilmapuhallus on hellävaraisempi ja siksi kattoystävällisempi tapa puhdistaa katto Imatralla.

Katon kevät- ja syyspuhdistukseen kuuluu myös rännien puhdistus, sillä roskien poisto katolta (tehtiin se sitten harjoin tai ilmapuhaltimin) tarkoittaa yleensä sitä, että roskat päätyvät räystäskouruihin. Vaikka kaikki roskat eivät päätyisikään sadevesikouruihin, voivat vesikourut mennä tukkoon, ja siitä voi seurata erilaisia kosteus-, korroosio- ja jäätymisvaurioita.

Sammaleenpoisto Imatralla – paras vinkki tähän kattohuoltoon

Mietitkö sinäkin, miten tehdä sammaleenpoisto katolta Imatralla? Tiilikaton harjaus ei poista sammaleiden juuria, eikä kattoja kannata pestä painepesurillakaan. Meidän vinkkimme on meidän tekemämme sammaleentuhokäsittely. Levitämme tasakatolle, harjakatolle, pulpettikatolle tai vaikka tornikatolle biohajoavaa sammaleenpoistoainetta, mikä tuhoaa sammalkasvustot juurineen päivineen. Loivasta tai kaltevasta katosta tulee käsittelyn päätteeksi todella siisti, eikä sammaleiden aiheuttamista vaurioista tarvitse enää kantaa huolta.

Jäänpudotus Imatralla voidaan tehdä vaikka nosturiautolla

Meidät kannattaa valita kaikkiin korkeiden rakennustenkin kattohuoltoihin, sillä teemme rännien puhdistuksen, jäänpudotuksen ja muut kattotyöt tarvittaessa vaikka nosturiautolla. Jäänpudotus tarkoittaa usein samaa kuin jääpuikkojen poisto katolta. Jääpuikot, mitkä roikkuvat vesikouruista, kertovat rännien umpeenjäätymisestä. Jos jääpuikot roikkuvat räystäiltä, voivat ne olla merkki myös rakennuksesta karkaavasta lämmöstä, mikä sulattaa katolla olevaa lunta altapäin. Kun sula vesi päätyy räystäille, se jäätyy. Otamme selvää, voitaisiinko katto lisäeristää lämpövuotojen lopettamiseksi Imatralla.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.