KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kotka – Lumimassojen paino voi painaa katon luokalle

Jos katolla on hurja määrä lunta, on aika tilata satula- tai tasakaton lumenpudotus Kotkaan. Omin päin omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotusta ei yleensä kannata tehdä, sillä lumen pudotus katolta (varsinkin korkealta katolta) on riskialtista puuhaa.

Se, tarvitaanko huopakaton, tiilikaton tai peltikaton lumenpudotusta, riippuu paljon myös lumen koostumuksesta ja jakautumisesta – pelkkä lumen määrä ei siis ole ratkaiseva tekijä. Pakkaslumi on hyvin kevyttä, eikä se yleensä saa kattoa painumaan luokalle. Nuoskalumi on kokonaan toinen juttu. Kuutiollinen suojalunta voi painaa monin verroin enemmän kuin puuterinen pakkaslumi, ja se voi rikkoa kattorakenteita peruuttamattomasti. Puolimetrinen suojalumikerros on syy ottaa yhteyttä ja tilata lumenpudottajamme paikan päälle Kotkaan, Haminaan, Kouvolaan tai Pyhtäälle.

Tarkkaile myös lumen jakautumista, sillä vain toiseen päähän lapetta tai esimerkiksi jiirin päälle kasautunut lumi on kattorakenteille kovempi pala kuin tasainen lumivaippa.

Kattolumitöihin voidaan yhdistää myös jääpuikkojen poisto tai jäänsulatus katolta ja ränneistä. Meillä on välinearsenaalia ja kokemusta hommaan kuin hommaan – tarvittaessa teemme jäänpuikkojen poiston nosturiautolla, ja rännit saamme sulamaan vesihöyryä sylkevällä höyrytyslaitteella.

Myös talvisista kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja partnerimme tarjoaa ilomielin näillekin kattohuolloille rahoituksen.

Korjaamme vääntyneet lumiesteet, ja asennamme myös kerrostalojen lumiesteet Kotkassa

Toinen syy tilata omakotitalon, kerrostalon tai vaikka mökin lumenpudotus Kotkaan on lumimassojen hallitsemattoman alas putoamisen ehkäiseminen. Lumen vapaa putoaminen tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta voi olla hyvin vaarallista pihalla juuri sillä hetkellä liikkuvilla ihmisille. Lumimassan paino voi rikkoa myös auton tai vaikka terassin valokatteen. Kattokin voi kärsiä vahinkoja, kun raskas, mahdollisesti myös jäänsekainen lumimassa valuu pitkin lapetta. Lumen mukaan saattaa lähteä liesituulettimen hormi, aurinkopaneeleita, kattosiltoja, kattotiiliä tai vaikka räystäskouruja. Lumen mukana alas tulevat kattotarvikkeet tekevät lumikuorman alle jäämisestä vieläkin vaarallisempaa.

Jotta lumi pysyisi katolla siihen asti, että aurinko sulattaa sen vedeksi (tai siihen asti, että tulemme suorittamaan hallitun ja turvallisen lumenpudotuksen Kotkaan), kannattaa katon reunalle asennuttaa rivi lumiesteitä. Pitkille lappeille lumiesteitä tarvitaan kahteen riviin. Ota yhteyttä lumiesteiden asentamisen ja mitoittamisen tiimoilta – me toimitamme ja asennamme myös kerrostalojen lumiesteet.

Ota yhteyttä myös siinä tapauksessa, jos huomaat keväällä, että lumiesteesi ovat vääntyneet tai tarvitsevat jotain muuta korjausta. Teemme myös lumiesteiden huollot, kuten niiden kiinnikkeiden kiristykset. Se, tarvitseeko lumiesteiden kiinnityksiä kiristää, kannattaa varmistaa viimeistään syksyllä, jotta lumiesteet suoriutuisivat tärkeästä tehtävästään koko edessä olevan talven ajan. Me teemme niin lumiesteiden kuin kaikkien muidenkin katon yksityiskohtien kuntotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä – tämä koskee myös katon kevät- ja syyshuoltoja, joiden yhteydessä puhdistamme katon ja sen sadevesijärjestelmän.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.