KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Pohjois-Karjala – Luvassa stressitön kattourakka

Tilaa omakotitalon, autotallin, kesämökin tai vaikka saunarakennuksen huopakattoremontti Pohjois-Karjalassa meiltä, niin katon uusiminen etenee sujuvasti alusta loppuun asti. Omakotitalonkin huopakattoremontti etenee ilman stressiä, sillä teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella: sinun ei tarvitse osallistua sen paremmin mittojen ottamiseen kuin purkujätteiden keräämiseenkään. Täyden palvelun paketteja ovat myös autotallien huopakattoremontit sekä kesämökkien huopakattoremontit.

Tiedät kaikkien yksityiskohtienkin sujuvan parhaalla mahdollisella ammattitaidolla, kun asialla ovat ammattilaisemme. Mökin huopakattoremontissa on monta työvaihetta, vaikka kyse olisi vain muutaman kymmenen neliön suuruisen kesämökin huopa- tai palahuopakaton uusimisesta. Vanha katto pitää purkaa (vain poikkeustapauksessa paritalon, saunamökin, varaston tai esimerkiksi ulkorakennuksen uusi katto voidaan rakentaa suoraan vanhan katon päälle) ja katon alla olevat rakenteet kunnostaa. Rakenteet voivat tarvita uusimista tai vahvistamista. Välikaton tuuletusratkaisuja on ehkä paranneltava, tai kenties asiakas on pyytänyt meitä muokkaamaan tasakaton kaltevaksi katoksi.

Asuin- tai esimerkiksi saunarakennuksen huopakattoremonttiin kuuluu tietenkin myös uuden aluskermin ja pintakermin (tai palahuopapaanujen) asentaminen. Uusi huopakatto voi olla tiivissaumakatto, mikä sopii tasakatollekin, tai perinteikäs kolmiorimahuopakatto. Palahuopakatoissa on todella paljon väri- ja mallivaihtoehtoja, joten katosta saadaan varmasti oman näköinen. Huolehdimme myös kaikkien kattoläpivientien (kuten kattoikkunoiden ja kattoluukun) asentamisesta, kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden ja lapetikkaiden) asentamisesta sekä sadevesijärjestelmän asentamisesta.

Nopeimmillaan huopakattoremontti Ilomantsissa, Joensuussa, Juuassa, Kiteellä, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Nurmeksessa, Outokummussa, Polvijärvellä, Rääkkylässä tai Tohmajärvellä on ohi jo muutamassa päivässä. Siihen, kuinka kauan bitumikaton purku ja vaihto kestää, vaikuttaa muun muassa katon koko. Meidän ammattilaistemme työt etenevät aina ripeällä tahdilla, mutta ei koskaan huolellisuuden kustannuksella.

Kun huopakatto- tai palahuopakattoremontti on valmis, lähetämme laskun, mistä yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä. Kattoremontit, katon huollot ja muut kattotyöt voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Tästä rahoituksesta saat lisätietoa siirtymällä yhteistyökumppanimme verkkopalveluun meidän kotisivujemme kautta.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Pohjois-Karjalassa – milloin se kannattaa tilata?

Koska omakotitalon, kesämökin, paritalon, kesämökin tai esimerkiksi jonkin piharakennuksen bitumikatto on aika uusia Pohjois-Karjalassa? Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Tarkka tieto siitä, koska juuri sinun pulpettikattosi, aumakattosi tai esimerkiksi tasakattosi pitää uusia, selviää paikan päällä tekemämme tarkastuksen perusteella. Saat tällaisen kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien tekemiemme kattotöiden yhteydessä, joten tilaa vaikka katon puhdistus saadaksesi veloituksettoman kattotarkastuksen.

Jotain suuntaviivoja huopakaton tai palahuopakaton uusimisajankohdasta voimme toki antaa. Tavallisen huopakaton tekninen käyttöikä on maksimissaan 40 vuotta. Palahuopakaton käyttöikä on jonkin verran lyhempi – palahuopakatto pitää uusia Pohjois-Karjalassa ehkä 30 vuoden kuluttua sen asentamisesta.

