KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Itä-Suomi

Huopakattoremontti Itä-Suomi – Bitumikattoremonttimme ratkaisee kaikki kattohuolesi! Hankkiudu eroon huonokuntoisesta bitumikatosta ja tilaa huopakattoremontti Itä-Suomeen tästä osoitteesta. Teemme puolestasi urakan kaikki työvaiheet, eikä hintakaan nouse kynnyskysymyksesi, sillä se on sekä kohtuullinen että kotitalousvähennyskelpoinen. Mainittakoon, että yhteistyökumppaniltamme voi hakea rahoitusta huopakattoremontille Itä-Suomessa.

Koska aluettamme on koko Itä-Suomi, toteutamme huopakattoremontteja useilla paikkakunnilla (myös saarikohteissa). Entinen Itä-Suomen lääni oli jaettu kolmeen maakuntaan, joita olivat Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo ja Etelä-Savo. Näin ollen Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Iisalmi, Ilomantsi, Joensuu, Joroinen, Juankoski, Juuka, Juva, Kaavi, Kangasniemi, Karttula, Keitele, Kerimäki, Kesälahti, Kitee, Kiuruvesi, Kontiolahti, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Lieksa, Liperi, Maaninka, Mikkeli, Mäntyharju, Nilsiä, Nurmes, Outokumpu, Pertunmaa, Pieksämäki, Pielavesi, Polvijärvi, Punkaharju, Puumala, Rantasalmi, Rautalampi, Rautavaara, Ristiina, Rääkkylä, Savonlinna, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Sulkava, Suonenjoki, Tervo, Tohmajärvi, Tuusniemi, Valtimo, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto ja Vieremä ovat paikkakuntia, joilla uusimme bitumikattoja.

Toteutamme huopakattoremontteja Itä-Suomen entisissäkin kunnissa, joita ovat Anttola, Eno, Haukivuori, Jäppilä, Kangaslampi, Kiihtelysvaara, Mikkelin maalaiskunta, Pieksämäen maalaiskunta, Pieksänmaa, Pyhäselkä, Savonranta, Tuupovaara, Vehmersalmi, Virtasalmi ja Värtsilä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Itä-Suomessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Itä-Suomen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Itä-Suomi – Laattakattoremontti on koko rakennuksesi parhaaksi

Palahuopakattoremontti Itä-Suomi – Teemme hyvän työn koko rakennukselle, kun uusimme bitumipaanukattosi! Omakotitalon, ulkorakennuksen tai kesämökin huopakattoremonttia tarvitaan viimeistään katon käyttöiän päättyessä. Voi olla, että tarvitset palahuopakattoremonttia Itä-Suomessa jo tätä ennen. Esimerkiksi raju myrsky, huoltamattomuus tai aikoinaan tehdyt asennusvirheet voivat aikaistaa huopakattoremonttia. Ota yhteyttä ennen katon kunnon liiallista heikkenemistä! Me laitamme kaiken kuntoon virheettömästi ja aikaa haaskaamatta.

Palahuopakattoremontti Itä-Suomessa tarkoittaa muutakin kuin palahuopien uusimista. Samalla uusitaan myös alushuopa, mikä toimii suojakerroksena, jos katto jostain syystä alkaa vuotaa. Tarvittaessa uusimme myös raakaponttilaudoituksen – kokonaan tai osittain. Sen tehtävä on vakauttaa koko talon rakennetta. Jos raakaponttilaudoituksessa ei ole kosteutta vaan aukkoja, voimme asentaa sen päälle uuden katevaneroinnin tai OSB-kattolevytyksen. Näin varmistetaan se, että huopanauloilla on jotain, mihin kiinnittyä.

Tekemämme palahuopakattoremontti Itä-Suomessa on koko rakennuksesi parhaaksi, koska asentamamme laattakatto ei vuoda (eli katon alle ei synny kosteusvaurioita). Voimme myös asentaa katolle koko rakennuksen kannalta tärkeitä varusteita, kuten ilmanvaihtoputkia.

Huopakaton uusiminen Itä-Suomi – Ylävitonen uudelle huopakatolle!

Huopakaton uusiminen Itä-Suomi – Onnistuneen kattoremontin jälkeen voimme läiskäistä ylävitosen! Autotallin, rantamökin, saunarakennuksen, omakotitalon tai esimerkiksi ulkovaraston huopakattoremontti onnistuu aina mitä parhaimmalla tavalla – siitä pitävät huolen ammattitaitoiset asentajamme, perusteelliset peltiseppämme ja kiistattoman taitavat kirvesmiehemme. Jätä huopakaton uusiminen Itä-Suomessa meille silloinkin, kun katon alla on poikkeuksellisen paljon vaurioita – tai silloin, kun kattokokonaisuus on niin hyvässä kunnossa, että huopakattoremontti voidaan tehdä purkamatta vanhaa kattoa.

