KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Joutsa – Kattohuoltoja on sekä säännöllisiä että tarpeen mukaan tilattavia

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot voi jakaa kahteen ryhmään. Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat ne kattohuollot, mitkä on tehtävä Joutsassa säännöllisesti, eli esimerkiksi tiilikaton harjaukset ja sadevesikourujen puhdistukset. Toiseen ryhmään kuuluvat ne kattohuollot, mitkä tilataan vain tarpeen niin vaatiessa. Tällaisia katon huoltoja Joutsassa, Hartolassa, Hirvensalmella, Jyväskylässä, Kangasniemellä, Luhangassa, Pertunmaalla ja Toivakassa ovat esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyt, lumenpudotukset, jäänpudotukset (siis jääpuikkojen pudotukset) ja rännien sulatukset vesihöyryllä.

Luota meihin kaikenlaisissa tiilikattojen, peltikattojen ja huopakattojen huolloissa. Tunnemme eri katemateriaalit, joten osaamme tehdä kattohuollot katon erityispiirteiden mukaisella tavalla, emmekä näin ollen tule vaurioittaneeksi katetta (ja aiheuttaneeksi kattovuotoja; näin voi käydä esimerkiksi silloin, jos katto puhdistetaan liian rajusti). Yksityisasiakkailla on mahdollisuus hakea kattohuolloistamme kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanillamme on ilo tarjota katon huoltoihin sopivaa rahoitusta.

Katon puhdistus Joutsassa on kattohuolto, mikä vähentää ruostumista

Roskien poisto katolta vähentää katon ruostumista Joutsassa, jos kyse on peltikatosta. Tiilikattokin pitää puhdistaa usein, sillä jos tiilikattoa ei harjata tiheästi, voi se sammaloitua. Sammaloitumisen välttäminen on syy myös huopakaton säännölliselle puhdistamiselle (mikä kannattaa tehdä ilmapuhaltamalla). Ruoste ja sammalet pysyvät poissa, jos palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus uusitaan joka kevät ja syksy. Tilaa katon kevät- ja syyshuollot meiltä, niin saat kaupanpäällisiksi kattotarkastuksen.

Sammaleiden poisto Joutsassa ei vaadi voimaa

Ikääntyneen tiili- tai huopakaton pinnoite on niin kulunut, että katto voi sammaloitua Joutsassa. Tilaa meiltä pitkäkestoisen lopputuloksen (kattoa vaurioittamatta) antava sammaleentuhokäsittely! Sammalet poistetaan katolta Joutsassa ilman voimaa, sillä levitämme katolle sammaleentuhoaineen, mikä pystyy poistamaan kaiken sammaleen juuria myöten. Peltikatto ei sammaloidu; se ruostuu. Ota yhteyttä meihin myös ruosteenpoistojen tiimoilta, niin omakotitalon, kerrostalon tai vaikkapa rivitalon katto ei suotta kulu liian aikaisin. Sammaleeton tiilikatto voi kestää jopa 70 vuotta, kun taas sammaleisen tiilikaton käyttöiäksi voi jäädä vain kolmisenkymmentä vuotta.

Rännien puhdistus Joutsassa vaalii sadevesijärjestelmän toimintaa

Rännien puhdistus Joutsassa kannattaa tehdä kahdesti vuodessa, jotta tiilikaton, huopakaton tai peltikaton sadevesijärjestelmä toimisi kaikissa tilanteissa ja kaikissa olosuhteissa. Ränneissä olevat roskat voivat saada kourut ruostumaan, raidoittumaan, vuotamaan ja jäätymään. Ensiapu rännien jäätymiseen löytyy rännien sulatuksesta vesihöyryllä. Sen jälkeen selvitämme, oliko syy roskissa vai   jossain rakenteellisessa viassa. Tärkeintä on saada rännit vetämään, jotta kosteus voidaan ohjata pois rakenteista.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Joutsassa!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.