KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Itä-Suomi – Kattohuoltajan otettava huomioon katemateriaali

Teemme omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tahi kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Itä-Suomessa sen perusteella, mikä on katteen materiaali, ja mitä kattokokonaisuus sillä kertaa tarvitaan. Katemateriaalikohtaiset, asiantuntemuksella ja huolellisella otteella toteutetut kattohuollot saavat katon kestämään kaikkialla Itä-Suomessa, kuten Enonkoskella, Heinävedellä, Hirvensalmella, Iisalmessa, Ilomantsissa, Joensuussa, Joroisilla, Juankoskella, Juuassa, Juvalla, Kaavilla ja Kangasniemellä.

Kattohuoltomme voi maksaa yhteistyökumppanimme kautta haettavalla rahoituksella, ja Verohallintoon kannattaa olla yhteydessä kotitalousvähennyksen tiimoilta. Meiltä kuulet lisää siitä, mitä huopakattosi, palahuopakattosi, peltikattosi tai tiilikattosi tarvitsee esimerkiksi Karttulassa, Keiteleellä, Kerimäellä, Kesälahdella, Kiteellä, Kiuruvedellä, Kontiolahdella, Kuopiossa, Lapinlahdella, Leppävirralla, Lieksassa, Liperissä, Maaningalla, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Nilsiässä, Nurmeksessa, Outokummussa, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Pielavedellä, Polvijärvellä, Punkaharjulla, Puumalassa, Rantasalmella, Rautalammilla, Rautavaaralla, Ristiinassa, Rääkkylässä, Savonlinnassa, Siilinjärvellä, Sonkajärvellä, Sulkavalla, Suonenjoella, Tervossa, Tohmajärvellä, Tuusniemellä, Valtimolla, Varkaudessa, Varpaisjärvellä, Vesannolla tai Vieremällä. Jokaisen kattohuollon yhteydessä tarjottava ilmainen kattotarkastus saa aikaan se, että esimerkiksi tarve tiivistää piipun juuri tulee huomattua ajoissa.

Katon puhdistus Itä-Suomessa yksi tärkeimmistä kattohuolloista

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus on yksi tärkeimmistä kattohuolloista Itä-Suomessa, sillä roskien poisto katolta vähentää muiden kattohuoltojen (kuten sammaleentuhokäsittelyiden) tarvetta. Katon puhdistus vähentää myös katon vaurioitumista, kuten ruosteen aiheuttamaa reikiintymistä ja vuotamista. Ota yhteyttä ja tilaa katemateriaalikohtainen katon puhdistus Itä-Suomeen – jos kattosi on tiilikatto, voimme puhdistaa sen harjaamalla, mutta huopakatot on parempi siistiä ilmapuhalluksella. Koska tiilikaton harjaus (tai minkä tahansa muunkin katon jokakeväinen ja -syksyinen puhdistus) ohjaa osan roskista räystäskouruihin, kuuluu huoltoomme myös rännien puhdistus.

Vaivattomin sammaleenpoisto Itä-Suomessa – tilaa se meiltä

Vaivattomin tapa hoitaa ikääntyneen ja siksi sammaloituneen katon sammaleenpoisto Itä-Suomessa on tilata se meiltä. Me teemme kaikki kattotyöt avaimet käteen -paketteina, joten muuta ei tarvita kuin puhelinsoitto tai verkkoviesti. Tekemämme sammaleenpoisto on kattoystävällinen, mutta se saa silti kaikki kasvustot lähtemään myös katteen sisästä ja tiilien välistä. Levitämme nimittäin katolle biohajoavaa sammaleenpoistoainetta, mikä eliminoi myös sammalten juuret.

Jäänpudotus ja lumenpudotus Itä-Suomessa – muista turvallisuus!

Lumenpudotus, jäänpudotus (jääpuikkojen pudotus räystäiltä tai ränneistä) sekä katon ja rännien sulatus vesihöyryllä ovat kattotöitä, joita ei yleensä kannata tehdä itse. Ota yhteyttä tähän, koko Itä-Suomessa palvelevaan kattopalveluun, niin lumen ja jään poisto katolta tapahtuu erittäin turvallisesti. Koska osaamme asiamme, teemme talvisetkin kattohuollot kattoa tai sen rakenteita rikkomatta – hinta-laatusuhteemme on kerrassaan erinomaisella tasolla!

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.