KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Jokioinen

Huopakattoremontti Jokioinen, jokohan se pitäisi ottaa työn alle? Vai vieläkö katon huolto ja korjaus riittäisi palauttamaan vanhan huopakatteen taistelutahdon?

Sanotaan näin, että huopakaton saneeraukseen kannattaa ryhtyä ennemmin vähän liian aikaisin kuin liian myöhään. Jos huopakattoremontti Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään aiheelliselta, on parempi laittaa katto suosiolla uusiksi kuin katua jälkikäteen. Vanhuuttaan katto voi vaikkapa vuotaa sade- ja sulamisvedet pahimmillaan sisätiloihin asti.

Tässä muutamia merkkejä, joista tiedät huopakattoremontin Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi olevan luultavasti jo ajankohtainen:

 • Sammal ja jäkälä eivät enää pysy katostasi loitolla sitten millään.
 • Katon tiiviydessä on kysymysmerkkejä vähän siellä täällä.
 • Katenaulat ovat ”pumppautuneet” ylös.
 • Kattohuovat halkeilevat.
 • Katon ikä on neljäkymmentä vuotta (tai yli).

Jos yksi tai useampi edellä listatuista oireista kuulostaa ikävän tutulta, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Toteutamme huopakattoremontit Jokioisissa kokenein käsin ja kilpailukyisin hinnoin omakotitaloille, vapaa-ajan asunnoille sekä piha- ja ulkorakennuksille!

Toimialueemme kattaa myös Jokioisten lähialueet. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (ja muu Kanta-Häme) kuuluvat palveluverkostoomme: Forssa, Ypäjä, Tammela, Humppila ja Hämeenlinna.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Jokioisilla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Jokioisten alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Jokioinen, ”avaimet käteen”-palveluna – mitä se käytännössä tarkoittaa?

Palahuopakatoremontti Jokioinen, voidaan toteuttaa monella tavalla. Jokaisella urakoitsijalla onkin huopakaton saneeraukseen vähän omanlaisensa taktiikka.

Me toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Jokioisissa kuitenkin ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Kyseinen palvelukonsepti on sinulle suorastaan hävyttömän helppo, sillä et joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään – me huolehdimme puolestasi kaikesta suunnittelusta loppusiivoukseen!

Käytännössä ”avaimet käteen”-palveluumme kuuluu:

 • Työt – suunnittelu, remonttikohteen valmistelu, vanhan katteen purku, mahdollisesti tarvittavat kunnostustyöt katon välissä, uuden vesikatteen asennus, uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus sekä loppusiivous.
 • Materiaalit sekä niiden toimitus remonttikohteeseen.
 • Remonttikalusto (kuljetuksineen).

Jos tällainen diili kuulostaa mielestäsi houkuttelevalta, pyydä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Pian talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea kruunaakin jo upouusi, entistäkin komeampi ja kestävämpi bitumikruunu!

Huom. luonnollisestikin palveluumme kuuluu kaiken muun mukavan lisäksi reilu takuu. Se koskee kaikkia kattoremontin yhteydessä tekemiämme asennus-, korjaus- ja muutostöitä. Takuusta tiedät saavasi rahoillesi varmaa vastinetta.

Huopakaton uusiminen Jokioinen – meillä jokainen remonttiprojekti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti

Huopakaton uusiminen Jokioinen, ”avaimet käteen”-palveluumme kuuluu kaikki tarvittava – mutta ei mitään ylimääräistä. Asiakkaanamme et maksa turhista töistä tai tarvikkeista!

Meillä jokainen kattoremonttiprojekti näet suunnitellaan ja toteutetaan täysin yksilöllisesti. Liukuhihnapalvelua emme myy, vaan räätälöimme urakan sisällön aina tapauskohtaisesti katon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Jos kattosi ei esimerkiksi vaadi muuta kuin uudet kattohuovat, emme ryhdy sitä syyttä suotta remontoimaan eristevilloja ja kattoristikkoa myöten. Silloin voidaan suorittaa vain vesikatteen eli kattohuopien uusiminen.

Joissain tapauksissa myös osittainen huopakattoremontti voi olla yksi optio muiden joukossa. Lähtökohtaisesti pyrimme aina pitämään kattoremontin laajuuden minimissään, ellei meiltä erikseen muuta pyydetä.

Vielä tässä vaiheessa emme kuitenkaan valitettavasti osaa sanoa tarkemmin, millaisia toimenpiteitä ja materiaaleja huopakaton uusiminen Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Aluksi meidän on nähtävä kohteesi omin silmin.

Ota siis yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopakaton uusimista Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi pikapuoliin! Tavoitat asiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin.

Palahuopakaton uusiminen Jokioinen – paljonko maksaa ja mistä hinta koostuu?

Palahuopakaton uusiminen Jokioinen, paljonko siitä saa maksaa? Entä mistä hinta koostuu?

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Jokioisissa suunnitellaan, toteutetaan ja myös hinnoitellaan meillä aina kohdekohtaisesti. Urakan hintalappu riippuu täysin siitä, millaiseksi kattoremontin sisältö lopulta muodostuu.

Huopakattoremontin hintaan vaikuttaa esimerkiksi vanhan katon kunto sekä tietysti katon koko. Myös katon muoto ja varusteet sekä remonttikohteen korkeus on otettava yhtälössä huomioon.

Matka- ja kuljetuskulujen vuoksi kohteen sijaintikin vaikuttaa huopakaton saneerauksesta aiheutuviin kustannuksiin jossain määrin. Hyvien kulkuyhteyksien päähän remonttia varten tarvittavat materiaalit, kalusto ja työvoima on tietenkin helpompi tuoda kuin vaikkapa saarikohteeseen tiettömän taipaleen taakse.

Edellä mainituista syistä kannattaakin pyytää meiltä suoraan tarjous, kun haluat tietää hinnan huopa- tai palahuopakaton uusimiselle Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi. Lupaamme tehdä käsillä olevasta urakasta loistodiilin!

Vinkki: muista hakea työstämme kotitalousvähennystä huopakattoremontin päätyttyä. Kotitalousvähennyksestä voi olla joskus huomattavaakin taloudellista etua, joten älä jätä sitä käyttämättä.

Kiinnostaako kattolyhty, kattoikkuna tai valokatos? Huopakattoremontin yhteydessä asennus onnistuu helposti ja edullisesti!

Haaveiletko kenties kattolyhdystä, kattoikkunasta, kattovalokuvusta tai valokatoksesta? Kun huopakattoremontti Jokioisissa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, onnistuu näiden valoelementtien asennus harvinaisen helposti ja edulliseen hintaan!

 • Kattolyhty on iso kattoikkuna, jota kruunaa tyypillisesti pieni harjakatto. Kattolyhty on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta katolla kuin katolla!
 • Kattoikkuna/kattovalokupu lisää raikkaan luonnonvalon määrää sisätiloissa. Markkinoilla on myös avattavia malleja, joiden kautta tuuletuskin käy kätevästi.
 • Valokatos – läpinäkyvä räystään jatke, jonka alla kelpaa kestitä vieraita, lukea kirjaa tai vaikkapa joogata niin sateella kuin paisteella. Meiltä saat Jokioisissa myös täysin yksilölliset, mittatilaustyönä valmistetut valokatokset!

Laita korvan taa, että Jokioisissa kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton remontointiin. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusratkaisua hyödyntämällä jaat kattoremontista aiheutuvat kulut pienempiin eriin, ja voit teettää katostasi kerralla mieleisen vähän ahtaammassakin taloustilanteessa.

Koska aloitetaan? Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme suunnittelemaan uutta kattoa kanssasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!