Se, miten rakennuksesi huopakaton uusiminen Itä-Suomessa kuuluu tehdä, selvitetään ennen urakan aloittamista. Tätä tietoahan tarvitaan niin urakkaa suunnitellessa kuin tarjousta laatiessa. Samalla selviää se, kauanko huopakaton uusimiseen Itä-Suomessa on varattava aikaa.

Asioita, mitkä vaikuttavat bitumikaton vaihdon kestoon ja hintaan, ovat esimerkiksi katon koko ja kaltevuus. Myös rakennuksen korkeudella ja sijainnilla on vaikutusta. Kattorakenteiden kunto vaikuttaa ihan erityisen paljon siihen, mitä kaikkea kattoremontin aikana on tehtävä, ja sitä kautta asialla on suuri merkitys myös urakan kestoon ja kustannuksiin. Kun haluat urakasta mahdollisimman kilpailukykyisen tarjouksen, ota yhteyttä!

Palahuopakaton uusiminen Itä-Suomi – Idän ihmeeksikin kutsuttu kattotiimimme laittaa toiveesi toteen

Palahuopakaton uusiminen Itä-Suomi – Kattoasentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme laittavat laattakattotoiveesi toteen! Toteutamme esimerkiksi uuden katon väriä, huopalaattojen muotoa, piipun pellitystä ja uusia kattoläpivientejä koskevat toiveesi.

Parasta kaikessa on se, että huopakattoremontti onnistuu kerrassaan erinomaisella hinta-laatusuhteella! Enää ei tarvitse tinkiä laadusta tai ammattitaidosta, sillä palahuopakaton uusiminen Itä-Suomessa onnistuu varsin kohtuullisin kustannuksin, kun asialla on tämä kattotiimi. Meitä voi kutsua Idän ihmeeksi, vaikka tuo nimi onkin monen mielestä varattu Ladoille.

Huopakattoremontin teettämiselle on monia hyviä syitä. Yksi on se, että asiakas saa varmasti mieleisensä katon, koska markkinoilla on niin paljon erivärisiä kattohuopia. Uusi bitumipaanukatto voi olla vaikkapa musta, sininen tai vihreä. Mallivaihtoehtojakin piisaa. Haluaisitko suorakulmaiset huopalaatat? Entä miltä kuulostaisivat jättikokoiset bitumipaanut?

Palahuopakaton uusimiseen Itä-Suomessa voidaan yhdistää sekä piipun kunnostus että piipun pellitys peltisepäntyönä. Muistamme asentaa myös piipunhatun.

Asennettavien asioiden listalle voi päätyä myös esimerkiksi kattoikkuna. Palahuopakaton uusimiseen Itä-Suomessa voi kuulua myös yläpohjan lisäeristys.

Huopakattosaneeraus Itä-Suomi – Kattoremonttipalvelumme tekee tenän vanhan katon korjauskierteelle

Huopakattosaneeraus Itä-Suomi – Teemme tenän vanhan bitumikaton korjauskierteelle! Puramme katon ja tarvittaessa kunnostamme sen alla olevat puurakenteet. Sitten asennamme uuden bitumikaton. Mökin, omakotitalon tai piharakennuksen huopakattoremonttiin kuuluu myös uuden huopakaton varustelu. Katto tarvitsee esimerkiksi sadevesijärjestelmän. Uusi sadevesijärjestelmä voi olla pyöreä tai kantikas. Voit valita vapaasti myös värin. Siinä tapauksessa, että kyseessä on tasakattoremontti, asennamme katolle kattokaivot mahdollisine lämpövastuksineen.

Meidän asentamamme harjakatto, taitekatto, pulpettikatto, mansardikatto tai tasakatto ei vuoda. Teemme huopakattosaneeraukset Itä-Suomessa pitkällä kokemuksella ja horjumattomalla ammattitaidolla, joten jokainen seinäliittymä ja sisätaite on sellainen kuin sen kuuluu olla. Panostamme myös huopakattoremontin yhteydessä asennettaviin kattoläpivienteihin. Toteutamme niiden ylösnostot rullahuovasta leikatuilla erilliskappaleilla, jotta voimme taata niiden vesitiiviyden.

Kun huopakattosaneerauksesi Itä-Suomessa on ohi, kattosi on valmis ottamaan vastaan kaikki vuodenajat. Katto kestää hajoilematta niin myrskytuulet kuin helteet. Mikäli siis olet kyllästynyt korjaamaan vanhaa huopakattoasi, ota yhteyttä ja pyydä valmiiksi tingitty tarjous huopakattosaneerauksesta Itä-Suomessa!