KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kotka

Huopakattoremontti Kotka, joko se olisi kohta ajankohtainen? Mikäli epäilet huopakattoremontin Kotkassa sijaitsevassa kohteessasi olevan aiheellinen nyt tai lähitulevaisuudessa, älä viivyttele enää hetkeäkään. Laita urakka tilaukseen kipin kapin!

Mitä pikemmin toimit, sen helpommin kattosi uusimisesta näet selvitään. Näin ollen urakan hintalappukin muotoutuu huomattavasti edullisemmaksi kuin siinä tapauksessa, että annat kattosi mädäntyä läpeensä ennen kuin reagoit kattoparan hätähuutoihin.

Esimerkiksi nämä merkit kertovat siitä, että huopakattoremontti Kotkassa sijaitsevassa kohteessasi olisi todennäköisesti jo hyvä ajatus:

  • Sammal ja jäkälä eivät malta pitää kynsiään katostasi erossa sitten millään.
  • Katon tiivistys ja paikkaus eivät enää riitä varmistamaan katon tiiviyttä.
  • Kattohuovat halkeilevat yhä vain kiihtyvään tahtiin; kun yksi halkeama on paikattu, toinen tekee jo tuloaan.
  • Katon asennuksesta on vierähtänyt neljäkymmentä vuotta tai yli.

Jos yksi tai useampi edellä listatuista oireista kuulostaa harmillisen tutulta, klikkaa alla olevaa painiketta ja pyydä meiltä tarjous kattosi remontista vaikkapa jo tältä samalta istumalta. Palaamme pian asiaan!

P.S. Meiltä saat huopakattoremontit Kotkassa ja myös Kotkan lähipaikkakunnilla. Koko Kymenlaakso (Hamina, Pyhtää, Virolahti, Kouvola ja Miehikkälä) kuuluu toimialueeseemme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kotkassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kotkan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kotka, ”avaimet käteen”-palveluna – paljon kehuttu palvelupakettimme kattaa kaiken tarvittavan!

Palahuopakatoremontti Kotka – tilaa meiltä, niin et joudu tekemään itse kerta kaikkiaan mitään. Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Kotkassa niin sanottuna ”avaimet käteen”-palveluna eli me teemme ja hankimme puolestasi ihan kaiken remonttiin liittyvän.

Käytännössä palveluumme kuuluu:

  • Työ suunnittelusta loppusiivoukseen. Siinä välissä pystytämme rakennustelineet, puramme pois vanhan katon, teemme mahdollisesti tarvittavat kunnostustyöt yläpohjan puolella sekä tietysti asennamme uuden vesikatteen kattotuotteineen ja läpivienteineen.
  • Remonttimateriaalit kattohuovista kattotuotteisiin, puutavaraan ja eristevilloihin (kuljetuksineen).
  • Remonttia varten tarvittava kalusto ja työkoneet kuljetuksineen.

Älä siis tee kattosi saneerauksesta turhan monimutkaista, vaan delegoi huopa- tai palahuopakattoremontti Kotkassa sijaitsevassa kohteessasi meille! Sillä välin voit keskittyä itse paljon tärkeämpiin asioihin elämässäsi.

Kaiken muun mukavan lisäksi ”avaimet käteen”-pakettiimme kuuluu tietenkin myös kunnollinen takuu, joka koskee lähtökohtaisesti kaikkia kattoremontin yhteydessä tekemiämme asennus- ja korjaustöitä sekä mahdollisia muutostöitä. Takuusta tiedät, että meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta läpi projektin.

Huopakaton uusiminen Kotka, voidaan joskus toteuttaa osittain – liiaksi ei kattoremontin laajuudessa kannata kuitenkaan pihistellä!

Huopakaton uusiminen Kotka, ei välttämättä puoliksikaan niin iso homma kuin luulit. Aina huopakaton uusiminen Kotkassa ei edellytä kokonaisvaltaista huopakattoremonttia, vaan joskus urakka voidaan toteuttaa osittain.

Jos kattosi on huonossa kunnossa esimerkiksi vain yhden lappeen alalta tai jonkin tietyn kattoläpiviennin tuntumasta, ei kattoparkaa välttämättä tarvitse remontoida kokonaan. Kenties urakka voidaan rajata vain muutamien neliömetrien alalle.

