KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kaarina

Huopakattoremontti Kaarina – ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja reippaalla otteella. Taajamiin, maaseudulle ja jopa saarikohteisiin!

  • Huopakatemestareillamme on huopakatteiden asennustöistä ja saneerauksesta rautainen kokemuspohja. Kun tilaat huopakattoremontin Kaarinassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, tiedät urakan menevän kerralla maaliin. Jäljiltämme talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea kruunaa toimiva ja tyylikäs uusi huopakatto, joka palvelee parhaimmillaan jopa liki puoli vuosisataa.
  • Lähtökohtaisesti pyrimme suoriutumaan huopakaton uusimistöistä aina mahdollisimman vähin kustannuksin, työn ja materiaalien laadusta kuitenkaan tinkimättä. Vankan kokemuspohjan ansiosta kulut pysyvät kurissa, vaikka kattosi olisi uusittava yläpohjaa myöten. Hintatasomme onkin hyvin kilpailukykyinen muihin Kaarina-Lieto-Paimio-Parainen-Sauvo-Turku-alueella toimiviin urakoitsijoihin nähden.
  • Selkein askelmerkein hommat hoituvat joutuisasti projektin kaikissa vaiheissa alusta loppuun. Emme kakistele tiukoissakaan tilanteissa – esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus ja painuneen katon oikaisu on meille arkipäivää. Toimestamme uusi huopakatto vanhan tilalle valmistuu ennen kuin huomaatkaan!

Jos tällainen huipputasokas ja kohtuullisesti hinnoiteltu kattoremonttipalvelu kuulostaa mielestäsi hyvältä, pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista vaikkapa jo näiltä näppäimiltä. Palaamme pian asiaan. Kaarinan ohella myös muu Varsinais-Suomi kuuluu palveluverkostoomme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kaarinassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kaarinan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kaarina – uudesta katosta on paljon iloa!

Palahuopakattoremontti Kaarina, urakan jälkeen kaikki vanhan kattosi viat ja vaivat ovat enää vain ikävä muisto. Uusi huopakatto vanhan tilalle on sijoitus, josta poikii paljon iloa pitkäksi aikaa!

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, esimerkiksi katon tiivistystä ja paikkausta ei tarvitse miettiä vuosikausiin. Uusi huopakatto on huipputiivis ja voit luottaa sen toimittavan virkansa kaikissa olosuhteissa.

Uudenkarhea huopakatto on myös helppohoitoinen. Siinä missä vanha, kulunut huopakatto kerää herkästi ylleen roskia ja kasvustokin juurtuu sen pintaan hävyttömän helposti, uusi huopakatto on pinnaltaan liukas ja pysyy puhtoisena miltei itsekseen. Myös uudet kattotuotteet helpottavat uuden huopakaton huoltoa omalta osaltaan.

Tietysti uusi huopakatto on komeaa katseltavaakin. Ajan kanssa huopakaton ilme kulahtaa yleensä silminnähden, mutta huopakattoremontin jälkeen anoppikin silmäilee uutta kattoasi hymyssä suin.

Älä siis lykkää urakkaa enää ensi kesään, jos huopa- tai palahuopakattoremontti Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään aiheelliselta. Laita urakka tilaukseen jo tänään, niin pääset pian nauttimaan auvoisasta elämästä uuden katon alla!

Huopakaton uusiminen Kaarina, loistotilaisuus päivittää katon varustelua ja eristystä!

Huopakaton uusiminen Kaarina, urakan yhteydessä laitamme kattosi kuntoon kaikilta tarvittavilta osin. Pidä kuitenkin mielessä, että samalla tarjoutuu loistava tilaisuus päivittää katon ominaisuuksia niiltä osin kuin se ei ole mieleesi.

Esimerkiksi katon varustelua voidaan lisätä helposti ja edulliseen hintaan, kun huopakaton uusiminen Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla. Tänä päivänä muun muassa aurinkopaneelit ovat monen ostoslistalla, ja kattoikkunan tai valokuvun asennuskin houkuttelee trenditietoisia kaarinalaisia – ehkä Sinuakin? Huopakate-eksperttimme asentavat kaikki huopakaton kattotuotteet osaavin ottein!

