KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Imatra – Säännöllinen roskien poisto estää tukokset

Vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä näin roskatukosten mahdollisuus voidaan minimoida. Roskatukokset aiheuttavat monenlaisia ongelmia Imatralla. Roskat estävät vesikouruja vetämästä, joten kaikki katolta alas tulevat sade- ja sulamisvedet tulvivat yli reunojen. Vesi imeytyy maahan aivan rakennuksen perustusten viereen, mikä ei ole hyvä asia, voihan se siirtyä talon rakenteisiin aiheuttaen kosteusongelmia.

Se, että tiilikaton, peltikaton tai huopakaton ränneissä on koko ajan roskia ja kosteutta, aiheuttaa rännin ruostumista Imatralla, Lappeenrannassa ja Ruokolahdella. Talvella mukaan astuu myös jää. Sekä jää että ruoste aiheuttavat korjaus- ja uusimistarpeita, ja lisäksi on mahdollista, että jäätyneet rännit (tai niistä riippuvat jääpuikot) putoavat alas katolta.

Tilaa omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus meiltä joka kevät ja syksy, niin sadevesijärjestelmä toimii asianmukaisella tavalla kaikkina vuodenaikoina. Teemme Imatralla turvallisesti myös korkean rakennuksen vesikourujen puhdistuksen. Jäätyneiden rännien sulatuksesta, rännien korjauksesta ja uusimisesta sekä tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoaa myös sadevesijärjestelmien puhdistukseen sopivaa rahoitusta.

Rännien puhdistus Imatralla – yhdistä se katon harjaukseen

Kattotöitä kannattaa yhdistellä jo kustannussyistä. Rännien puhdistuksen yhteydessä kannattaa siis teettää kaikki kattotyöt, joita tiilikatto, peltikatto tai bitumikatto on vailla. Katon puhdistus on hyvä esimerkki. Omakotitalojen, mökkien, autokatosten ja muiden piharakennusten, kerrostalojen ja esimerkiksi rivitalojen katot kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, eli talven molemmin puolin. Myös rännien puhdistusta tarvitaan Imatralla samoihin aikoihin, joten nämä kaksi kattotyötä kannattaa teettää yhtä aikaa.

Rännien ja vesikatteen puhdistukset kannattaa yhdistää myös sen takia, että katon harjaus tai roskien poisto ilmapuhaltamalla siirtää osan katolla olevista roskista sadevesikouruihin. Vesikourut pitäisi siis joka tapauksessa puhdistaa katon puhdistuksen jälkeen. Mitä vähemmän sadevesikouruissa on roskia, sitä paremmin ne vetävät, ja sitä vähemmän niissä esiintyy ruoste- tai jäätymisvaurioita.

Rännien puhdistus Imatralla sisältää myös sadevesijärjestelmän katsastuksen

Tämä kattofirma muistaa aina poistaa kaikki roskat vesikouruista, ja tarvittaessa huuhdella kourut lopuksi. Jotta kaikki roskat saataisiin pois omakotitalon, mökin tai vaikkapa luhtitalon vesikouruista, teemme työn katolta käsin. Katolta käsin työskenteleminen (tietenkin asianmukaisin työturvallisuustuottein varustautuneena) on turvallisempaa kuin tikkailla kiipeileminen. Jos kyseessä on oikein korkea rakennus, käytämme kattotöissä apuna henkilönostimia.

Rännit kannattaa puhdistaa yläkautta eikä esimerkiksi maasta käsin käytettävillä ”ränniputsareilla” myös sen takia, että rännit voitaisiin samalla kuntotarkastaa. Ränneissä voi olla ruostevaurioita, tai ehkä niiden kallistukset antavat väärään suuntaan. Kuntotarkastuksen perusteella kaikki pienetkin vauriot saadaan kunnostettua, eikä räystäs ala vuotaa.

Emme tyydy tarkastamaan vain sadevesijärjestelmän kuntoa, vaan laajennamme kuntotarkastuksen koskemaan koko kattokokonaisuutta. Vaikka et olisi tilannut meiltä muuta kuin vesikourujen puhdistuksen, tarkastamme kattosi ilmaiseksi.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.