KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kotka – Kattourakka ei voisi olla tämän helpompi!

Kun tahdot omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotöiden (esimerkiksi kattoremontin tai lumenpudotuksen) sujuvan mahdollisimman helposti, turvallisesti ja asiantuntevasti, tilaa kattotyöt meiltä. Me tiedämme, miten huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot tai peltikatot tulee laittaa kuntoon – silloinkin, kun lumen paino on painanut ne notkolle tai kun puu on kaatunut katon päälle. Tilaa meiltä myös sellainen katon uusiminen, minkä yhteydessä harjakatto muutetaan satulakatoksi – tai peltisepäntöitä, joita ovat esimerkiksi savupiipun pellittäminen (näin savupiippusi saadaan kestämään paremmin säitä) sekä piipunhatun asennus.

Kattourakan jokainen vaihe suoritetaan erinomaisella asiantuntemuksella, kun me olemme asialla. Teemme puolestasi aivan kaikki työvaiheet, aina työmaa-alueen loppusiivoukseen saakka. Läpivientien asennus, huolto ja uusiminen tai esimerkiksi pieneläinesteiden asentaminen ei voi olla tämän helpompaa! Myös isommat kattourakat etenevät sujuvasti ja asiakkaan kannalta erityisen huolettomasti. Kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen ovat niitä pienimpiä kattourakoita, kuten myös vaikka kattoreikien paikkaus. Kattovuodon korjaus, katon uusiminen ja pahojen myrskyvaurioiden korjaus ovat puolestaan isomman mittakaavan kattourakoita Kotkassa.

Huolehdimme myös urakan turvallisuudesta. Katolla on turvallista käyskennellä ja työskennellä, kun siellä on tarpeellinen määrä hyväkuntoisia kattoturvatuotteita. Jos katoltasi puuttuu joitain kattoturvatuotteita, joita rakennusmääräykset sinne velvoittavat asentamaan, teemme tarjouksen tarpeellisten kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden) asentamisesta.

Kattourakkamme Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa ja Pyhtäällä voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja kotitalousvähennystäkin niistä on mahdollista saada, jos on kyse omakotitalon tai vaikka kesämökin kattotöistä.

Kattotyömme Kotkassa suoritetaan kiistattomalla ammattitaidolla

Tasakatto, pulpettikatto, aumakatto, mansardikatto tai vaikka harjakatto on hyvissä käsissä, kun sen kattotyöt aina katon harjaamisesta kattoremonttiin on tilattu meidän ammattilaisiltamme. Ei ole sellaista kattotyötä, mitä emme osaisi suorittaa, joten kaikissa kattourakoissa kannattaa luottaa meidän aikaansaaviin asiantuntijoihimme. Panostamme yhtä paljon kesämökin katon läpivientien tiivistykseen kuin vaikkapa kosteusvaurioiden korjaamiseen omakotitalon katon alta. Tavoitteemme on se, ettei kosteusvaurioita syntyisi lainkaan. Miten tämä on mahdollista saavuttaa?

Olipa kyse palahuopakatosta, huopakatosta, tiilikatosta tai peltikatosta, on kattoa huollettava puolivuosittain. Puolivuosittainen huolto tarkoittaa roskien poistoa katolta sekä katon tarkastusta (minkä teemme ilmaiseksi kaikenlaisten kattotöiden yhteydessä Kotkassa). Roskien poisto on tärkeämpi kattotyö, kuin miltä se ensi kuulemalta saattaa vaikuttaa. Roskien poisto sallii katon nopean kuivumisen sateiden jälkeen, ja siten se estää ennalta peltikaton ruostumisen ja tiili- sekä bitumikaton sammaloitumisen. Sekä sammalet että ruoste heikentävät kattojen kuntoa lisäten kattovuotojen, isompien kattokorjausten ja ennenaikaisten kattoremonttien todennäköisyyttä. Samalla tehty kattotarkastus kertoo ajoissa kaikista tiivistys- ja huoltotarpeista, joten katon puolivuosittainen huolto mahdollistaa pitkän ja tiiviin käyttöiän katollesi.

Huopakatto tai palahuopakatto voidaan uusia poikkeuksellisella tavalla

Kolmiorimahuopakatot, tiivissaumakatot ja palahuopakatot (eli paanukatot) ovat monen suosikkeja. Mekin pidämme suunnattomasti huopakattojen helposta työstettävyydestä, kustannustehokkuudesta ja ajattomasta ulkonäöstä. Meidän ammattilaisemme tekevät mestarillisin ottein kaikki huopakattotyöt Kotkassa – ja niitähän ovat esimerkiksi katon puhdistus ilmapuhaltamalla, sammaleidenpoisto, lumenpudotus ja saumojen tiivistys.

Palahuopakatot kestävät noin 20 vuotta, mutta tavallinen huopakatto voi saavuttaa jopa 40 vuoden iän. Kun bitumikatto on niin vanha ja kulunut, ettei sitä enää kannata korjata tai huoltaa, teemme mainion tarjouksen katon vaihtamisesta. Huopakatto voidaan uusia myös poikkeuksellisella tavalla, eli asentamalla uusi katto suoraan vanhan päälle. Tämä edellyttää sitä, että vanhan huopakaton rakenteet ovat hyvässä kunnossa, eikä niitä tarvitse korjata, uusia tai vahvistaa. Jos rakenteissa on jotain kunnostettavaa, on paras edetä normaalia kaavaa, eli purkaa vanha katto pois alta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.