KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kotka – Roskien ja sammaleiden poisto vähentää katon kulumista

Niin loiva kuin kaltevakin katto on alttiina lukuisille eri rasituksille, joilta sitä voidaan suojata erilaisilla kattohuolloilla. Kattohuollot vähentävät katon kokemien rasitusten määrää, tai sitten ne suojaavat katetta antaen sille lisää rasituksenkestävyyttä – kaikki tällaiset omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot voit tilata Kotkassa meiltä. Tilaa vaikka roskien poisto katolta, tai katon sammaleiden poisto. Molemmat ovat juuri sellaisia kattohuoltoja, mitkä vähentävät katon kokemien rasitusten määrää, ja saavat sen siten kestämään paremmin ajan hammasta. Esimerkiksi tiilikaton harjaukset ja sammaleentuhokäsittelyt voivat saada betonitiilikattosi kestämään huikeat 70 vuotta!

Meidän ammattilaisemme huoltavat taidokkain ottein kaikki erilaiset katot niin Kotkassa kuin myös Haminassa, Kouvolassa ja Pyhtäällä. Kattohuolloistamme voi hakea kotitalousvähennystä, ja onpa tarjolla kattotöiden rahoituskin. Tuota lainaa tarjoaa pitkään rahoitusalalla toiminut yhteistyökumppanimme.

Katon puhdistus Kotkassa on kattohuolto, mikä estää monet pulmat

Katon puhdistaminen – kuten huopakaton ilmapuhaltaminen tai tiilikaton harjaaminen – on kattohuolto, mikä estää monet pulmat Kotkassa. Edes piharakennuksen kattoa ei kannata jättää puhdistamatta, sillä katolle kertyvät roskat (kuten puiden lehdet) estävät kattoa kuivumasta sateiden jälkeen. Mahdollisuus nopeaan kuivumiseen on kaikille katteille hyvin tärkeää, suorastaan elintärkeää. Mitä pidempään katteen on oltava kosteuden armoilla, sitä nopeammin se sammaloituu tai ruostuu, ja nämä molemmat ilmiöt tunnetaan katteita heikentävästä vaikutuksestaan. Jotta kattosi elinkaari ei suotta typistyisi, tilaa palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus meiltä kaksi kertaa vuodessa. Samalla saat katon muista tarpeista kertovan, ilmaisen kattotarkastuksen.

Sammaleiden poisto Kotkassa laittaa pisteen kasvustojen kasvamiselle

Onko kattosi sammaloitunut? Ota siinä tapauksessa luuri käteen ja tilaa meiltä sammaleiden poisto katolta. Puhdistamme Kotkassa niin omakotitalojen, paritalojen, mökkien, grillikotien ja muiden piharakennusten, kerrostalojen kuin vaikkapa rivitalojenkin katot niiden kuntoa heikentävistä sammaleista ja muista kasvustoista. Peltikatolle ei ole tyypillistä sammaloitua – se ruostuu. Ole yhteydessä myös ruosteenpoiston tiimoilta, niin huoli kattovuodoista poistuu.

Talvi tulee – teetä siis rännien puhdistus Kotkassa

Rännien puhdistus on toinen kattohuolto, mikä tulisi tehdä Kotkassa kaksi kertaa vuodessa (eli aina keväisin ja syksyisin). Jos rännien puhdistus jää väliin, voi räystäs vuotaa kesällä, ja rännit voivat jäätyä talvella. Jäätyneisiin ränneihin auttaa rännien sulatus vesihöyryllä sekä jääpuikkojen pudotus ränneistä. Jäänpudotuksen ja jään poiston lisäksi teemme Kotkassa myös turvalliset ja sujuvat lumenpudotukset.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.