KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kanta-Häme – Kattohuollot katon kunnon tukijoina

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot Kanta-Hämeessä ovat tarpeen sekä katon kunnon että sen ulkonäön takia. Katto näyttää varsin siistiltä, jos roskat poistetaan katolta säännöllisesti, sillä muussa tapauksessa roskat alkavat aiheuttaa sammaleiden ja ruosteen syntymistä. Sammalet, ruoste ja roskaiseen kattoon sitoutunut kosteus nopeuttavat katon loppuunkulumista kaikkialla Kanta-Hämeessä, eli Forssassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Jokioisilla, Lopella, Riihimäellä, Tammelassa ja Ypäjällä.

Anna siis katollesi mahdollisuus kestää niin pitkään kuin se kunkin katemateriaalin puitteissa on mahdollista, ja tilaa meiltä kaikki kattohuollot lumenpudotuksista tiilikaton harjauksiin! Kotitalouksilla on mahdollisuus vähentää katon kunnossapitotöitä verotuksessaan – tässä tulimme viitanneeksi kotitalousvähennykseen. Yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus tuo joustavuutta kilpailukykyisen hintaisten kattohuoltojemme maksamiseen.

Katon puhdistus yksi tärkeimmistä kattohuolloista Kanta-Hämeessä

Katon puhdistus on yksi tärkeimmistä kattohuolloista Kanta-Hämeessä, ja sen oikeanlaisella toteutustavalla on väliä. Katon puhdistus tulee toteuttaa katemateriaalin mukaisesti – tiilikaton voi harjata ongelmitta, mutta bitumikaton ja bitumipaanukaton pinnoitetta pitää varoa. Harjaaminen ei ole hyvä idea; bitumikatot on paras putsata ilmapuhalluksen avulla. Toinen muistettava asia on rännien puhdistus ja katon kunnon tarkastus – nämä kaksi kattotyötä kannattaa tehdä yhtä aikaa palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistuksen kanssa. Kolmas muistettava asia on katon puhdistusten säännöllisyys, sillä lehdet ja muut roskat tulisi poistaa katolta (ja sadevesikouruista) joka kevät ja joka syksy. Näin muiden kattohuoltojen ja (sammaleiden sekä ruosteen aiheuttamien) kattokorjausten määrää voidaan vähentää.

Vihertääkö katto? Tilaa sammaleiden poisto Kanta-Hämeessä

Jos katon viherrys on peräisin sammaleista, ota yhteyttä ja tilaa sammaleiden poisto katolta. Toimimme kaikkialla Kanta-Hämeessä tarjoten niin tiilikatoille kuin huopakatoille (eli bitumikatoille) sopivia sammaleentuhokäsittelyjä. Sammalet heikentävät katon kuntoa monin eri tavoin, joten ne kannattaa poistaa niin tasakatolta, pulpettikatolta kuin vaikka harjakatoltakin. Sammaleenpoistoaineemme poistaa sammalet juuria myöten, eikä urakka vaaranna katteen kuntoa, kuten esimerkiksi painepesuripesu. Peltikatto kaipaa ennemmin ruosteen- kuin sammaleiden poistoa. Mahdollinen viherrys voidaan poistaa harjaamalla ja/tai pesemällä.

Rännien sulatus vesihöyryllä – sulatamme Kanta-Hämeessä niin kouru- kuin kattojään

Rännit sulatus vesihöyryllä ja jäänpudotus (siis jääpuikkojen pudotus) ovat esimerkkejä talviaikaan Kanta-Hämeessä tekemistämme kattohuolloista. Jää pitää saada pois sadevesijärjestelmästä, jotta se ei aiheuttaisi jäätymisvaurioita – ja jotta jäätyneet rännit ja/tai jääpuikot eivät putoaisi alas katolta vaaratilanteita aiheuttaen. Kuuma vesihöyry sulattaa jään turvallisesti myös tiilikatolta, peltikatolta ja huopakatolta.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.