Myös katon eristyksen parantaminen onnistuu suhteellisen vaivattomasti ja huokein kustannuksin huopakattoremontin yhteydessä. Huopakaton lisäeristys/energiaremontti on ekoteko, joka voi lisäksi säästää selvää rahaa kiinteistön lämmityskuluissa. Asumismukavuuskin saattaa parantua huomattavasti, kun katon kautta ei pääse enää karkaamaan lämpöä ja sisätilojen vetoisuus vähenee.

Älä jätä mitään muutostöitä takaraivoon kummittelemaan edes taloudellisilla perusteilla. Reiluista hinnoistamme huolimatta kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen Kaarinassa. Rahoituksen avulla voit pilkkoa kattoremontin kulut näppärästi eriin niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Kaarina, kaipaisiko myös katon ilme pientä piristystä? Poimi talteen 5 vinkkiä!

Palahuopakaton uusiminen Kaarina, samalla myös katon ilmettä voidaan piristää helposti. Heitä hyvästit kattosi vanhanaikaiselle ja tympeälle tyylille!

Tässä 3 vinkkiä huopa- tai palahuopakaton ulkonäkömuutoksiin:

  • Kattohuopien värin vaihto. Perinteisesti huopakatto on joko musta tai punainen, mutta nykypäivänä värivaihtoehtoja on paljon muitakin.
  • Kattotuotteiden värin vaihto. Huom. jotkin kattotuotteet on mahdollista sävyttää yksilöllisesti RAL-värikartan mukaisiin sävyihin.
  • Kattolaattojen mallin vaihto (esim. kuusikulmiosta suorakaiteeseen).
  • Mittatilaustyönä valmistettu, räätälöity piipunhattu – kysy lisää asiantuntijoiltamme kattoremontin suunnitteluvaiheessa!
  • Räystäslautojen maalaus eri värillä kuin aiemmin.

Nyt kannattaa kuitenkin jo avata viestiyhteys asiantuntijoidemme kanssa tai vaikka pirauttaa, niin päästään suunnittelemaan huopakaton uusimista Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi toden teolla. Tavoitat meidät todennäköisesti tänäänkin!

Muista, että muutokset katon ulkonäköön vaativat yleensä luvan Kaarinan rakennusvalvonnalta. Jos huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi vaatii luvan, asiantuntijamme auttavat tarvittaessa mielellään myös lupa-asioiden selvittelyssä.

”Onnistuisiko huopakaton uusiminen itse?” Lue alta asiantuntijan vastaus!

Kaarinalaiset ovat ihailtavan omatoimista väkeä. Moni tekee ainakin osan kattonsa huoltotöistä itse, ja jopa huopakaton korjaus luonnistuu joskus ilman ammattilaisen apua. Mutta onnistuisiko huopakaton uusiminen itse?

Ikävä kyllä emme voi suositella huopakaton uusimista itse kovinkaan lämpimin mielin. Huopakaton uusiminen Kaarinassa on paras tilata suosiolla kattoremonttipalvelumme kautta, sillä urakka kysyy vankkaa ammattitaitoa onnistuakseen varmasti odotusten mukaisesti.

”Yleensä huopakaton uusiminen itse ei ole hyvä ajatus, vaikka vasara ja naulat pysyisivätkin kädessä jollain lailla. Amatöörin jäljiltä uusi huopakatto ei ole niin siisti ja kestävä kuin ammattilaisen asentamana. Esimerkiksi saumojen ja läpivientien tiivistyksessä voi sattua moka poikineen.”

Katolla liikkuminen on myös vaarallista ilman aiempaa kokemusta ja asiaankuuluvia turvavarusteita. Vaikka kyseessä olisi vain liiteri tai muu matalahko piharakennus, katolta tippuminen saattaa johtaa vakaviin henkilövahinkoihin.

Kaiken kukkuraksi kotitalousvähennyskin jää armotta saamatta, jos huopakaton uusimiseen ryhtyy omin tai talkoovoimin. Tilatessasi huopakattoremontin Kaarinassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, pääset sen sijaan hyödyntämään kyseisen verovähennyksen täysimääräisesti. Työmme kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä!