KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kanta-Häme

Huopakattoremontti Kanta-Häme – Anna meidän korvata vanha huopakattosi uudella ja taatusti tiiviillä bitumikatolla! Voimme tehdä huopakattoremonttisi Kanta-Hämeessä vaikka heti lumen sulamisen jälkeen, mutta katon vaihto onnistuu myös kesällä tai syksyllä. Seuraavan talven alkaessa voit suhtautua tulevaan huolettomin mielin, onhan uusi kattosi taiten asennettu, eikä se siksi pelästy talvisia rasituksiakaan.

Teemme huopakattoremontteja Kanta-Hämeen joka kolkassa – myös saarikohteissa. Voit siis tilata omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontin sellaisille paikkakunnilla kuin Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela tai Ypäjä. Alueemme kattaa toki myös entiset kunnat, joita ovat Hauho, Hämeenlinnan maalaiskunta, Kalvola, Koijärvi, Lammi, Renko, Tuulos, Tyrväntö sekä Vanaja.

Koska teemme kaikki huopakattoremontit Kanta-Hämeessä (ruotsiksi Egentliga Tavastland) avaimet käteen -periaatteella, et tarvitse avuksesi muuta firmaa kuin meidät. Me teemme kaikki suunnittelu-, purku-, asennus-, eristys-, kirvesmies-, läpivienti- ja peltisepäntyöt, joita bitumikattoremonttisi pitää sisällään. Laadimme kilpailukykyisen tarjouksen huopakattoremontistasi perehdyttyämme kohteeseen. Hintamme on kotitalousvähennyskelpoinen, ja yhteistyökumppanimme voi auttaa rahoituksen järjestämisessä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kanta-Hämeessä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kanta-Hämeen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kanta-Häme – Laattakattoremontti ratkaisee kertaheitolla kaikki kattopulmat

Palahuopakattoremontti Kanta-Häme – Ammattiosaajiemme tekemä laattakattoremontti ratkaisee kaikki kattopulmat kertaheitolla! Mitä vanhempi ja huonokuntoisempi bitumipaanukatto, sitä nopeammin kannattaa olla yhteydessä. Katon kunto ei parane itsekseen. Jos huopakattoremonttia siirretään liikaa, katto voi alkaa vuotaa. Mikäli vanha katto on jo alkanut vuotaa, kattovuoto voi johtaa homepilkkuihin ja seuraavassa vaiheessa lahovaurioihin.

Huopakattoremontti on paikallaan myös siinä tapauksessa, että katon vauriot ovat sen verran pahoja, ettei kattoa enää saa järkevällä korjauksella kuntoon. Saatat tarvita palahuopakattoremonttia Kanta-Hämeessä vaikkapa siksi, että puu on kaatunut katon päälle.

Meidän ammattilaisemme tietävät, miten erilaiset purku-, korjaus- ja asennustyöt kuuluu hoitaa, joten jätä koko palahuopakattoremontti Kanta-Hämeessä kontollemme. Kun olemme purkaneet vanhan katon, tarkastamme sen alla olevan aluslaudoituksen ehjyyden. Kaikki kastuneet aluslaudoitukset tulee uusia. Jos aluslaudoituksessa on rakoja, asentanemme sen päälle uuden katelevytyksen tai katevaneroinnin.

Tarkastamme myös purettujen aluslaudoituksien alla olevien rakenteiden ja villojen kunnon. Sitten teemme tarvittavat toimenpiteet. Palahuopakattoremonttisi Kanta-Hämeessä voi sisältää vaikkapa kastuneiden villaeristeiden ja sisäkattomateriaalien uusimisen.

Huopakaton uusiminen Kanta-Häme – Uusi katto on iso ilo

Huopakaton uusiminen Kanta-Häme – Uusimamme bitumikatto aiheuttaa paljon iloa! Se on tyylikäs ja vedenpitävä. Lisäksi se on pitkään miltei huoltovapaa. Kun tilaat huopakattoremontin meiltä, urakka onnistuu erinomaisella hinta-laatusuhteella. Lopputuloksessa ei ole mitään moittimista, onhan huopakattoremontti tehty alan parhaiden ammattilaisten voimin ja erittäin laadukkaita materiaaleja, kiinnikkeitä ja kattotuotteita käyttäen.

