KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Joutsa

Huopakattoremontti Joutsa – joko kattosi kaipaisi uusimista? Jos vanhan huopakaton kunto reistailee pahaenteisesti, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Toteutamme huopakattoremontit Joutsassa teräksenlujalla kokemuksella ja fiksuin hinnoin!

Käänny puoleemme huolettomin mielin, olipa kohteesi sitten…

 • Omakotitalo.
 • Kesämökki, hirsimökki, huvila (tai muu vapaa-ajan asunto).
 • Autotalli tai autokatos.
 • Varastorakennus.
 • Puuvaja tai liiteri.
 • Aitta.
 • Grillikota.
 • Pihasauna, rantasauna tai vaikka savusauna!

Tarvittaessa otamme mielellämme käsittelyymme jopa sen tontin nurkkaan pykätyn ulkohuussin tai leikkimökin. Meiltä kaikkein pienimmätkin huopa- ja bitumikatteet saavat ansaitsemaansa laatupalvelua!

Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä helposti esimerkiksi sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Lomakkeen täyttämiseen menee vain pari hassua minuuttia, joten ehdit tehdä sen näppärästi vaikkapa bussia odotellessa tai tv:n mainoskatkolla.

Toimialueeseemme kuuluvat myös Joutsan naapurikunnat sekä muu Keski-Suomi. Esimerkiksi Luhanka, Toivakka, Jyväskylä, Muurame ja Jämsä ovat osa palveluverkostoamme. Meiltä saat käyttöösi etevät huopakate-ekspertit järkikustannuksin jopa saarikohteisiin Keski-Suomen alueella!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Joutsassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Joutsan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Joutsa, usein syynä on epävarmuus katon tiiviydestä

Palahuopakattoremontti Joutsa, otetaan usein työn alle kattovuotojen vuoksi. Jos et voi enää olla täysin varma kattosi vedenpitävyydestä, saattaa huopa- tai palahuopakattoremontti Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi olla jo kannattava investointi.

Ensi alkuun on tietysti hyvä kokeilla tiivistys- ja paikkaustoimenpiteitä. Pienet tihutukset saadaan yleensä hallintaan tiivistämällä ja paikkaamalla katetta, eikä isompikaan kattovuoto aina vaadi huopakattoremonttia. Esimerkiksi vuotavien saumojen ja jiirien paikkaus on meille arkipäivää.

Jos kattosi kuitenkin vuotaa sieltä täältä ja uusia vuotoja tai vuotoriskejä ilmaantuu kuin sieniä sateella, älä enää odota – laita huopa- tai palahuopakattoremontti Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen mitä pikimmiten!

Pidä mielessä, että ajan kanssa huopakaton tiiviys heikkenee vääjäämättä. Vaikka kate näyttäisi päällisin puolin vielä ehjältä, katon vedenpitävyyden varmistamiseksi suosittelemme huopa- tai palahuopakattoremonttia Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi viimeistään katon tullessa neljänkymmenen vuoden ikään. Liian pitkään ei kannata vartoa, sillä kosteusvaurioiden korjaus katon välistä venyttää kattoremontin aikataulua ja saattaa myös paisuttaa urakan budjettia varsin mojovilla summilla.

Huopakaton uusiminen Joutsa – kattohuopien sammaloituminen on ensimmäisiä merkkejä (huopa)kattoremontin tarpeesta

Huopakaton uusiminen Joutsa, tartu tuumasta toimeen hyvissä ajoin! Kun olet ajoissa liikenteessä, hoituu huopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi pois päiväjärjestyksestäsi huomattavasti helpommin ja edullisemmin.

Huopakaton sammaloituminen on yleensä ensimmäisiä merkkejä siitä, että katteen uusiminen olisi pikkuhiljaa tarpeen. Ajan myötä luonnostaan rouheapintainen katto muuttuu yhä vain karheammaksi ja huokoisemmaksi, tarjoten sammaleen ja jäkälän itiöille koko ajan paremman alustan itää ja kasvaa. Tiettyyn pisteeseen asti tämä ikävä ilmiö saadaan kuriin sammaleenpoistoaineella ja kattohuopien uudelleenpinnoituksella, mutta jossain vaiheessa vain huopakaton uusiminen tekee tenän sammaleen valloitusyrityksille.

