KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Kärkölä – Kattovuotojen korjaukset paras jättää harjaantuneille ammattilaisille

Jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Kärkölässä, kannattaa kattovuodon korjaus jättää harjaantuneille ammattilaisille, jotka saavat korjattua vuotavan katon kerralla. Me olemme luotettava valinta kaikenlaisten kattovuotojen ja kosteusvaurioiden korjaamiseen niin Kärkölässä, Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä kuin Orimattilassakin – ota yhteyttä, jos katto vuotaa piipun juuresta, tai jos talvi sai katon vuotamaan jiiristä (eli sisätaitteesta). Me tarjoamme parhaat ratkaisut vuotavien kattoikkunoiden, vuotavan kattoluukun ja muiden läpivientivuotojen korjaamiseen, eikä meiltä mene sormi suuhun saumavuodon tai harjatiilen kohdaltakaan alkaneen kattovuodon edessä.

Meitä kiinnostaa myös se, millaiseen kuntoon katto jää, kun poistumme paikalta. Vaikka meiltä olisi tilattu vain katon vuotavan viemärintuuletusputken korjaaminen, teemme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Kattotarkastus voi kertoa katon vuotavan myös IV-putken kohdalta – tai ehkä katosta meinaa irrota joitain kattoturvatuotteita, mikä voisi poikia paitsi vaaratilanteita, myös kattovuodon.

Riippuu tapauksesta, miten antennin kohdalta alkanut kattovuoto tai jonkin muu vesivuoto kannattaa korjata. Ihanteellisessa tilanteessa vuotavaa kattoa päästään korjaamaan vaurioiden ollessa vasta tuoreita ja pienimuotoisia (taas yksi syy pitää kiinni puolivuosittaisista kattotarkastuksista), eikä tuolloin tarvita kuin vesikaton tiivistys. Muussa tapauksessa uusisimme märät villat ja lahot puuosat sekä tiivistäisimme aluskatteen. Kattoremonttikin voi tulla kyseeseen – onneksi siitäkin saa kotitalousvähennystä, ja tarjolla on nopeasti järjestyvä rahoitus kaikenlaisille kattourakoille.

Vinkkimme, joilla huopakattoa, peltikattoa tai tiilikattoa voi estää vuotamasta – nappaa talteen!

Nappaa tästä vinkit, joita seuraamalla on entistä epätodennäköisempää, että tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa Kärkölässä! Kattovuodoilta saadaan hyvä suoja jo siinä, kun kattoa (tai uusia läpivientejä) asentamaan valitaan parhaat ammattilaiset. Parhaitenkaan asennettu katto ei välttämättä pidä vettä, jos sitä ei huolleta. Peltikatto voi ruostua, jos sitä ei maalata, pestä ja puhdisteta, ja ruostevauriot voivat johtaa kattovuotoon. Jos tiilikatto vuotaa, on kyse usein rikki menneistä tiilistä. Katon puhtaanapito ja tiiliä suojaavan pinnoitteen uusiminen ylläpitävät katon tiiviyttä. Huopakaton omistajalle vinkkaamme, että sammaleilla on tapana ikään kuin syödä bitumikattoa ja availla sen saumoja. Jotta huopakatto voisi pitää vedet ulkopuolellaan, kannattaa katolle mahdollisesti ilmestyneet sammaleet poistaa. Sammaloitumista voi estää katon puolivuosittaisella puhdistamisella sekä katon pinnoitteen uusimisella.

Jotta kaikki kattohuollot osattaisiin tehdä ajoissa eikä mikään ennakoiva kattokorjauskaan (kuten kattoikkunoiden tai antennin juuren tiivistys) jäisi tekemättä, on katto hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Meidän ammattilaisemme tekevät kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden, kuten tiilikaton harjauksien ja rännien puhdistuksien, yhteydessä. Kun otat yhteyttä meihin, saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Vielä yksi vinkki, ja se on katolla olevan lumen määrän, koostumuksen ja jakaantumisen seuraaminen. Lumenpudotuksilla voitaisiin ehkäistä monet jiiri- ja läpivientivuodot.

Kiinteistön katon ikä vaikuttaa siihen, onko kattovuodon johdettava kattoremonttiin Kärkölässä

Koska tahdomme etsiä taloudellisimmat ratkaisut katon korjaamiseen Kärkölässä, tarjoamme kattoremonttia vasta sitten, kun olemme vakuuttuneet muiden vaihtoehtojen kannattamattomuudesta – ellei kyseessä ole mineriittikatto, joita laki ei enää anna korjata niiden sisältämän, terveydelle vaarallisen asbestin takia. Kattoremontti painaa vaakakupissa katon osittaista korjausta enemmän, jos vuotava katto on hyvin iäkäs. Vanha katto olisi muutenkin pian uusittava, sillä iän tuoman haurastumisen takia vanhan katon rasituksenkestävyys heikkenee kaiken aikaa. Myös silloin, jos katon yleiskunto on hyvin heikko (esimerkiksi juuri kosteusvaurioiden takia), teemme tiukan tarjouksemme katon purkamisesta ja uusimisesta, eli huopa-, tiili- tai peltikattosaneerauksesta.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.