KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Joutsa – Kouruhuollot minimoivat kourujen korjaustarpeet

Taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus Joutsassa on kattohuolto, mikä auttaa minimoimaan monenlaiset korjaustarpeet. Sadevesijärjestelmä on monessa mukana. Ilman toimivaa sadevesijärjestelmää kaikki katolta valuvat sade- ja sulamisvedet päätyisivät kastelemaan maata talon ympäriltä, ja kosteus voisi päätyä rakenteisiin asti. Katolta alas valuvat vedet voisivat kastella myös talon ulkoseiniä aiheuttaen niiden lahoamista tai rapautumista. Talvella katolta valuva vesi voisi tehdä omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon pihasta vaarallisen liukkaan.

Vesikourujen puhdistus Joutsassa, Hartolassa, Hirvensalmella, Jyväskylässä, Kangasniemellä, Luhangassa, Pertunmaalla ja Toivakassa auttaa minimoimaan myös sadevesijärjestelmän korjaustarpeet. Jos tukkeutuneita rännejä, vesikouruja ja alastuloputkia ei avata, alkavat ne ruostua, ja ruoste johtaa aikanaan monenlaisiin korjaus- ja uusimistarpeisiin. Matalan tai korkean rakennuksen vesikourujen puhdistuksen taustalla on myös se, että roskaiset kourut jäätyvät talvisin. Jään muodostuminen ja jo muodostuneen jään paino voivat rikkoa sadevesijärjestelmää. Sekin on vaarana, että jäätyneet rännit tai niistä roikkuvat jääpuikot putoavat alas katon reunalta – jos joku (tai jokin) jää alle, voi syntyä pahaa vahinkoa.

Sadevesijärjestelmien puhdistusta ei tarvitse tehdä itse, niin kuin ei mitään muutakaan sadevesijärjestelmään liittyvää kattotyötä (kuten sulanapitojärjestelmän asennusta). Ota yhteyttä, niin teemme työn asiantuntevasti ja nopeasti, ja yksityisasiakkaille vieläpä kotitalousvähennyskelpoisesti. Kaupan päälle tuleva kattotarkastus kertoo ajoissa mahdollisista korjaus- tai huoltotarpeista, ja nuokin kattotyöt voi rahoittaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Rännien puhdistus Joutsa – Otollisin hetki tehdä tämä tärkeä kattotyö

Rännien puhdistus Joutsassa tulisi toteuttaa kaksi kertaa vuodessa, eli joka kevät ja syksy. Kun rännit puhdistetaan talven jälkeen, pystyvät ne ohjaamaan kosteuden pois päin talon rakenteista koko kesän ajan, eikä ränneihin jää seisovaa vettä ruostumista ja ruostevaurioita aiheuttamaan. Toinen hetki puhdistaa tiilikaton, huopakaton ja peltikaton sadevesijärjestelmä koittaa syksyllä. Puista pudonneet lehdet pitää poistaa, ennen kuin ne aiheuttava tukoksia tai ennen kuin rännit jäätyvät. Otollisinta on siis se, että sadevesijärjestelmien puhdistus tehdään kaksi kertaa joka vuosi.

Rännien puhdistus kannattaa toteuttaa yhtä aikaa katon puhdistuksen kanssa, ja nimenomaan katon harjauksen/ilmapuhalluksen jälkeen. Katolta poistettavat roskat päätyvät nimittäin katon räystäskouruihin – jos eivät aivan kaikki, niin ainakin merkittävä osa. Kun tilaat meiltä katon ja rännien puhdistuksen yhtä aikaa, tilaat niin sanotun kevät- tai syyshuollon.

Sadevesijärjestelmien puhdistamisen unohtuminen Joutsassa voi näkyä jäänä

Jos sadevesijärjestelmä jää puhdistamatta ennen talvea, voi se näkyä vesikourujen tai kattokaivojen jäätymisenä umpeen. Jäästä pitää hankkiutua eroon, mutta ei ihan miten tahansa. Esimerkiksi rännien potkimisen ja hakkaamisen haluaisimme kokonaan kieltää, sillä sadevesijärjestelmä voi vaurioitua Joutsassa. Paljon parempi idea on ottaa yhteyttä meihin ja tilata rännien tai kattokaivojen höyrysulatus!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Joutsassa!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa aluskatteen korjauksessa sekä missä tahansa muussa kattoasiassa osaavaan kattotiimiimme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.