KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kaarina – Teemme myös kerrostalojen kouruhuollot

Vesikourujen puhdistaminen on helppo unohtaa. Syksyn muut kiireet voivat saada tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksen unohtumaan, ja se näkyy talven tullen jäätyneinä ränneinä ja niistä roikkuvina jääpuikkoina. Jää pitää poistaa sadevesijärjestelmästä hetimmiten, sillä se voi rikkoa sadevesijärjestelmää ja aiheuttaa vaaratilanteita rakennuksen asukkaille ja ohikulkijoille. Jääpuikkojenkin putoaminen katolta on vaarallista, saati sitten koko kourun!

Sadevesijärjestelmien puhdistus tulisi tehdä myös keväällä, sillä muussa tapauksessa räystäs voi vuotaa kesällä. Jos sadevesiä ei saada ohjattua tarpeeksi kauas rakennuksen kivijalasta, on vaarana, että kosteus tavoittaa rakennuksen rakenteet, ja niihin pääsee syntymään kosteusvaurioita. Kosteusvauriot ovat vaarana silloinkin, vaikka tontti olisi salaojitettu, sillä salaojitus vaatii toimivaa sadevesijärjestelmää pystyäkseen toimimaan optimaalisella tavalla kaikissa tilanteissa.

Räystäskourujen puhdistaminen on niin tärkeää myös siksi, että roskat ja niiden takana seisova kosteus saavat tiilikaton, peltikaton ja huopakaton rännit ruostumaan. Ruoste lyhentää kourujen ja alastuloputkien käyttöikää Kaarinassa.

Varsinkin korkean talon vesikourujen puhdistus saattaa jännittää, eikä työtä kannatakaan tehdä ilman työparia ja laadukkaita työturvallisuustuotteita. Onneksi roskia ei tarvitse poistaa omin päin, sillä teemme kaikkialla Kaarinassa niin taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin kuin muidenkin kiinteistöjen vesikourujen puhdistukset. Tilaa kotitalousvähennykseen oikeuttava urakka (minkä voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella) meiltä myös Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa ja Turussa.

Rännien puhdistus Kaarinassa kruunaa katon kevät- ja syyshuollot

Jotta sadevesijärjestelmä toimisi Kaarinassa ilman ruostumista, raidoittumista, jäätymistä ja yli reunojen vuotamista, tulee se puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Otollisimmat ajankohdat rännien puhdistamiseen ovat aikainen kevät sekä loppusyksy. Näin muoviset, teräksiset tai alumiiniset vesikourut ovat valmiina ottamaan vastaan kesän sateet, ja näin niistä saadaan kerättyä pois syksyn lehdet juuri ennen talvea ja pakkaskelejä.

Roskien poisto katolta on toinen kattotyö, mitä tarvitaan kaksi kertaa vuodessa. Katon puhdistus kannattaa yhdistää sadevesijärjestelmän puhdistamiseen, olipa kyseessä mansardikatto, pulpettikatto, harjakatto tai vaikka tasakatto (jolla on kourujen sijaan kattokaivot; nekin tulee puhdistaa kahdesti vuodessa). Oikea työjärjestys on se, että ensin puhdistamme katteen lehdistä, neulasista ja roskista, ja sitten vasta rännit. Kokemus on osoittanut, että merkittävä osa roskista päätyy ränneihin, ja ne tulisi joka tapauksessa puhdistaa katon harjauksen tai ilmapuhalluksen päätteeksi. Kaupan päälle tuleva koko katon kunnon tarkastus kertoo kaiken oleellisen kattosi kunnosta ja mahdollista tarpeista.

Jäätyneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus Kaarinassa

Sille, että talon rännit jäätyvät Kaarinassa, on periaatteessa kaksi eri syytä. Toinen on se, että ränneistä ei ole syksyllä saatu pois kaikkia roskia, minkä takia ränneissä on ollut roskia ja vettä ulkolämpötilan laskiessa pakkasen puolelle. Toinen syy on rakenteellinen vika. Joka tapauksessa, jäätyneet rännit kannattaa höyrysulattaa.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.