KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kouvola

Huopakattoremontti Kouvola, kauttamme urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi helposti kuin heinän teko! Toteutamme näet huopa- ja palahuopakattoremontit Kouvolassa ”avaimet käteen”-pakettina, joka on kaikenkattava palvelukokonaisuus.

Käytännössä pakettiimme kuuluu…

  • Kaikki työ suunnittelusta rakennustelineiden pystytykseen, vanhan katon purkuun, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennukseen ja aina säntilliseen loppusiivoukseen asti.
  • Materiaalit; kattohuovat, kattotuotteet, eristevillat, vanerit jne.
  • Remonttikalusto ja työkalut.

Tilatessasi huopakattoremontin Kouvolassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et joudu tekemään tai hankkimaan itse kerta kaikkiaan mitään. Me pidämme langat käsissämme jopa logistiikka-asioiden suhteen – sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, maaseudulla kuoppaisen hiekkatien päässä taikka saaressa venematkan takana.

Älä siis tee talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontista tarpeettoman vaikeaa, vaan jätä urakka meidän huoleksemme. Laita viestiä tai soita, niin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin tuota pikaa!

P.S. Toimialueeseemme kuuluu koko Kymenlaakso. Kouvolan ohella palvelemme asiantuntevin ottein ja fiksuin hinnoin esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Kotka, Miehikkälä, Virolahti, Pyhtää ja Hamina.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kouvolassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kouvolan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kouvola, hinta muodostuu näiden asioiden perusteella – vanhan katon kunto yksi tärkeimmistä!

Palahuopakattoremontti Kouvola, hinta on kuluttajan näkökulmasta eittämättä yksi kiinnostavimpia urakkaan liittyviä seikkoja. Usein meiltä kysytäänkin, paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, varaston, autotallin tai pihasaunan huopa- tai palahuopakattoremontti Kouvolassa.

Huopakattoremontin kustannukset riippuvat monista asioista. Siksi huopa- ja palahuopakattoremonttien hinnat vaihtelevat Kouvolan seudulla ihan laidasta laitaan.

Muun muassa katon koko ts. pinta-ala vaikuttaa kattoremontin hintaan suuressa määrin. Samoin katon malli ja varustelu on otettava laskukaavassa huomioon.

Myös vanhan katon kunto vaikuttaa huopa- tai palahuopakattoremontin hintaan isolla painoarvolla. Mitä paremmassa kunnossa vanha katto on, sen vähemmän työtunteja ja materiaaleja sen uusiminen edellyttää. Näin ollen urakan hintalappukin muodostuu huokeammaksi.

Edellä mainituista syistä kannattaakin pyytää meiltä reilusti tarjous, kun huopakattoremontin hinta alkaa kiinnostaa. Kerättyämme urakasta tarvitsemamme pohjatiedot, teemme mielellämme loistodiilin huopa- tai palahuopakattoremontista Kouvolassa sijaitsevassa kohteessasi!

Huom. Jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme kotitalousvähennystä. Tämä rahanarvoinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi lopulta varsin sievoisilla summilla. Tiukkoja taloustilanteita varten kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta.

Huopakaton uusiminen Kouvola, ei välttämättä edellytä kokonaisvaltaista kattoremonttia – urakan laajuus määräytyy tapauskohtaisesti

Huopakaton uusiminen Kouvola, ei välttämättä edellytä koko katon remontointia ”Pohjanmaan kautta”. Riippuu pitkälti kattosi tarpeista ja jossain määrin myös omista toiveistasi, missä laajuudessa huopakaton uusiminen Kouvolassa sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi toteuttaa.

Jos yläpohjan rakenteet ovat vielä terveet, luultavasti katon uusiminen voidaan toteuttaa uusimalla pelkkä vesikate eli katon näkyvät osat. Turhaan emme ryhdy purkamaan pois yhä täysin käyttökelpoisia rakenteita.

Mikäli kattosi on kehnossa kunnossa vain yhden lappeen alalta tai vaikkapa jonkin yksittäisen kattoläpiviennin tuntumasta, voidaan harkita myös osittaista huopakattoremonttia. Jos esimerkiksi puu kaatuu katon päälle ja tapauksen aiheuttamat vammat ulottuvat vain pienelle alalle, ei kattoa välttämättä tarvitse laittaa uusiksi räystäältä räystäälle.

