KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kärkölä

Huopakattoremontti Kärkölä, olisiko se jo tarpeen sinunkin kohteessasi? Valitettavasti jokainen huopa- ja bitumikatto Kärkölän seudulla saapuu ennen pitkää samalle päätepysäkille ja katon remontointi on otettava puheeksi.

Sinnikkäästä tuotekehityksestä huolimatta vielä ei ole onnistuttu kehittämään ”ikuista” huopakattoa. Paljon on jo edistytty niistä ajoista, jolloin huopakaton materiaalina käytetiin kivihiilitervalla kyllästettyä lumppuhuopaa, mutta yhä edelleen huopakattoremontti on tarpeen aina aika ajoin.

Ota huopakattoremontti Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi ainakin vakavaan harkintaan, jos…

  • Katon saumat ja läpiviennit vuotavat yksi toisensa perään. Päijät-Häme ei ole Suomen sateisinta aluetta, mutta siltikin katon tulisi pitää vettä säällä kuin säällä. Seulana vuotava katto voi pilata koko talon!
  • Katon pinta halkeilee rajusti. Yksittäinen halkeama on lopun alkua ja tusina niitä kertoo siitä, että katemateriaali alkaa olla jo tiensä päässä.
  • Katto on sammaleen valtaama. Jos huoltotoimenpiteet eivät enää riitä häätämään kasvustoa katoltasi, on kattohuopien uusiminen oikeastaan ainoa jäljellejäävä vaihtoehto.

Mikäli tunnistit kattosi edellä listatuista oireista, pyydä meiltä reippaasti tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi! Palvelemme osaavin ottein ja kohtuuhinnoin myös Kärkölän lähipaikkakunnilla, kuten Hausjärvi, Hollola, Mäntsälä ja Orimattila.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kärkölässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kärkölän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kärkölä – tarjoamme käyttöösi koko joukon parkkiintuneita huopakatto-osaajia!

Palahuopakattoremontti Kärkölä, vaatii rautaista ammattitaitoa onnistuakseen odotusten mukaisesti. Jos osaamista ei löydy, saattaa remontti olla hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa – tai pahimmillaan jopa haitallinen operaatio.

Meille huopa- tai palahuopakattoremontti Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi on kuitenkin rutiinisuoritus. Takanamme on pitkä ura ja lukemattomia hyvin onnistuneita kattoremonttiprojekteja!

Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi koko joukon parkkiintuneita huopakatto-osaajia, jotka laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä. Poistamme vanhat kattohuovat yhdessä hujauksessa ja asennamme tilalle uudet, valintasi mukaiset kermit tai kattolaatat siististi ja tiiviisti.

Samalla annamme lähtöpassit myös aikansa eläneille kattotuotteille ja läpivienneille, kuten kattoturvatuotteille, kattoluukuille ja sadevesijärjestelmälle. Ehjät, tyylikkäät ja hyvälaatuiset kattotuotteet kruunaavat uuden kattosi ja tukevat sen toimintaa.

Meidän puoleemme voitkin kääntyä huolettomin mielin, kun omakotitalosi, mökkisi/kesämökkisi tai vaikkapa varaston vanha huopakatto alkaa vedellä viimeisiään. Laita viestiä tai soita, niin pian huopa- tai palahuopakattoremontti Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi onkin jo onnellisesti ohi!

Huopakaton uusiminen Kärkölä – kas kummaa, hinta onkin yllättävän halpa!

Huopakaton uusiminen Kärkölä, mietityttääkö urakan hintalappu? Ei mikään ihme, sillä huopakattoremontin täsmällisiä hintatietoja on hankala löytää.

Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että huopakaton uusimishinnat Kärkölässä vaihtelevat paljon katon ominaisuuksien mukaan. On ihan eri asia uusia esimeriksi 100-neliöisen omakotitalon hulppea mansardikatto kuin pikkuisen varaston yksinkertainen pulpettikatto.

Jopa kahden näennäisesti samanlaisen huopakaton uusimishinta voi olla ihan eri, sillä koon ja muodon ohella myös katon kunto vaikuttaa paljon kattoremontin kustannuksiin. Edullisimmillaan huopakaton uusiminen Kärkölässä on silloin, kun katto vaatii vain uudet huovat ja kattotuotteet.

Kaikesta huolimatta huopakattoremontin hinnasta ei kannata ottaa stressiä. Tilatessasi huopakaton uusimistyön Kärkölässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hinta ei huimaa päätä. Pitkällä kokemuksella pidämme budjetin kurissa, vaikka kohteesi sijaitsisi saaressa venematkan takana.

Kun kattosi alkaa kaivata uutta puhtia, ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista sen enempää epäröimättä. Teemme urakasta diilin, joka vetää maton altasi!

Palahuopakaton uusiminen Kärkölä, kotitalousvähennys tekee jo ennestään loistavasta diilistä vielä rahtusen paremman

Palahuopakaton uusiminen Kärkölä – tiesithän jo, että voit saada urakasta kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennys on verokevennys, johon jokainen kärköläläinen yksityishenkilö on oikeutettu. Se on siis sinunkin lakisääteinen oikeutesi!

Kotitalousvähennystä myönnetään erinäisistä kodin kunnostukseen ja kunnossapitoon liittyvistä töistä, mukaan lukien monet kattotyöt. Myös huopakaton uusiminen Kärkölässä sisältää usein paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä toimenpiteitä.

Pidä kuitenkin mielessä, että kotitalousvähennystä myönnetään vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Esimerkiksi meidän laskuttamamme työtunnit voit vähentää verotuksessa ilman kysymysmerkkejä, kun taas itse tehtyä työtä et voi laittaa kotitalousvähennyksen piikkiin. Jätä siis kattosi saneeraustyöt suosiolla meidän huoleksemme, niin pääset nauttimaan kotitalousvähennyksestä täysin siemauksin!

Huom. mikäli huopa- tai palahuopakaton uusimishinta Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi ylittää budjettisi hintatasomme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Rahoituksella makselet kattosi saneeraustyöt rennosti erissä, eikä urakka aiheuta taloudellista epämukavuutta tiukassahaan rahatilanteessa.

Toimiva yläpohja on huopakaton sydän – miltä näyttää kattosi välissä?

Huopakattoremontin yhteydessä on toisinaan hyvä tehdä muutakin kuin vain vaihtaa kattohuovat ja -tuotteet. Usein myös yläpohjan puolella on suoritettava joitakin kunnostustoimenpiteitä, jotta uusi katto toimisi varmasti niin kuin pitää.

Yläpohja = katon välissä oleva tila, josta löytyvät mm. kattoruoteet ja katon eristeet. Joskus yläpohjasta kuulee käytettävän myös nimitystä ”välikatto”.

Toimiva yläpohja on huopakaton sydän. Jos katon välissä ei ole kaikki kunnossa, ei vesikatonkaan voi odottaa suoriutuvan virastaan täydellä teholla.

Jos katon välistä paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita, ei uusia kattohuopia kannata asentaa mätien rakenteiden kuorrutteeksi. Homeiset eristeet ja lahot laudat on aina poistettava katon välistä ennen uuden vesikatteen asennusta.

Samalla katon välistä on paras fiksata myös rakenteelliset virheet, kuten tuuletusongelmat. Jos ilma ei kierrä yläpohjassa tehokkaasti, ei katon välissä oleva tila välttämättä pääse koskaan kuivumaan kunnolla. Tämä puolestaan vaikuttaa negatiivisesti katon lämmöneristyskykyyn ja mahdollisesti kuormankestoonkin.

Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä taitava tiimimme suoriutuu myös välikaton kunnostustöistä muitta mutkitta. Tilaa huopakattoremontti Kärkölässä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin laitamme kattosi kuntoon kaikilta tarvittavilta osin!