KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kouvola – Oikein mitoitetut ja usein puhdistetut vesikourut toimintavarmoja

Varmista tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmän toimivuus, ja tilaa meiltä kaikki sadevesikouruihin ja syöksyputkiin liittyvät työt Kouvolassa. Me tiedämme, miten kourut pitää mitoittaa ja asentaa, ja miten niiden toimintavarmuudesta huolehditaan seuraavien vuosikymmenten ajan. Meiltä sujuu myös korkean talon vesikourujen puhdistus tai vaikka taloyhtiön sadevesijärjestelmän sulattaminen jäästä.

Optimaalisessa tilanteessa vesikatto ja sadevesijärjestelmä pystyvät pitämään kaikki sade- ja sulamisvedet rakennuksen ulkopuolella, eli ulkokatto ohjaa sadevedet räystäskouruihin, josta ne löytävät tiensä alastuloputkiin. Alastuloputkien ei kuulu päästää vesiä maahan aivan talon perustusten viereen (sadevesijärjestelmä on olemassa, jotta tällaista ei tapahtuisi minään vuodenaikana), vaan esimerkiksi sadevesikaivoon. Turvallisin purkupaikka kattovesille on vasta muutamien metrien päässä rakennuksesta. Jos vesikouruissa on paljon roskia, rännit vuotavat, ja silloin talon rakenteet ovat vaarassa kastua maaperästä kohoavan kosteuden takia – tilaa siis tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus mahdollisimman nopeasti.

Jotta ketjun mikään linkki ei olisi epäkunnossa, teetä sadevesijärjestelmien puhdistus ja kuntotarkastus kaksi kertaa vuodessa. Voimme tehdä samalla myös vesikaton puhdistuksen Kouvolassa, Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä tai Savitaipaleella. Näiden kahden kattohuollon tekemistä yhtä aikaa kutsutaan (vuodenajan mukaan) joko katon kevät- tai syyshuolloksi. Kattotarkastuksen tulet saamaan kaupan päälle joka tapauksessa.

Rännien puhdistus Kouvolassa vaatii varovaisuutta

Omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, kerrostalon tai rivitalon), kesämökin, autotallin ja jonkin muun kiinteistön rännien puhdistus Kouvolassa voi olla vaarallista, jos kattohuoltaja ei käytä asianmukaisia työturvallisuustuotteita, tekee työn nojatikkailta käsin tai liikkuu katolla varomattomasti. Kun teetät tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmän puhdistamisen meidän ammattilaisillamme, etenee työ turvallisesti – me nousemme katollesi ja puhdistamme rännit sieltä käsin, käyttäen luotettavia turvavaljaita ja -köysiä. Osaamme kävellä katolla varovasti, olemmehan kokeneita kattoammattilaisia. Katsomme, mihin astumme – jo senkin takia, etteivät esimerkiksi vanhat kattotiilet hajoaisi jalkojemme alla. Huopakatolla (varsinkaan vanhalla sellaisella) ei kannata liikkua kesän kuumimpaan aikaan, sillä helteessä pehmennyt huopa saattaa antaa periksi. Paitsi varovaisia, olemme myös asiakaslähtöisiä: laitamme roskat ränneistä suoraan roskapusseihin.

Lisäsyitä sadevesijärjestelmien säännölliselle puhdistamiselle Kouvolassa

Rännit kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy, jotta katolta valuvat vedet saataisiin ohjattua tarpeeksi kauas omakotitalon tai vaikka rivitalon perustuksista. On myös muita syitä sadevesijärjestelmän säännölliselle puhdistamiselle Kouvolassa. Yksi on se, että ränneissä olevat roskat kiihdyttävät rännien ruostumista ja vaurioitumista, lisäten korjaustarpeita ja aikaistaen kourusaneerausta. Toinen on se, että likainen vesi raidoittaa rännit ja kastelee talon ulkoseinää, mikä voi kosteuden takia alkaa lahota tai rapautua. Kolmas syy rännien puhtaanpidolle on se, että roskaisessa rännissä on vettä vielä talven tullen, ja siksi se jäätyy. Jää aiheuttaa tukoksia, vaurioita ja vaaran putoavista jääpuikoista/ränneistä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.