KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kaarina – Kattohuollot korvaamattoman tärkeitä

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot Kaarinassa ovat korvaamattoman tärkeitä. Jos tiilikattoa, huopakattoa tai peltikattoa ei ole huollettu Kaarinassa, Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa tai Turussa, voi sen elinkaari jäädä varsin lyhyeksi verrattuna siihen, mikä on asianmukaisella ja katemateriaalikohtaisella tavalla huolletun katon elinkaari. Huollettu katto kruunaa rakennuksen julkisivun ja voi vähentää katon aiheuttamia kokonaiskustannuksia, joten on monta syytä huoltaa tasakattoa ja satulakattoa. Omin päin ei tarvitse tehdä sen paremmin lumenpudotusta, jäänpudotusta kuin sammaleentuhokäsittelyäkään – ota yhteyttä ja pyydä kotitalousvähennyskelpoinen tarjous kattosi huolloista! Yhteistyökumppanimme järjestämän rahoituksen turvin kaikkiin kattohuoltoihin on mahdollista tarttua ajoissa.

Katon puhdistus – pari syytä sille, miksei tätä kattohuoltoa kannata unohtaa Kaarinassa

Katon puhdistus (katemateriaalin mukaisesti tehtynä; vaikka tiilikaton puhdistus voidaan hoitaa harjaamalla, kannattaa bitumikaton pinnoitetta varoa putsaamalla se ilmapuhaltimilla) on kattohuolto, mikä kannattaa tehdä kahdesti vuodessa. Kun palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus tehdään näin usein, ei katolle ehdi muodostua sellaista kerrosta likaa ja epäpuhtauksia, mitkä voisivat hidastaa katon kuivumista ja jouduttaa siten katon ruostumista/sammaloitumista. Sammalet ja ruoste voivat jopa puolittaa katon käyttöiän. Tiilikaton harjaukseen yhdistyy rännien puhdistus, samoin kuin roskien poistoon kaikilta muiltakin katoilta Kaarinassa.

Sammaleiden poisto Kaarina – mutta ei kuitenkaan peltikatoille

Peltikaton sammaloituminen olisi hyvin harvinaista, joten peltikatot eivät kaipaa sammaleentuhokäsittelyjä Kaarinassa. Jos esimerkiksi aaltopeltikatto sattuisi sammaloitumaan, saataisiin kasvustot poistettua harjaamalla – toisin kuin tiili- ja huopakatoilta. Jotta katteen sisälläkin olevat sammalkasvuston osat saataisiin poistettua, kannattaa tiili- ja huopakatot puhdistaa sammaleista kemiallisesti. Sammaleentuhoaine pääsee imeytymään tiilienkin sisään, joten lopputulos on siisti – eikä pitkäkestoista siisteyttä saada aikaan katon kunnon ja ehjyyden kustannuksella! Katon kemiallinen puhdistus on katolle hellävarainen kattotyö – myös bitumikatolle, mikä ”loukkaantuu” suhteellisen helposti.

Rännien sulatus vesihöyryllä Kaarinassa – mistä se kertoo?

Rännien sulatus vesihöyryllä ja jääpuikkojen poisto ränneistä ovat kattotöitä, joita ei tarvita joka rakennuksessa. Tarkoitus nimittäin on se, että omakotitalojen, kerrostalojen ja esimerkiksi kesämökkien rännit vetävät myös talvisin. Jos rännit jäätyvät, kertoo se joko siitä, että rännien syyspuhdistus on jäänyt väliin tai siitä, että ränneissä on jotain vikaa, mikä estää kaiken veden poistumisen kouruista. Rännit kannattaa tarkastaa ja puhdistaa kahdesti vuodessa, jotta roskien tai jään aiheuttamia tukoksia sekä ylivuodoista mahdollisesti syntyviä ongelmia ei esiintyisi Kaarinassa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.