Kattoremontin laajuudessa ei kuitenkaan kannata pihistellä liikaa. Jos katon väliin jää mitä tahansa huonokuntoisia osia, voi koko urakka olla melkeinpä hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

Siksi meidän onkin ensin nähtävä kohteesi omin silmin, ennen kuin voimme sanoa mitään varmaa katollesi suosittelemistamme toimenpiteistä. Ota yhteyttä ja kutsu meidät kurkkaamaan kattoasi, niin paras taktiikka huopakaton uusimiseen Kouvolassa sijaitsevassa kohteessasi selviää tuota pikaa!

Palahuopakaton uusiminen Kouvola, hyvä tilaisuus parantaa kattoturvaa!

Palahuopakaton uusiminen Kouvola, asennettaisiinko katolle samalla uusia kattoturvatuotteita? Toisin kuin moni kouvolalainen luulee, myös huopa- ja palahuopakatoille voidaan tarvita kattoturvatuotteita.

Poikkeuksen sääntöön muodostavat oikeastaan vain tasakatot. Myöskään kaikkein loivimmat huopakatot eivät välttämättä tarvitse kattoturvatuotteita, mutta esimerkiksi palahuopakatoilla kattoturvatuotteilla on paikkansa.

Kattoturvatuotteita ovat esimeriksi talotikkaat, lapetikkaat, kattopollarit ja kattosillat. Nämä kattoturvatuotteet tekevät katolla liikkumisesta vähemmän riskialtista, sujuvoittaen samalla monia katon huoltotöitä.

Myös lumiesteet ovat kattoturvatuotteita. Lumiesteet tekevät pihalla liikkumisesta turvallisempaa talviaikaan niin ihmisille kuin lemmikeille. Samalla ne varjelevat talon seinustalla säilytettävää omaisuutta katolta tippuvan lumen ja jään aiheuttamilta vaurioilta.

Mikäli kattosi turvallisuus on vähän ”niin ja näin”, kannattaa kattoturvan puutteet korjata huopakattoremontin yhteydessä. Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kouvolassa sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla, uusien kattoturvatuotteiden asennus käy varsin helposti. Näin ollen asennustyön hintakin muodostuu tavallista edullisemmaksi.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään pian suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Kouvolassa sijaitsevassa kohteessasi! Suunnitteluvaiheessa saat meiltä tarvittaessa apua myös uusien katto(turva)tuotteiden valintaan.

Kouvolalainen! Tiesitkö, että huopakattoremonttiin voidaan tarvita lupa?

Huopakaton remontointiin liittyy paljon pikku juttuja, joita ei välttämättä heti tule ajatelleeksi. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että Kouvolan alueella huopakaton remontointiin voidaan tarvita lupa?

Usein huopakaton uusiminen tai remontointi vaatii luvan, jos haluat vaikkapa vaihtaa katon väriä urakan yhteydessä. Myös pienemmät muutokset katon värimaailmaan (kuten otsalautojen/tuulilautojen värin vaihto) voivat edellyttää lupaa.

Värimuutosten ohella monet muutkin toimenpiteet ovat luvanvaraisia. Normaalisti esimerkiksi kattomuodon muuttaminen, kylmän ullakon muuttaminen asuinkelpoiseksi sekä katon korotus vaativat luvan.

Tilanteesta riippuen tarvittava lupa voi olla joko toimenpidelupa tai rakennuslupa. Näistä kahdesta toimenpidelupa on yleisempi, kun taas rakennuslupaa edellyttävät lähinnä uudisrakentamiseen verrattavat operaatiot.

Lupa huopakaton remontointiin haetaan tarvittaessa Kouvolan alueen rakennusvalvonnalta. Luvan myöntää rakennusvalvontaviranomainen.

Mikäli huopakaton uusiminen Kouvolassa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää lupaa, hoida lupa-asiat kuntoon ajoissa ennen urakan starttia – luvatta ei kannata ryhtyä remontoimaan. Tarvittaessa autamme lupa-asioiden setvimisessä ilomielin, jotta kattosi saneeraus ei jäisi kiinni ”muodollisuuksista”.