KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Joutsa – Huolenpitomme saa kattosi kestämään tuiskut ja tuiverrukset

Kun valitset huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi tai peltikattosi ylläpitoon meidät, pysyy kattosi kunnossa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Huolehdimme siitä, että katto kestää tuulia ja tuiskuja, ja ettei aurinkokaan pääse sitä kuivattamaan. Asiantuntevasti huollettu ja aina tarvittaessa katto kestää pitkään, mikä vähentää katon kokonaiskustannuksia Joutsassa. Sekin vaikuttaa katon kokonaiskustannuksiin (alentavasti), ettei hyvin huollettua kattoa tarvitse olla paikkaamassa kuin vain satunnaisesti. Tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattotyöt (myös kattoremontit) meiltä, niin saat rahoillesi parasta vastinetta! Muistathan myös yksityisasiakkaille suodun mahdollisuuden kotitalousvähennykseen sekä rahoituksen, minkä tarjoamisesta vastaa partnerimme.

Joutsassa ja sen naapurikunnissa Hartolassa, Hirvensalmella, Jyväskylässä, Kangasniemellä, Luhangassa, Pertunmaalla ja Toivakassa tekemiämme kattotöitä ovat muun muassa kattohuollot ja katon varustelu. Katemateriaalikohtaiset kattohuollot pitävät katon hyvässä kunnossa – sellaisessa, että se kestää kosteutta, pakkasia, ilmansaasteita ja UV-säteitä.

Katon varusteilla voidaan vaikuttaa katon turvallisuuteen ja toimivuuteen. Kattoturvatuotteiden asennus tarkoittaa muun muassa kattosiltojen ja kattotikkaiden asennusta – niiden avulla katolla on turvallisempaa liikkua. Monille katoille asennettavia kattoturvatuotteita ovat myös lumiesteet, joiden avulla voidaan madaltaa lumivaurioiden riskiä.

Asennamme katolle myös pieneläinesteet, mitkä suojaavat aluskatetta lintujen nokilta. Aluskatteen kunto vaikuttaa suuresti siihen, miten satunnaiset kattovuodot esimerkiksi läpivientien kohdalta korjataan. Jätä läpivientien asennus, huolto, korjaus ja uusiminen meille – kun esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen on vastuullamme, tulee läpiviennistä mahdollisimman vesitiivis. Lopuksi voimme pellittää kattoikkunan ja savupiipun, asentaa piipunhatun ja tehdä muita peltisepäntöitä.

Kattoremontti Joutsassa tehdään avaimet käteen -periaatteella – Hinnassa mukana kaikki kattotyöt ja materiaalikulut

Kattohuollot ja kattokorjaukset saavat omakotitalon, kesämökin, paritalon tai vaikka ulkorakennuksen katon kestämään pitkään, mutta jossain vaiheessa ainoa oikea kattotyö Joutsassa on kattoremontti. Pyydä tarjous kattoremontista meiltä, jotka uusimme taidokkaasti niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot, tavalliset peltikatot kuin konesaumakatotkin. Kattoremontin hintaa tullaan laskemaan paikan päälle, sillä meidän on tiedettävä esimerkiksi katon alla olevien rakenteiden kunto ennen urakkatarjouksen antamista. Kattorakenteiden kunto vaikuttaa paljon siihen, miten katto uusitaan. Jos tiili- tai peltikaton alla olevat rakenteet ovat kuivat ja ehjät, voidaan ehkä tehdä katon osittainen vaihto. Silloin aluskatetta ei vaihdeta eikä katon puurakenteita uusita.

Jos huopakaton alla on kuivaa, ei aluslaudoituksia ehkä tarvitse vaihtaa. Joskus on mahdollista rakentaa uusi huopa- tai peltikatto suoraan vanhan huopakaton päälle. Paikan päällä selviää sekin, voidaanko kattoremontissa tällä tavalla oikaista.

Kun annamme työsuunnitelman ja tarjouksen kattosaneerauksesta, pitää se sisällään kaikki katon tarvitsemat ja asiakkaan pyytämät työvaiheet. Hinnassa ovat mukana myös materiaalien kustannukset ja esimerkiksi loppusiivous, joten sinun ei tarvitse kuin jäädä odottamaan uutta kattoa.

Huopakaton helppohoitoisuus yksi sen suosion syistä

Uusi kattosi Joutsassa saattaa olla huopa- tai palahuopakatto. Bitumikatot ovat hyvin suosittuja, koska ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja siten erittäin kustannustehokkaita. Tilaa kaikki huopakatot uuden huopakaton asentamisesta alkaen meiltä, niin huopakatollasi on hyvät edellytykset kestää jopa 40 vuotta. Me osaamme toteuttaa kaikki huopakattohuollot niin, ettei katto vaurioidu, vaan saa lisää rasituksensietokykyä. Asiantuntijamme muistavat, että harjaaminen ja muut rajut otteet voivat vaurioittaa katon sirotepinnoitetta, ja ettei huopakatolla kannata liikkua kuumalla säällä. Asiantuntijoiltamme löytyvät parhaat ratkaisut myös mahdollisiin korjaustarpeisiin, kuten lumen ja myrskytuulien aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen tai sammaleiden avaamien saumojen tiivistämiseen. Luota meihin Joutsassa myös huopakaton varustelussa ja lumen pudotuksessa huopakatolta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Joutsassa!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.