KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kärkölä – Huoltotoimenpiteet tukevat katon toimintaa

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattoa kannattaa huoltaa siksi, että se toimisi paremmin ja pidempään. Jos roskien poisto katolta unohtuu, sammaleentuhokäsittelyjä ei tehdä aikoinaan eikä lumenpudotuksistakaan huolehdita, voi katto olla vaihtokunnossa puolta nopeammin kuin normaalisti. Se, että katon elinkaari typistyy näin radikaalisti, tarkoittaa turhaa rahanmenoa Kärkölässä. Kattohuollot ylläpitävät myös katon ulkonäköä, joten jokaista kattoa kannattaa huoltaa. Omin päin ei tarvitse tehdä mitään kattohuoltoja Kärkölässä, Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä tai Orimattilassa, vaan kaikki katon huollot tiilikaton harjauksesta jäänpudotukseen voi tilata meidän ammattilaisiltamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi kattohuolloista – hintamme ovat hyvin kohtuullisia, ja töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Rahoituksenkaan järjestäminen ei stressaa, sillä se käy näppärästi meidän kotisivujemme kautta.

Katon puhdistus – tähänkin kattohuoltoon eri tapoja Kärkölässä

Tiesitkö, että palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistusta ei tehdä samalla tavalla. Siihen, miten katto puhdistetaan Kärkölässä, vaikuttaa muun muassa katemateriaali ja katon likaisuusaste. Tiilikaton voi harjata puhtaaksi roskista, mutta huopakattojen sirotepinnoitteet voisivat ottaa nokkiinsa harjaksista. Bitumikatot kannattaakin puhdistaa roskista ilmapuhaltamalla. Jos katolla kasvaa sammaleita, jatkuisi katon puhdistaminen sammaleentuhokäsittelyllä. Jotta katto ei sammaloituisi tai ruostuisi, kannattaa harjakatot, aumakatot ja muun muassa tasakatot puhdistaa roskista puolen vuoden välein.

Salainen aseemme sammaleiden poistossa Kärkölässä

Miksi saamme vanhalla (tai pitkään roskien peitossa olleella) katolla kasvavat sammaleet pois niin helposti? Salainen aseemme tässä kattohuollossa on sammaleenpoistoaine, mikä pääsee tuhoamaan myös tiilien sisällä, kattotiilien välissä tai huopakatteen sisässä olevat sammaleet. Katosta tulee puhdas ja nätti pitkäksi aikaa, kun taas pelkkä tiilikaton harjaus/bitumikaton ilmapuhallus toisi katon sammaloitumisongelmaan vain väliaikaisen avun. Ota yhteyttä, niin tulemme Kärkölään poistamaan myös ruosteen kattosi kuntoa heikentämästä!

Sadevesikourujen puhdistus Kärkölässä – tästä kattohuollosta ei kannata lipsua

Sadevesikourujen puhdistamisesta ei kannata lipsua, sillä rännien puhdistus Kärkölässä on paras tapa pitää vesikourut toimintakunnossa kaikkina vuodenaikoina. Näin ei ole vaaraa siitä, että kesäsateet päätyisivät kastelemaan talon rakenteet, tai että kourut jäätyisivät talvella umpeen. (Jos  näin kuitenkin käy, tilaa rännien sulatus vesihöyryllä sekä jääpuikkojen pudotus meiltä, sillä jää aiheuttaa monenlaisia riskejä.) Ruostevauriotkin ovat epätodennäköisempiä, kun kaikki kosteus valuu saman tien pois ränneistä ja alastuloputkista. Voimme puhdistaa rännit yhtä aikaa omakotitalon, paritalon tai vaikka kerrostalon katon kanssa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.