KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kanta-Häme – Tulemme putsaamaan korkeankin talon rännikourut

Rännien puhdistaminen unohtuu turhan helposti, vaikka tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus olisi hyvin tärkeää. Sadevesijärjestelmien puhdistus on ainut tapa saada vesikourut vetämään kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sää- sekä lämpöolosuhteissa. Jos lehdet, neulaset ja muut roskat saavat olla räystäskouruissa pitkiä aikoja, alkaa räystäs vuotaa. Kesällä tätä ei ehkä huomaa, ellei satu katsomaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Kosteus on salakavala tuholainen, sillä se saattaa päästä talon rakenteisiin märän maaperän kautta, eikä aiheutuneita kosteusvaurioita heti äkkää.

Talvella huomaa helpommin, ettei taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikouruja ole puhdistettu. Jos ränneissä on roskia ja seisovaa vettä vielä mittarilukeman laskiessa nollan alapuolelle, rännit jäätyvät. Jäätyneistä ränneistä alkaa yleensä roikkua jääpuikkoja. Ongelmat eivät lopu tähän, sillä vedon loppumisen ja vaarallisten jääpuikkojen syntymisen lisäksi rännit voivat kärsiä jään aiheuttamista vaurioista. Koska jäätyneet rännit painavat tolkuttomasti, on mahdollista, että ne putoavat alas katolta – sopii toivoa, ettei kukaan tai mikään jää alle.

Sadevesijärjestelmien puhdistuksen unohtuminen näkyy ajan kanssa myös ruosteena ja sen aiheuttamina korjaus- ja uusimistarpeina, sillä jatkuva kosteusrasitus ruokkii ruostetta kaikkialla Kanta-Hämeessä, eli Forssassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Jokioisilla, Lopella, Riihimäellä, Tammelassa ja Ypäjällä.

Älä päästä sadevesijärjestelmääsi huonoon kuntoon, vaan teetä rännien puhdistus, korjaus tai asennus meillä – urakkaan saa kauttamme rahoituksen, ja kotitalouksilla on mahdollisuus kotitalous- eli verovähennyksiin. Puhdistamme korkeankin talon vesikourut, sillä meillä on käytössämme nosturiauto esimerkiksi kerrostalojen kattotöitä varten.

Rännien puhdistus Kanta-Hämeessä pihaa roskaamatta

Jotta voitaisiin välttyä rännien ruostumiselta, raidoittumiselta, vääntymiseltä ja vuotamiselta, on rännit puhdistettava ja tarkastettava kaksi kertaa vuodessa. Olisiko katon kevät- ja syyshuollon tilaaminen sittenkin parempi idea? Silloin saisit samalla kertaa puhdistettua myös ulkokatteen, oli se sitten tiilikate, peltikate tai huopakate. Roskat saavat omakotitalon, kerrostalon ja esimerkiksi autotallin katon joko ruostumaan tai sammaloitumaan, joten roskat kannattaa poistaa, ennen kuin ne tekevät kattosi vuotoalttiiksi. Rännit pitää joka tapauksessa puhdistaa heti katteen harjaamisen tai ilmapuhaltamisen jälkeen, sillä harja tai ilmavirta kiidättää merkittävän osan kaltevan katon roskista räystäskouruihin. Keräämme roskat vesikouruista suoraan roskapusseihin, joten emme sotke ja roskaa pihaasi. Toimimme aina mahdollisimman asiakaslähtöisesti – tästä kertoo muun muassa se, että saat kaupan päälle aina koko katon kuntotarkastuksen.

Jäätyneiden alastuloputkien, rännien ja vesikourujen avaus Kanta-Hämeessä tästä samasta osoitteesta

Ränneissä olevaan jäähän kannattaa puuttua hyvissä ajoin, ja nimenomaan ottamalla yhteyttä höyrysulatuksen tiimoilta. Kuuma höyry sulattaa jään kuin jään, ja vieläpä merkille pantavan turvallisesti ja kattoystävällisesti. Höyrytyslaitteemme sopivat myös katolla olevan jään sulattamiseen kaikkialla Kanta-Hämeessä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.