KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kaarina – Ota yhteyttä saadaksesi kattolumityöt nopeasti

Jos sinulla on tarve teettää lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katolta, on kattolumitöillä todennäköisesti jo kiire. Lumenpudotus tilataan usein vasta yhdennellätoista hetkellä. Me tiedämme tämän asian, ja siksi olemme valmiita tekemään niin pulpettikattojen kuin esimerkiksi tasakattojenkin lumenpudotukset nopealla tahdilla. Lumenpudottajiamme ei tarvitse kauaa odotella, joten katto saadaan pelastettua lumitaakan alta. Lumenpudotus korkean talon katolta suojaa myös talon ympärillä liikkuvia ihmisiä Kaarinassa.

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Siksi suunnittelemme lumenpudotuksen huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta jo etukäteen – taustatiedot lumenpudotusurakasta ja siihen sillä kertaa liittyvistä riskeistä saadaan alkukatselmuksen perusteella. Alkukatselmuksen perusteella osaamme antaa myös kohtuuhintaisen ja kotitalousvähennykseen oikeuttavan tarjouksen lumenpudotuksesta. Vaikka tekisimme lumenpudotuksen nosturiautolla, voit saada sille rahoituksen meidän kotisivujemme kautta.

Teemme erilaiset kattolumityöt turvallisesti, nopeasti, kohtuuhintaisesti ja kattoa vahingoittamatta niin Kaarinassa kuin sen naapurikunnissakin – siis Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa ja Turussa. Lumimassojen pudotuksen lisäksi toteutamme myös jääpuikkojen poistot ja katon sekä rännien höyrysulatukset. Vesihöyry onkin paras mahdollinen tapa katon ja rännien jään sulatukseen, sillä se on ympäristöystävällinen, turvallinen ja aina yhtä upeasti toimiva tapa poistaa jää. Jää kannattaa poistaa turvallisuuden ja katon kunnon turvaamisen takia.

Miksi kattolumitöitä on kiirehdittävä Kaarinassa?

Kattolumitöiden tekemisellä voi olla kova kiire Kaarinassa tai muualla Suomessa, sillä lumi saattaa uhata kattorakenteiden kuntoa. Katot rakennetaan Suomessa niin, että ne kestävät hyvin pakkaslunta, mutta vettynyt ja tiivistynyt suojalumi on kokonaan toinen juttu. Suojalumen paino per kuutio voi olla yli 350 kiloa, joten se aiheuttaa jo tuntuvaa rasitusta omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon katolle. Mitä enemmän katolla on suojalunta, sitä todennäköisempää katon painuminen tai vuotaminen on. Jonkin piharakennuksen katto voi jopa sortua lumitaakkansa alla. Tilaa lumenpudotus viimeistään silloin, jos katolla on puolimetrinen kerros suojalunta.

Seuraa myös lumen jakautumista. Jos lumi kinostuu jiirin päälle, voi katto alkaa vuotaa sisätaitteesta. Seuraa myös sitä, onko lappeen molemmissa päissä suurin piirtein saman verran lunta, ja ota tarvittaessa yhteyttä lumenpudottajiimme.

Lumitöitä tarvitaan katolle myös silloin, jos lumimassat uhkaavat pudota katolta rikkoen ja henkilövahinkoja aiheuttaen. Lumen putoamista katolta voi ehkäistä lumiesteillä, ja lumiesteiden asentaminen tiilikatolle, peltikatolle ja huopakatolle onkin pakollista kattokaltevuudessa 1:8. Ota yhteyttä lumiesteiden asennuksen tiimoilta, tai tilaa jo olemassaolevien lumiesteiden huolto tai korjaus! Lumiesteiden kunto kannattaa tarkastaa puolivuosittain, jotta niiden kiinnikkeet voitaisiin tarvittaessa kiristää – tämä tärkeä huoltotoimenpide estää lumiesteiden irtoamisen katolta todella hyvin.

Vaikka katolla olisi lumiesteitä, voidaan Kaarinassa silti tarvita lumimassojen vähentämistä katolta, sillä lumi on painavaa lumiesteistä huolimatta, ja oikein painavat lumimassat voivat pudota katolta lumiesteineen päivineen.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.