KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Imatra – Hyväkuntoinen katto ei vuoda sateella

Kun huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto on hyvässä kunnossa, ei se vuoda sateella. Se, että katto ei vuoda Imatralla, tarkoittaa muun muassa sitä, etteivät sisäkatto, lattia tai esimerkiksi talon seinät kastu. Kuivassa rakennuksessa on turvallista ja viihtyisää asua. Tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit ja muut kattotyöt meiltä, niin sinunkin kattosi on hyväkuntoinen Imatralla, Lappeenrannassa ja Ruokolahdella.

Katon hyväkuntoisuutta varjellemme muun muassa erilaisilla kattohuolloilla. Jotta peltikatto ei ruostuisi ja alkaisi vuotaa, on tärkeää huolehtia sen jokakeväisistä ja -syksyisistä puhdistuksista. Muutamaan otteeseen se on myös syytä maalata. Myös tiilikatot ja huopakatot tulisi puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, ja tarpeen mukaan pinnoittaa tai käsitellä sammaleenpoistoaineella. Katon puolivuosittaiset puhdistukset tarjoavat tilaisuuden tarkastaa katto kauttaaltaan, ja näin me myös teemme. Tarkastamme katon ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä, ja annamme lopuksi tarjouksen mahdollisesti tarvituista huolloista ja korjauksista, tai vaikka katon varustelusta.

Katon varustelu voi tarkoittaa pieneläinesteiden asentamista, tai uusien kattoturvatuotteiden asentamista. Kattoturvatuotteita ovat muun muassa kattotikkaat, kattosillat ja lumiesteet. Tilaa meiltä myös läpivientien asennus, huolto ja uusiminen, kuten vaikkapa kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen. Kattoikkuna voidaan lopuksi pellittää, kuten savupiippukin. Saat meiltä myös piipunhatun asennettuna ja kaikki muut peltisepäntyöt.

Kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja niin katon uusimisen kuin esimerkiksi kourusaneerauksen voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Mitä, jos kattotyöt Imatralla menettävät tehonsa?

Omakotitalon, paritalon, autokatoksen, autotallin tai vaikka kesämökin katon saa kestämään pitkään, kun sitä huolletaan säännöllisesti. Kattohuollot ja nopeasti korjatut vauriot voivat saada katon kestämään esimerkiksi 40 vuotta, mikä on huopakaton maksimikäyttöikä Imatralla ja muualla. Jossain vaiheessa kattohuollot, kattokorjaukset ja muut kattotyöt menettävät tehonsa, eli kattoa ei saadakaan uudenveroiseen kuntoon. Mitä vanhempi katto, sitä vähemmän se hyötyy kattohuolloista tai kattokorjauksista. Kattomaalaus ei takaa sen tiiviyttä tai toimivuutta, ja kattokorjauksistakin on enää vain väliaikainen ilo. Vaikka katto paikattaisiin tänään parhaalla mahdollisella ammattitaidolla (eli sillä, mitä sinulle Imatralla tarjoamme), voisi se alkaa kohta vuotaa jostain muusta kohdasta.

Huopakatot, tiilikatot ja peltikatot kannattaakin uusia, ennen kuin niiden kunto heikkenee liikaa – ja ennen, kuin epätiiviydet saavat aikaan katon vesivahingon. Meiltä saat erinomaisella hinta-laatusuhteella tehtävän kattoremontin, mihin voidaan yhdistää monia kattotöitä peltisepäntöistä aurinkopaneelien asentamiseen ja katon korottamisesta katon lisälämmöneristykseen. Ota yhteyttä, niin tulemme laskemaan tarjouksen kattosi uusimisesta täyden palvelun pakettina!

Katon puhdistaminen yksi tärkeimmistä huopakattotöistä Imatralla

Meidän kattopalvelumme tarjoaa huippuosaamista kaikkien huopakattotöiden tiimoilta, joten ole meihin yhteydessä esimerkiksi uuden huopakaton asentamisen tiimoilta. Tilaa meiltä myös huopakattoremontti – siinäkin tapauksessa, että katon alla on laho- tai homevaurioita, tai että haluat tasakattosi tilalle harjakaton. Muista tämä huopakattoihin perehtynyt kattourakoitsija myös silloin, kun myrskytuuli on koetellut huopakattoa, tai katolla kasvaa paljon sammaleita.

Onneksi yleensä riittää, että tämä helppohoitoinen ja kestävä kate puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Tilaa meiltä myös huopakaton kevät- ja syyshuollot, sillä niissäkin tarvitaan asiantuntemusta ja huolellisuutta. Roskien poisto katolta estää kattoa sammaloitumasta, mikä voisi johtaa huopakattovuotoihin. Kahdesti vuodessa puhdistettu katto pysyy siistinä ja hyväkuntoisena, ja katon puhdistuksen yhteydessä katon ja katon varusteiden hyväkuntoisuus tulee varmistettua myös ilmaisen kattotarkastuksen muodossa. Katon kunto tarkastetaan ilmaiseksi myös kattoikkunan tiivistyksen, irronneiden tikkaiden kiinnittämisen tai vaikka sadevesijärjestelmän puhdistuksen yhteydessä, kun asialla ovat meidän ammattilaisemme.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.