Jos siis huomaat vanhan huopakattosi sammaloituvan yhä vain kiihtyvään tahtiin, kannattaa huopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi ottaa ainakin harkintaan. Urakan jälkeen vihreät vandaalit pitävät kyntensä erossa katostasi monet vuodet!

Kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset Joutsassa. Mikäli kattosi taistelutahto saataisiin vielä palautettua esimeriksi tiivistämällä ja käsittelemällä katto kasvustontuhoaineella, emme turhaan tuputa katon saneerausta – palvelemme sinua ja kattoasi erittäin mielellämme kevyempienkin kunnossapitotöiden merkeissä.

Palahuopakaton uusiminen Joutsa – miten se tapahtuu?

Palahuopakaton uusiminen Joutsa, on iso urakka. Mutta miten se käytännössä tapahtuu eli kuinka huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi tulee etenemään?

Tyypillisesti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joutsassa etenee näin:

 1. Suunnittelu.
 2. Vanhan katon ja kattotuotteiden purku.
 3. Mahdolliset kunnostustyöt alempiin kattorakenteisiin.
 4. Uuden vesikatteen ja kattotuotteiden asennus.
 5. Loppusiivous ja -tarkastus.

On kuitenkin muistettava, että jokainen katto ja remonttiprojekti on oma yksilönsä. Siksi urakan tarkat askelmerkit eivät vielä olekaan tiedossamme. Ne valkenevat vasta sitten, kunhan olemme hieman tutustuneet kohteeseesi, kartoittaneet vanhan katon kunnon sekä tietysti kuunnelleet myös omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen.

Ota yhteyttä, niin startataan urakan suunnittelu tuota pikaa! Keskustelemme urakan yksityiskohdista kanssasi mielellämme sekä puhelimessa että kasvotusten.

Huom. muistathan, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Yleensä huopakaton uusiminen tai saneeraus pitää sisällään runsaasti kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä ja toimenpiteitä.

Huopakattoremontin yhteydessä voimme myös parannella kattoasi monin tavoin – poimi talteen 4 vinkkiä!

Hyvä joutsalainen omakotitalon omistaja tai vapaa-ajan asukas, ota huopakattosi saneerauksesta kaikki ilo irti! Vaikka urakan ensisijainen tavoite onkin katon kunnostus, huopakattoremontin yhteydessä voimme myös parannella kattoasi monin tavoin.

Esimerkiksi näitä toimenpiteitä kannattaa harkita:

 • Katon lisäeristys (ts. katon energiaremontti). Katon eristyksen parantaminen voi pienentää kiinteistösi lämmityskuluja sievoisilla summilla. Jos sallit meidän eristää samalla katon välissä risteilevät ilmanvaihtoputket, myös ilmanvaihtoon tarvittavan energian määrä voi kutistua huomattavasti.
 • Uusien kattoturvatuotteiden asennus. Vastoin yleistä käsitystä, huopakatollekin voi olla hyvä asentaa esimerkiksi lumiesteitä, lapetikkaita ja kattosiltoja katon turvallisuuden parantamiseksi ja huoltotöiden sujuvoittamiseksi.
 • Piipunhatun asennus. Piipunhatun asennus ehkäisee hormivuotoja ja savupiipun rapautumista eli pidentää savupiipun käyttöikää.
 • Kattotarkastusluukun asennus. Kattotarkastusluukun kautta on helppo käydä kurkkaamassa, että yläpohjan puolella on kaikki hyvin. Muutoin yläpohjan kuntokartoitus edellyttäisi katon purkua.

Ethän jätä fiksuja investointeja tekemättä edes Matti kukkarossa? Joutsassa kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton saneeraukseen!