KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Itä-Suomi – Hyväkuntoinen katto kestää sääilmiöt

Mitä paremmassa kunnossa huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto on, sitä paremmin se kestää myrskyt, rankkasateet ja muut sääilmiöt – katolla talvella makaavasta lumipeitteestä puhumattakaan. Anna meidän tehdä kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit sun muut kattotyöt Itä-Suomessa, niin kattosi on hyvässä kunnossa vielä vanhoilla päivilläänkin. Katon uusiminen on meille aina vasta viimeinen vaihtoehto – aina kun mahdollista, teemme tarjouksen jostain kattokorjauksesta, kattohuollosta tai muusta kattotyöstä, kuten läpivientien asennuksesta, huollosta ja uusimisesta (esimerkiksi kattoluukun ja kattoikkunoiden uusimisesta).

Teemme kotitalousvähennyskelpoiset ja erinomaisella hinta-laatusuhteella varustetut kattotyöt kaikkialla Itä-Suomessa, kuten Enonkoskella, Heinävedellä, Hirvensalmella, Iisalmessa, Ilomantsissa, Joensuussa, Joroisilla, Juankoskella, Juuassa, Juvalla, Kaavilla, Kangasniemellä, Karttulassa, Keiteleellä, Kerimäellä, Kesälahdella, Kiteellä, Kiuruvedellä, Kontiolahdella, Kuopiossa, Lapinlahdella, Leppävirralla, Lieksassa, Liperissä, Maaningalla, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Nilsiässä, Nurmeksessa, Outokummussa, Pertunmaalla, Pieksämäellä ja Pielavedellä. Yhteistyökumppanimme tarjoaa rahoitusta, millä voi maksaa niin katon keväthuollon kuin kattoremontinkin esimerkiksi Polvijärvellä, Punkaharjulla, Puumalassa, Rantasalmella, Rautalammilla, Rautavaaralla, Ristiinassa, Rääkkylässä, Savonlinnassa, Siilinjärvellä, Sonkajärvellä, Sulkavalla, Suonenjoella, Tervossa, Tohmajärvellä, Tuusniemellä, Valtimolla, Varkaudessa, Varpaisjärvellä, Vesannolla tai Vieremällä. Kaupan päälle tarjottavan kattotarkastuksen avulla saat arvokasta tietoa siitä, miten omakotitalon tai vaikka mökin käyttöikää voisi lisätä.

Kattoremontin yhteydessä tehtävät kattotyöt Itä-Suomessa

Kun ollaan siinä pisteessä, että omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun piharakennuksen katto on todella kulunut, ei sitä kannata enää paikata tai huoltaa. Katto voisi pian vuotaa jostain toisesta kohtaa, sillä katon teknistä käyttöikää eivät huippuammattilaisemmekaan pysty pidentämään. Esimerkiksi huopakaton käyttökelpoisuus loppuu viimeistään 40 vuoden kuluttua katon asentamisesta. Peltikatto kestää korkeintaan 50 vuotta, mutta betonitiilikatto voi suojata rakennusta säiltä jopa 70 vuotta.

Vanha ja huonokuntoinen katto pitää uusia. Kattoremontti tarkoittaa yleensä vesikatteen ja aluskatteen uusimista, mutta samalla voidaan tehdä kosteusvaurioiden korjausta, katon lisälämmöneristys tai katon tuuletusratkaisujen parantelua. Aiemmin katot eristettiin niukemmin kuin tänä päivänä, kun kukaan ei tahdo päästää lämpöenergiaa karkaamaan. Lisäeristeet parantavat myös katon kosteusteknistä toimivuutta.

Kattosaneerauksen lopuksi katto varustellaan, eli edessä on ainakin sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden asentaminen. Katolle asennettavien kattoturvatuotteiden määrä riippuu muun muassa kattokaltevuudesta, mutta tavallisimpia kattoturvatuotteita ovat kattosillat, kattotikkaat ja lumiesteet. Voimme asentaa uudelle katolle myös pieneläinesteitä, ja kattopeltiseppämme voivat pellittää kattoikkunan ja savupiipun, asentaa piipunhatun sekä tehdä muita peltisepäntöitä. Katon varustelutasoa voidaan päivittää vaikkapa aurinkopaneeleilla – niitä kannattaa harkita varsinkin kesämökin katolle.

Huopakaton puolivuosittainen huolto saa kattosi kestämään

Kaikki katot kannattaa huoltaa puolen vuoden välein niin Itä-Suomessa kuin muuallakin Suomessa. Valitse huopakaton ja palahuopakaton huoltotoimenpiteisiin meidän ammattilaisemme, niin kattosi saa parhaat eväät, joilla se kestää vuosikymmenestä toiseen. Huopakattojen huollot vaativat erityisosaamista huopakatoista, sillä niiden sirotepinnoite voi vaurioitua liian kovakouraisten otteiden seurauksena. Esimerkiksi katon puhdistus – eli juuri se huolto, mitä tasakatto, pulpettikatto, tornikatto tai vaikka harjakatto tarvitsee puolen vuoden välein – kannatta tehdä ilmapuhalluksella, vaikka monet muut katot voi harjata puhtaaksi.

Puolivuosittainen puhdistus on niin tärkeä kattohuolto tiivissaumakatolle, kolmiorimahuopakatolle ja paanukatolle, koska se estää roskia sitomasta kattoon kosteutta. Katteella makaavat lehdet ja muut roskat hidastaisivat katon kuivumista sateen jälkeen, minkä lisäksi ne nopeuttaisivat katon sammaloitumista. Vanhemmalle katolle voi ilmestyä sammaleita, koska sen suojapinnoite on kulunut – sammaleenpoistokäsittelymme poistaa kasvustot katolta, ja lopuksi katto voidaan pinnoittaa uudelleen. Puolivuosittaisen huollon yhteydessä ilmaiseksi tarjoamastamme kattotarkastuksesta on myös suuri hyöty bitumikaton pitkäikäisyyden varmistamisessa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.