Saunarakennuksen, autotallin, mökin tai esimerkiksi paritalon huopakatto voi tarvita uusimista jo ennen teknisen käyttöiän päättymistä. Katteen kulumista nopeuttaa se, jos sitä ei huolleta. Bitumikatto ja bitumipaanukatto pitäisi puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta roskat eivät jäisi sitomaan sille kosteutta. Epäpuhtaudet ja ylimääräinen kosteusrasitus saavat katon sammaloitumaan, mikä on huopakaton surma. Sammaloituminen voidaan pysäyttää ja kaikki sammaleet poistaa, mutta jos sammaleenpoistoa ei tehdä, voi katon käyttöikä jopa puolittua.

Huopakattoa suojaa pinnoite. Tuo pinnoite voidaan kertaluontoisesti uusia, jotta kate pysyisi elastisena ja rasituksensietokykyisenä. Meiltä saat kaikki huopakattohuollot, mitkä pidentävät katon ikää. Jokaisen huopakattohuollon ja muun bitumikattotyön yhteydessä ilmaiseksi tarjoamamme kattotarkastus kertoo, onko jokin sauma, reikä, jiiri tai läpivienti tiivistettävä. Tällaiset kattokorjaukset ovat edullisia toteuttaa, ja ne pitävät kattorakenteet hyvässä kunnossa vuosikymmenestä toiseen. Anna meidän tehdä myös tällaiset työt huopakattosi hyväksi!

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontti tuottaa päät kääntävän katon

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien uudet huopakatot saavat päät kääntymään. Meidän Pohjois-Karjalassa asentamamme tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai laattakatto on upea ilmestys. Katto kaikkine läpivienteineen ja muine varusteineen kestää myös lähempää tarkastelemista. Ammattilaisemme eivät ole hosuneet missään vaiheessa, joten kokonaisuus on suorastaan täydellinen.

Katolle asennetut läpiviennit ovat todella tiiviitä. Jos vanhat kattoikkunat ja muut kattotuotteet ovat olleet aikansa eläneitä, olemme uusineet kattotarvikkeet huopakattoremontin yhteydessä. Uusi kattoikkuna pitää vettä, eikä päästä lämpöä karkuun. Myös piipun juuri on tiivis. Voimme pelkän juuripellityksen sijaan toteuttaa koko piipun pellityksen, mikä suojaa savupiippuasi säiltä. Piipun suuaukon yllä on tietenkin piipunhattu.

Uudella bitumikatolla on tarpeellinen määrä kattoturvatuotteita. Se, mikä on ”tarpeellinen” määrä, selviää rakennusmääräyksistä. Viranomaiset ovat säätäneet, missä kattokaltevuudessa tarvitaan esimerkiksi lumen liikkeitä hillitseviä lumiesteitä. Rakennusmääräyksistä käy ilmi myös se, milloin tarvitaan kattosiltaa tai palotikkaita. Uudet kattoturvatuotteet ovat CE-merkittyjä, ruosteenkestäviä ja valmistajan ohjeiden mukaan asennettuja. Niillä voi olla jopa 30 vuoden takuu.

Myös sadevesijärjestelmälle voi saada pitkän takuun. Omakotitalon ja esimerkiksi kesämökin huopakattoremontin viimeisiä vaiheita Pohjois-Karjalassa on sadevesijärjestelmän asentaminen. Todennäköisesti asennamme katolle uudet rännit ja alastuloputket, ellei niitä ole hiljattain uusittu. Tasakatto ei tarvitse rännejä – sen sadevesien poistumisesta huolehditaan kattokaivoilla.

Sadevesijärjestelmän asentaminen ei kuitenkaan ole tekemämme huopakattoremontin viimeinen vaihe. Vielä on urakkaa jäljellä. Koska uusimme huopakatot ja palahuopakatot täyden palvelun paketteina, huolehdimme myös loppusiivouksesta, lopputarkastuksesta ja kaikkien purkujätteiden kuljettamisesta jäteasemalle. Jäteaseman kautta jätteet saavat uuden elämän, mikä missäkin. Terästuotteet voidaan uusiokäyttää lähes loputtomasti. Vanhat huopapaanut ja -vuodat löytävät aikaan tiensä tietyömaille, sillä niitä voidaan hyödyntää asfaltin raaka-aineena.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.