KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kärkölä – Kattourakkamme etenevät nätisti ja simppelisti

Kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (niin kattoremontit kuin katon puhdistuksetkin) etenevät Kärkölässä kaikin puolin simppelisti, kun tilaat ne meiltä. Kattohuoltojen ja jopa katon uusimisen tilaaminen on helppoa: sen kuin soitat meille ja pyydät tarjouksen kattourakastasi, niin me tulemme paikan päälle selvittämään, miten huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai huopakatto tulee laittaa kuntoon (ja mitä avaimet käteen -periaatteella tehtävä kattourakka maksaa). Pidämme hintamme kohtuullisina, ja yksityisasiakas voi laskea kattotöiden hintaa ennestään hakemalla kotitalousvähennystä. Kaikki kattourakat Kärkölässä (niin lumiesteiden, kattotikkaiden, kattosiltojen ja muiden kattoturvatuotteiden asentamisen kuin esimerkiksi sammaleentuhokäsittelynkin) voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja tuota luotto voi hakea varsin yksinkertaisesti meidän kotisivujemme kautta.

Teemme peltisepäntyöt, läpivientien asennuksen, huollon ja uusimisen, pieneläinesteiden asennuksen, kattopesun sekä kaikki muut kuviteltavissa olevat kattotyöt myös Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä ja Orimattilassa. Peltisepäntyöt voivat tarkoittaa vaikka savupiipun suojaamista piipunhatulla sekä piipun pellityksellä – tai esimerkiksi jiirien pellittämistä. Kun asialla ovat meidän kattopeltiseppämme, tulevat työt tehtyä erityisen näyttävästi ja tarkkaotteisesti. Läpivienteihin liittyviä töitä ovat esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, tai kattoluukun poisto katolta. Pieneläinesteet tarkoittavat joko pulupiikkien asentamista tai räystäiden tuuletusaukkojen verkottamista, ja kattopesu viittaa – no, katon pesuun. Anna meidän hoitaa puolestasi myös rännien puhdistus, lumenpudotus tai vaikka vuotavan katon korjaus – asiantuntijoiltamme kaikki sujuu ensiluokkaisesti, nopeasti ja virheettömästi.

Vanha katto kukoistamaan Kärkölässä? Tilaa tarvitut kattotyöt meiltä

Aika koettelee omakotitalon, paritalon ja esimerkiksi mökinkin kattoa Kärkölässä. Vuosikymmenet jättävät kattoon jälkensä aiheuttamalla ruostevaurioita, tai rikkomalla tiiliä. Katon väri haalenee, ja sitä suojaava pinnoite menettää tehonsa. Vanha katto on alttiimpi vaurioitumaan, kuten vaikka vuotamaan saumoista. Läpivientienkin tiivisteet kuluvat, ja katto voi alkaa vuotaa piipun juuresta, tai vaikka antennin kohdalta. Ota yhteyttä katon korjaamisen tai huoltamisen tiimoilta – me jos ketkä voimme pelastaa kattosi kattoremontilta, ja nostaa huopakaton, peltikaton tai tiilikaton uuteen kukoistukseen. Jos katon uusiminen on väistämätöntä, teemme tarjouksemme katon vaihtamisesta – saatat yllättyä, miten edullisesti voimme katon uusia, vaikka työssä käytetään parhaita asentajia ja laadukkaita (jopa vuosikymmenten mittaisilla takuilla varustettuja) materiaaleja!

Niin kauan kuin kattoa ei ole pakko purkaa ja uusia, tarjoamme esimerkiksi irronneiden paanujen tai kattopeltien kiinnittämistä ja muiden myrskyvaurioiden korjaamista. Jonain keväänä voi olla tarvetta painuneen katon oikaisulle, kattoikkunan tiivistämiselle, rikkinäisten tiilien vaihdolle tai lahovaurioiden korjaamiselle. Tarvittaessa voimme tiivistää myös aluskatteen, parannella välikaton ilmanvaihtoratkaisuja tai vaikka toteuttaa katon lisälämmöneristyksen. Kysy lisää siitä, miten voimme laittaa juuri sinun kattosi kukoistamaan!

Näin huopakaton vaihtoa lykätään

Huopakatot ovat suorastaan intohimomme, sillä ne ovat helposti työstettäviä ja asennettavia, ja niiden kustannustehokkuus on suorastaan vertaansa vailla. Huopakatto on elastinen, hillityn tyylikäs (ja aina yhtä muodikas!) sekä hiljainen katto, mikä sopii niin omakotitaloihin, piharakennuksiin kuin moniin muihinkin rakennuksiin. Tiivissaumakatto voi kestää jopa 40 vuotta, jos sitä huolletaan asianmukaisella tavalla, eikä mitään odottamatonta satu. Puolivuosittaiset huollot, joiden yhteydessä tarjoamme aina ilmaisen kattotarkastuksen (kuten kaikkien muiden bitumikattotöiden yhteydessä), tarjoavat parhaan avun huopakaton käyttöiän pidentämisessä. Kun katolla käydään vähintään puolen vuoden välein, tulevat mahdolliset vauriot ajoissa paikattua, eivätkä sammaleetkaan ehdi vallata liikaa pinta-alaa.

Kun tiivissaumakate tai palahuopakate viimein pitää uusia, voidaan kattoremontti ehkä tehdä siten, ettei vanhaa kattoa ensin pureta lainkaan. Jos tämä on mahdollista kattorakenteiden kunnon puolesta, säästää huopakaton omistaja rahaa Kärkölässä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.