KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kaarina – Kattourakka sujuu moitteetta oikeiden henkilöiden saapuessa paikalle

Kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattotyöt (myös kattoremontit) onnistuvat kaikin puolin moitteettomasti, kun oikeat tekijät sattuvat paikan päälle. Kun tilaat katon uusimisen, peltisepäntyöt (kuten piipun pellittämisen tai piipunhatun asentamisen) ja muut kattotyöt Kaarinaan meiltä, ei oikeiden tekijöiden tavoittaminen ole kiinni sattumasta. Meidän ammattilaisemme osaavat tehdä joka sortin kattourakat unissaankin, ja ripeä sekä huolellinen työskentely on meidän kattokorjaajillemme, kattohuoltajillemme sekä esimerkiksi uuden katon asentajillemme suorastaan itsestäänselvyys. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen sekä kotitalousvähennyskelpoinen tarjous mistä tahansa huopakatto-, palahuopakatto-, tiilikatto- tai peltikattotyöstä Kaarinassa – tai Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa tai Turussa. Lumenpudotuksille, pieneläinesteiden asentamiselle tai esimerkiksi läpivientien asentamiselle, huoltamiselle ja uusimiselle (esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimiselle) voi saada kauttamme myös rahoituksen.

Tavoitteemme on saada katto kestämään niin pitkään kuin mahdollista, siksi tarjoamme kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen voidaksemme paikantaa mahdolliset huonokuntoiset kohdat. Jos katossa on reikiä tai vaikka huonokuntoisia saumoja, teemme tarjouksen niiden kunnostamisesta. Mikäli tasakatto, harjakatto, pulpettikatto tai vaikka aumakatto kaipaa jotain huoltoa kestääkseen paremmin erilaisia rasituksia, teemme tarjouksen kyseisestä kattohuollosta. Kiinnitämme huomiota myös katon varustelutasoon. Kaikille katoille ei nimittäin ole asennettu tarpeellista määrää kattoturvatuotteita, kuten kattosiltoja, kattotikkaita ja lumiesteitä. Jos katolle pitäisi asentaa uusia turvatuotteita tai jos vanhoja pitäisi korjata tai uusia, emme jätä kertomatta tästä asiakkaalle.

Parhaatkaan kattotyöt Kaarinassa eivät saa kattoa kestämään loputtomasti

Omakotitalon, paritalon ja esimerkiksi kesämökin katon käyttöikää voidaan pidentää huoltamalla se säännöllisesti. Kaikki katot tulee puhdistaa kahdesti vuodessa, jotta roskat eivät saisi kattoa ruostumaan, sammaloitumaan ja haurastumaan niin, ettei se enää pidä vettä. Kattohuoltojen yhteydessä ilmaiseksi tarjoamamme kattotarkastus kertoo siitä, onko jotain saumaa, kattoläpivientiä tai esimerkiksi jiiriä aika korjata.

Parhaimmallakaan ammattitaidolla tehdyt kattotyöt Kaarinassa eivät saa kattoa kestämään loputtomasti. Huopakatto kestää korkeintaan 40 vuotta erilaisia rasituksia, kuten auringon porotusta, ilmansaasteita, rankkasateita ja päällä kävelemistä. Peltikaton elinkaari on lopussa katon täytettyä 50 vuotta – katto on tuossa vaiheessa todennäköisesti jo hyvin ruostunut ja heikkokuntoinen. Tiilikatto kestää maksimissaan 70 vuotta, mutta tiilistä valtaosa voi rapautua ja haljeta jo tätä ennen. Katto on sitä vuotoalttiimpi, mitä enemmän katolla on rikkinäisiä tiiliä.

Kun katon kunto on edennyt siihen pisteeseen, että katon uusiminen on se paras vaihtoehto, teemme houkuttelevan tarjouksen kattoremontista. Kattoremontti tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten tämä isokin urakka sujuu vaivattomasti.

Huopakatto huolettomuutta tavoittelevan vaihtoehto

Huopakatto on huoletonta ja helppohoitoista kattoa tavoittelevan vaihtoehto. Huopakatto on myös tyylikäs ja joka makuun sopiva, joten se sopii myös eleganttia ajattomuutta etsiville. Huopakaton kunnossapitokin on Kaarinassa varsin huoletonta, sillä voit uskoa kaikki huopakattotyöt meidän bitumikattoihin perehtyneille ammattilaisillemme. Me tiedämme, miten katto kuuluu puhdistaa niin, että kaikki roskat ja/tai sammalet saadaan lähtemään, mutta katon pinnoite ei vaurioidu. Me taidamme myös lumenpudotukset ja kattomaalaukset.

Tasakattoa tai esimerkiksi pulpettikattoa voi joutua korjaamaan talven jälkeen, tai esimerkiksi rajun myrskyn riehuttua Kaarinan seudulla. Meiltä sujuu huopakaton paikkaus – työ, mikä vaatii kosolti ammattitaitoa onnistuakseen ihanteellisella tavalla. Jos kattoa ei enää ole mielekästä paikata, korjata tai tiivistää, tarjoamme huopakattoremonttia. Joissain tapauksissa huopakatto voidaan uusia niin, ettei vanhaa kattoa ensinkään pureta pois alta. Ehtona tällaiselle kattoremontille on se, että kattorakenteet ovat kuivat ja terveet. Kattorakenteiden kuntoa kannattaa vaalia monesta eri syystä!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.