KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti Kanta-Häme – Kattourakan onnistuminen riippuu tekijöistään

Kattoremontti Kanta-Häme, taidokkaalla osaamisella kaikille kotisi ja pihapiirisi rakennuksille. Se, miten huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton kattourakat Kanta-Hämeessä onnistuvat, riippuu paljon kattourakan tekijöistä. Valitse meidät kaikkiin omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotöihin (myös kattoremontteihin), niin lopputuloksen onnistuneisuudesta ei tarvitse olla huolissaan. Meiltä onnistuu niin katon uusiminen kuin vuotavan katon korjaaminenkin. Korjaamme myös lumi- ja myrskyvauriot, sekä tarvittaessa muokkaamme tasakatosta harjakaton. Meiltä kuulet myös kaikista kattohuolloista, joilla katon kuntoa on mahdollista ylläpitää ja kohentaa.

Toteutamme kaikkialla Kanta-Hämeessä, eli Forssassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Jokioisilla, Lopella, Riihimäellä, Tammelassa ja Ypäjällä, myös katon varustelemiseen liittyvät kattotyöt. Läpivientien asennus, huolto ja uusiminen ovat kattotöitä, joihin kannattaa valita paras ammattilainen, sillä muuten läpiviennistä voi tulla katon tiiviyden pullonkaula. Kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen voidaan tehdä muulloinkin kuin vain kattoremontin yhteydessä, ja lopuksi läpivienti voidaan pellittää peltisepäntyönä – meidän kattopeltisepiltämme luonnistuvat niin piippujen pellitykset, piipunhattujen asentamiset kuin vaikkapa konesaumakaton korjauksetkin. Asennamme kaikille katoille myös pieneläinesteet – kattoturvatuotteiden asentamisesta puhumattakaan. Kattoturvatuotteita, mitkä lisäävät niin aaltopeltikaton kuin bitumipaanukatonkin turvallisuutta, ovat lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat.

Kattotyöt Kanta-Hämeessä auttavat kattoa saavuttamaan maksimikäyttöiän

Kattohuollot (kuten katon puhdistukset ja kattomaalaukset) auttavat kattoa saavuttamaan maksimikäyttöikänsä Kanta-Hämeessä. Taidokkaimmatkaan kattotyöt eivät pidennä katon elinkaarta loputtomasti, vaan jossain vaiheessa on todettava ajan tehneen tehtävänsä. Silloin katto on aika uusia. Uusi katto pitää vettä ja suojaa kattorakenteita taas useiden vuosikymmenien ajan.

Peltikaton maksimikäyttöikänä voidaan pitää 50 vuotta, mutta ruoste voi syödä katon loppuun jo aiemmin. Jos katto on kovin ruosteinen, ei sitä kannata korjata, vaan kattopellit on paras vaihtaa. Riippuu kattorakenteista, kannattaako katto uusia osittain vaiko kokonaan. Ruostetta voi torjua kattoharjauksilla ja peltikaton huoltomaalauksilla (esimerkiksi joka 15. vuosi).

Tiilikaton maksimikäyttöikä on saavutettu betonitiilikaton ollessa 70 vuotta, ja savitiilikaton ollessa 100 vuotta. Myös konesaumakatto voi kestää täydet sata vuotta, ennen kuin se on paras uusia haurastuneisuuden ja vuotoalttiuden takia.

Huopakaton enimmäiskäyttöikä on 40 vuotta. Palahuopakatto kestää usein vähemmän aikaa kuin tiivissaumakatto tai kolmiorimahuopakatto. Huopakaton kuntoa voi tukea muun muassa sammaleidenpoistoilla, mitkä ovat avainasemassa myös tiilikaton elinkaarta pidennettäessä. Tiilikatto voidaan uusia osittain, mikä tarkoittaisi pelkkien tiilien vaihtoa. Huopakattoa ei voi uusia osittain, mutta jossain tapauksissa on mahdollista asentaa uusi huopakate suoraan vanhan huopakatteen päälle.

Huopakatto on tyylitietoisen katto

Monen omakotitalon, paritalon, kesämökin ja esimerkiksi autotallin katto on huopakatto. Huopakaton suosiolle on syynsä. Huopakatto on tyylitietoisen katto, sillä huopakaton yksinkertainen tyylikkyys ei poistu muodista, vaikka vuosikymmenet vaihtuvat. Huopakatto sopii myös kustannustietoiselle kuluttajalle, sillä sen kokonaiskustannukset ovat matalat. Kustannusten pienuutta selittää se, että huopakaton hinta asennettuna on edullinen, eikä huopakattoa tarvitse olla huoltamassa tai paikkaamassa koko ajan. Perushuoltojen ja satunnaisten paikkausten avulla huopakatto voi kestää Kanta-Hämeessä 20–40 vuotta. Koska huopakaton huoltaminen ei ole vaivalloista ja koska voit jättää kaikki huopakattotyöt meidän kontollemme, on huopakatto myös hyvin huoleton katto.

Huopakaton oivan rasituksensietokyvyn salaisuus piilee huovan joustavuudessa ja sitä suojaavassa pinnoitteessa. Ne huopakattohuollot, joita kesämökin tai vaikka paritalon katto tarvitsee kestääkseen mahdollisimman pitkään, liittyvät yleensä katon puhtaanapitoon. Katto on hyvä puhdistaa kahdesti vuodessa, jotta sammalet eivät pääsisi kuluttamaan sitä. Mahdolliset sammalet kannattaa poistattaa meillä, kuten mahdollisesti liian painaviksi käyneet lumikinoksetkin. Katetta suojaava pinnoite voidaan kertaalleen uusia – tämä kattohuolto Kanta-Hämeessä palauttaa katteen elastisuuden ja upean ulkonäön.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.