Huopakaton uusimiseen Kanta-Hämeessä voi kuulua vaikkapa kateponttilevytyksen asentaminen. Ammattilaisemme osaavat valita juuri oikeanlaisen levytyksen rakennuksen kattotuolijaotuksen mukaisesti. Liian ohut levytys liian pitkällä kattotuolijaotuksella voisi saada levyn joustamaan liikaa, minkä seurauksena huopakatto voisi alkaa vuotaa. Kun tilaat huopakaton uusimisen Kanta-Hämeeseen meiltä, moisesta ei ole pelkoa.

Teemme kaikki työvaiheet suunnitelmallisesti, ammattitaitoisesti ja keskittyneesti. Panostamme myös katon varusteluun. Uusi bitumikatto tarvitsee ainakin sadevesijärjestelmän. Huopakaton uusiminen Kanta-Hämeessä voi edellyttää myös lumiesteiden asentamista, jos kattokulma on yli 1:2. Lumiesteiden mitoituksessa tulee ottaa huomioon sekä lumikuormataulukko että kokonaisuus. Esimerkiksi liian lyhyt lumiestepätkä ei kestä suurella lappeella, vaikka se olisikin mitoitettu oikein kannakejaoltaan.

Palahuopakaton uusiminen Kanta-Häme – Meillä ammattitaito ja huolellisuus lyövät ylävitosen

Palahuopakaton uusiminen Kanta-Häme – Kattoremonttipalvelumme osoittaa ammattitaitoa ja huolellisuutta joka käänteessä! Meillä ammattitaito ja huolellisuus lyövät ylävitosen, joten omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontti kannattaa tilata tästä osoitteesta. Mainittakoon myös kilpailukykyiset hintamme. Kun asioit kanssamme, et joudu maksamaan huopakattoremontistasi yhtään enempää kuin mitä siitä kannattaakin maksaa.

Palahuopakaton uusiminen Kanta-Hämeessä hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Koska jokainen urakka on erilainen, kiinteiden listahintojen laatiminen on mahdotonta. Laattakattosaneerauksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi sellaiset asiat kuin katon koko, katon yksityiskohtien määrä ja kattorakenteiden kunto. Mitä vähemmän kattorakenteita pitää uusia ja korjata, sitä pienemmin kustannuksin palahuopakaton uusiminen Kanta-Hämeessä voi onnistua.

Katon vaihdon hintaan vaikuttaa myös se, mitä kaikkia kattotuotteita meidän on uusittava. On tavallista yhdistää palahuopakaton uusimiseen Kanta-Hämeessä ainakin sadevesijärjestelmän uusiminen. Myös osa kattoturvatuotteista voi vaatia uusimista. Ehkä valikoimaa pitää täydentää? On tärkeää huolehtia siitä, että savupiipulle ja muille säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennusosille ja laitteille on turvallinen, katkeamaton ja helppokulkuinen kulkutie.

Huopakattosaneeraus Kanta-Häme – Taitoa uuden huopakaton eteen

Huopakattosaneeraus Kanta-Häme – Kattoremonttipalvelumme hoitaa huopakaton saneerauksen alusta loppuun taidolla! Työskentelemme jatkuvalla syötöllä suorastaan singahdellen työvaiheesta toiseen. Vaikka etenemme rivakasti, emme sorru turhaan hosumiseen, koska moinen voisi pilata koko huopakattoremontin. Nopea eteneminen johtuu ammattitaidosta ja huolellisesta työsuunnitelmasta, minkä ansiosta kaikki tietävät, mitä heidän kuuluu kussakin vaiheessa tehdä. Mikäli haluat tehokkaasti mutta varmasti etenevän huopakattoremontin, tilaa huopakattosaneeraus Kanta-Hämeeseen tästä osoitteesta!

Harjakaton, tasakaton, mansardikaton tai esimerkiksi pulpettikaton uusimiseen voi kuulua useita työvaiheita. Esimerkkejä työvaiheista, joita sinunkin huopakattosaneerauksesi Kanta-Hämeessä voi sisältää, ovat vanhojen huopakerrosten purku, raakaponttilaudoituksen kunnostus, kattotuolivaurioiden korjaus, otsalautojen vaihto ja likaisten eristeiden uusiminen. Huopakaton saneeraukseen voi kuulua myös uusien huopakerrosten asentaminen, savupiipun kunnostus ja piipunpellitys. Voimme tehdä uuden huopakaton asennuksen myös tulityönä, sillä meillä on kaikki tarvittavat luvat ja välineet.

Uusi huopakatto voidaan varustella vaikkapa kattoikkunalla, lapetikkailla, aurinkopaneeleilla, hiiriesteillä ja tuuletusventtiileillä. Eiköhän aloiteta, joten ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous täyden palvelun huopakattosaneerauksesta Kanta-Hämeessä!