Haluamme kuitenkin korostaa, että liiaksi ei kattoremontin laajuudessa kannata pihistellä. Jos katon väliin jää mitä tahansa huonokuntoisia osia, voi koko urakka olla hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa. Useimmiten onkin parempi laittaa katto kerralla uusiksi kokonaisuudessaan kuin remontoida se vain osittain.

Ethän laiminlyö kattosi kunnostustarpeita edes taloudellisilla perusteilla?  Maksa huopakaton uusiminen Kotkassa sijaitsevassa kohteessasi ennemmin vaikkapa osissa kauttamme saatavilla olevaa joustavaa rahoitusta hyödyntäen! Pitkässä juoksussa sijoitus uuteen kattoon maksaa itsensä joka tapauksessa takaisin.

Palahuopakaton uusiminen Kotka, mitä maksaa ja minkä perusteella hintalapun lukema muodostuu?

Palahuopakaton uusiminen Kotka, hinta ei ole ihan yksiselitteinen asia. Urakan kustannukset riippuvat monista asioista, minkä vuoksi huopa- ja palahuopakattoremontit Kotkassa hinnoitellaankin meillä täysin projektikohtaisesti.

Huopakattoremontin hintalappu muodostuu esimerkiksi näiden asioiden perusteella:

  • Katon kunto ja kunnostustarpeet – riittääkö pelkkä vesikatteen uusiminen vai vaatiiko katto isompaakin saneerausta?
  • Katon pinta-ala (m2).
  • Katon muoto; lappeiden, saumojen ja jiirien määrä.
  • Katon varusteet – mitä kattotuotteita katolla on ja kuinka paljon?
  • Mahdolliset kattoläpiviennit.
  • Kohteen korkeus.
  • Kohteen sijainti. (Olemme käytettävissäsi kaikkialla Kotkan seudulla, mutta hyvien kulkuyhteyksien varrella huopakaton remontointiin liittyvät matka- ja kuljetuskustannukset muodostuvat yleensä edullisemmaksi kuin vaikkapa saarikohteissa.)

Kun haluat saada tietoosi huopa- tai palahuopakaton uusimiskustannukset Kotkassa sijaitsevassa kohteessasi, ota siis eksperttimme rohkeasti langan päähän ja kysäise asiaa suoraan. Todennäköisesti vastauksemme yllättää iloisesti, sillä pitkällä kokemuksella suoriudumme huopakaton remontoinnista viimeisen päälle kustannustehokkaasti – tilanteessa kuin tilanteessa!

Muista, että jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä voit hyödyntää myös kesämökilläsi.

Kotkalainen, teetä huopakattoremonttisi ennen talven tuloa – kevät, kesä ja syksy ovat parhaat vuodenajat huopakaton uusimiseen!

Periaatteessa huopakaton remontointi ei ole täysin mahdotonta talviaikaan. Suosittelemme kuitenkin huopakattoremonttia Kotkassa ennemmin keväällä, kesällä tai syksyllä, sillä pääsääntöisesti nämä vuodenajat tarjoavat huopakaton remontointiin enemmän suotuisia sääikkunoita kuin talvi.

Huopakattoremontin kannalta ideaalinen keli on poutainen. Uuden huopakaton asentamiseksi lämpötilan on lisäksi hyvä olla plussan puolella, jotta kattohuopien kiinnitykseen käytettävä liima saadaan tarttumaan kunnolla.

Jos talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, ota siis meihin yhteyttä hyvissä ajoin! Näin kattosi saneeraustyöt saadaan ajoitettua parhaaseen mahdolliseen sääikkunaan. Tavoitat meidät todennäköisesti tänäänkin joko soittaen tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä.

Huom. Mikäli kattosi kärsii talviaikaan vakavia lumivaurioita tai esimerkiksi puu kaatuu katon päälle, älä anna katon vartoa kunnostusta kevääseen asti. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme mitä pikimmiten, jotta kattoparan vammat eivät äityisi enää yhtään vakavammaksi. Tarvittaessa riennämme hätiin vaikka keskellä kylmintä tammikuuta!