KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kotka – Vesikourujen tarkoitus toimia kaikissa olosuhteissa

Ihanteellisessa tilanteessa vesikatto vie kaikki vedet räystäskouruihin, ja räystäskouruista ne kulkeutuvat alastuloputkiin. Alastuloputkien eli syöksyputkien ei ole tarkoitus sylkeä vesiä suoraan maahan aivan rakennuksen vieressä, vaan veden on mentävä esimerkiksi sadevesikaivoon kulkeutuakseen riittävän matkaan päähän talon perustuksista. Jos katto tai räystäs vuotaa tai sadevedet on ohjattu väärin (esimerkiksi salaojakaivoon), ei ketju toimi, ja vaarana on talon rakenteiden kastuminen Kotkassa. Ota yhteyttä katon tiivistyksen tai rännien korjaamisen (tai tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksen) tiimoilta, niin kosteudenhallinta on kattovesien osalta hyvällä mallilla!

Vesikourujen on tosiaankin tarkoitus toimia kaikissa olosuhteissa, myös talvella. Vesikourujen toimivuuden voi varmistaa tilaamalla rännien asennuksen meidän ammattilaisiltamme, ja muistamalla vesikourujen puolivuosittaiset puhdistukset Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa ja Pyhtäällä. Me teemme kaikki rännihuollot aina omakotitalon, autotallin, autokatoksen, taloyhtiön (joko paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksista jäätyneiden rännien sulattamiseen ja sadevesijärjestelmän huoltomaalaamiseen. Korkeankin talon vesikourujen puhdistus sujuu näppärästi, sillä teemme sen tarvittaessa nosturiauton avulla.

Sadevesijärjestelmien puhdistus oikeuttaa kotitalousvähennyksen hakemiseen, kuulummehan ennakkoperintärekisteriin. Työlle on mahdollista saada myös rahoitus, sillä yhteistyökumppanimme palvelee asiakkaitamme remontti- ynnä muiden lainojen tiimoilta.

Turvallinen rännien puhdistus Kotkassa

Rännien puhdistus voi olla vaarallista, jos työ tehdään tikkailla keikkuen. Siksi teemme tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmän puhdistuksen katolta käsin. Katolla käyskenteleminenkin voi olla vaarallista, jos liikkuu varomattomasti tai ei käytä asianmukaisia työturvallisuustuotteita. Meihin voit luottaa – teemme kaikki kattotyöt Kotkassa yhtä suunnitelmallisesti, kokeneesti ja turvallisesti! Emme myöskään sotke pihaasi heittelemällä roskia pitkin poikin, vaan keräämme ne siististi suoraan roskapusseihin. Rännien puhdistukseen kuuluu aina myös ilmainen kattotarkastus, minkä jälkeen annamme tarjouksen sadevesijärjestelmän tai katon mahdollisesti tarvitsemista lisähuolloista tai korjauksista. Rännit voivat olla vääntyneet, mikä heikentää niiden vetoa, tai katolla voi olla poistamista odottavia sammaleita – panemme merkille kaiken tällaisen.

Pari muuta syytä sadevesijärjestelmien puhdistamiselle Kotkassa

Omakotitalon, rivitalon ja esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön rännit kannattaa puhdistaa puolivuosittain myös siksi, että ne eivät ruostuisi. Jos kouruissa on kaiken aikaa roskia, on niissä myös kosteutta, ja tuo kosteus aiheuttaa ruostumista. Ruoste nakertaa rännit lopulta käyttökelvottomiksi.

Toinen syy poistaa kaikki roskat räystäskouruista on rännien jäätymisen estäminen Kotkassa. Jää vääntää kouruja, ja voi avata sekä kourujen että alastuloputkien saumat. Jäätyneet rännit voivat pudota alas katolta, ja vaaratilanteita voivat aiheuttaa myös ränneistä roikkuvat jääpuikot. Jos sadevesijärjestelmäsi on ehtinyt jäätyä, ota yhteyttä, niin sulatamme jään kuumalla vesihöyryllä (ei ole parempaa tapaa päästä eroon jäästä) ja katkomme jääpuikot pois muistaen ottaa turvallisuusnäkökulmat huomioon koko urakan ajan. On olemassa myös sulanapitokaapeleita, mutta niistä huolimatta rännit on puhdistettava usein tukosten estämiseksi.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.