KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kouvola – Lumikuorman paino voi saada katon luokalle

Poikkeuksellisen runsas määrä lunta (etenkin tiivistynyttä ja vettynyttä suojalunta) tarkoittaa sitä, että on aika ottaa yhteyttä ja tilata satula- tai tasakaton lumenpudotus Kouvolaan. Kannattaa laittaa ammattilaiset asialle, sillä lumen pudottaminen omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katolta on riskialtista puuhaa – etenkin, jos on kyse korkean katon lumenpudotuksesta.

Se, koska huopakaton, tiilikaton tai peltikaton lumenpudotukselle on tarvetta, riippuu myös lumen jakaantumisesta. Jos lumet ovat kokoontuneet vain toiseen päähän lapetta tai esimerkiksi sisätaitteen päälle, saatat tarvita lumenpudottajiemme palveluksia. Epätasainen kuormitus on katon rakenteille huonompi juttu kuin tasaisesti jakaantunut lumitaakka.

Kattolumityöt estävät kattoa painumasta luokalle tai vaurioitumasta muutoin lumen painon takia. Lumen pudotusta voidaan tarvita Kouvolassa, Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä tai Savitaipaleella myös siksi, että lumi meinaa pudota alas katolta aiheuttaen jonkin sortin vahinkoa. Tarkkaile siis katolla olevaa lunta koko talven ajan, mutta etenkin kevättalvella, kun lumi alkaa suojaa ja vettyä.

Sulanut vesi voi jäätyä katon reunalla valliksi tai jääpuikoiksi – tilaa silloin jääpuikkojen poisto ja/tai jäänsulatus katolta (tarvittaessa myös ränneistä). Meiltä löytyy välineitä ja kokemusta joka hommaan, joten tarvittaessa voimme tehdä jäänpuikkojen poiston katolta vaikka nosturiautolla, ja rännit sulatamme vesihöyryä sylkevällä höyrytyslaitteellamme. Kuuma höyry saa rännit taas vetämään, eikä työ kuormita sen paremmin ympäristöä kuin kattoa tai sadevesijärjestelmääkään. Muistathan, että myös talvisista kattohuolloistamme voi hakea kotitalousvähennystä, ja että partnerimme tarjoaa näillekin kattotöille oivan rahoituksen.

Asentamamme lumiesteet Kouvolassa ehkäisevät havereita ja vahinkoja

Lumen putoaminen katolta voi tapahtua ilman vahinkoja – korkeintaan heräät yöllä katolta putoavan lumen aiheuttamaan ääneen. Joskus katolta alas putoava lumimassa voi kuitenkin aiheuttaa ikävyyksiä. Lumen alle on vaarallista jäädä – varsinkin, jos lunta tulee alas paljon. Lumen vauhti saattaa olla kova, ja sen seassa voi olla jäätä tai vaikka kattotiiliä. Alas putoavan lumen seassa voi olla myös hormia, rännejä, kattotikkaita ja muita kattotarvikkeita, sillä vauhdikkaasti alas singahtava lumi voi repiä mukaansa monenlaisia kattovarusteita. Lumen äkillinen alastulo voi rikkoa myös auton katon tai tuulilasin, jos perheen kauppakassi tai esimerkiksi sähköurakoitsijan pakettiauto on pysäköity lähelle taloa.

Lumen putoaminen katolta voi siis rikkoa sekä kattoa että pihalla olevaa omaisuutta, ja aiheuttaa henkilövahinkoja. Talon omistaja tai taloyhtiö on vastuussa katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamista vahingoista, joten kannattaa tilata alas pudota uhkaavan lumen hallittu pudotus ajoissa Kouvolaan. Lumenpudottaminen ei ole ainoa tapa välttyä putoavalta lumelta – onhan myös lumiesteet keksitty! Lumiesteiden asennus on pakollista kattokaltevuudessa 1:8 – meiltä saat niin lumiesteiden asennuksen kuin niiden satunnaiset korjaukset ja huollotkin.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.