KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kärkölä – Rännien toimintaa tuettava kaikin tavoin

Sadevesijärjestelmän eli räystäskourujen ja alastuloputkien toimintaa kannattaa tukea kaikin tavoin. Se, vetävätkö rännit hyvin vai tulviiko osa sadevedestä niiden yli, ei ole mikään vähäpätöinen seikka. Jos rännit menevät tukkoon roskista eikä tukkeutuneita rännejä, vesikouruja ja syöksyputkia avata, ovat talon perustukset vaarassa kastua. Sadevesien ei tulisi valua katolta suoraan maahan, vaan ne tulisi ohjata tarpeeksi pitkän matkan (mieluusti useiden metrien) päähän rakennuksesta.

Jotta rännit eivät menisi tukkoon kesällä tai minään muunakaan vuodenaikana, tulee omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen vesikourujen puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Meidän ammattilaisemme tekevät tämänkin kattotyön ilomielin puolestasi – silloinkin, kun kyseessä on korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus, mikä saattaa hirvittää jo ajatuksenakin. Rännien puhdistus on tosin vain yksi esimerkki kaikista niistä toimenpiteistä, joilla tuemme erilaisten rakennuksien sadevesijärjestelmien toimintaa Kärkölässä. Sadevesijärjestelmien puhdistamisten ohella voit tilata taidokkailta ja palvelualttiilta ammattilaisiltamme myös huoltomaalaukset, jäätyneiden rännien höyrysulatukset sekä esimerkiksi erilaiset rännikorjaukset. Sikäli mikäli saumojen tiivistys tai esimerkiksi kourukoukkujen uusiminen ei riitä palauttamaan sadevesijärjestelmän toimintaa, uusimme vaikka koko sadevesijärjestelmän. Remonttilainaa voi hakea yhteistyökumppaniltamme, ja yksityisasiakkaille Kärkölässä, Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä ja Orimattilassa tekemämme kattotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Yhdistämme kuntotarkastuksen rännien puhdistamiseen Kärkölässä

Tiilikaton, huopakaton ja peltikaton rännit kannattaa tarkastaa yhtä usein kuin vesikattokin. Ruoste tai jää on voinut aiheuttaa jonkin vian, minkä takia räystäs vuotaa Kärkölässä. Ränneissä voi olla reikiä tai auenneita saumoja, tai ehkä rännien kallistukset antavat väärään suuntaan – kaikki tällaiset tilanteet johtavat hyvään tarjoukseen rännien korjaamisesta. Tarvittaessa laskemme tarjouksen sadevesijärjestelmän uusimiselle, sillä aina sadevesijärjestelmä ei kestä yhtä pitkään vesikaton kanssa.

Teemme rännien kuntotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien sadevesijärjestelmää koskevien töiden yhteydessä. Itse asiassa, tarkastamme koko katon kaikkine tarvikkeineen ja yksityiskohtineen. Jos se on käytännössä mahdollista, yhdistämme kattotarkastukseen myös katon alapuolisten osien kuntotarkastuksen. Ilmainen kattotarkastus tarjotaan myös muiden kattotöiden yhteydessä, esimerkiksi kattopesun kaupanpäällisenä.

Jotta vesikourut tulisivat kuntotarkastettua tarpeeksi hyvin, teemme rännien puhdistuksen aina yläkautta – nojatikkaita emme käytä niiden vaarallisuuden vuoksi, vaan kiipeämme katolle (tai tuomme paikalle nosturiauton). Pitkävartisia puhdistimia emme käytä, sillä talon pihalta käsin operoidessa työt jouduttaisiin tekemään sokkona. Kouruihin voisi siksi jäädä roskia, eikä niiden kuntoakaan voitaisi tarkastaa riittävän perusteellisesti (eikä kattotarkastuskaan onnistu maasta käsin).

Rännien puhdistus Kärkölässä laittaa stopin ruosteelle ja jäälle

Rännien puhdistaminen Kärkölässä on tarpeen sadevesien ohjaamiseksi pois talon perustuksista, mutta se auttaa myös ruoste- ja jäätymisvaurioiden torjumisessa. Roskainen ränni tulisi aikanaan sekä ruostumaan että jäätymään, ja molemmat ilmiöt tapaavat johtaa korjaustarpeisiin. Rännien jäätymisestä koituu vaaraa myös talon asukkaille, voivathan rännit tai jääpuikot pudota alas arvaamattomasti.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.