KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kouvola – Roskien ja sammaleiden poisto minimoi katon kulumisen

Katto kuluu vuosikymmenien varrella, se on väistämätön tosiasia – samoin kuin tulevaisuudessa häämöttävä kattoremontti. Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuolloilla voidaan vaikuttaa siihen, miten nopeasti katto kuluu, ja millaisia lieveilmiöitä sillä on. Katto kuluu sitä nopeammin, mitä enemmän sen joutuu altistumaan erilaisille rasituksille. Kattoa rasittavat muun muassa roskat, joten roskien poisto katolta on yksi tärkeimmistä kattohuolloista Kouvolassa. Roskaisuus ja siitä johtuva kosteus voi johtaa katon sammaloitumiseen, mikä on vieläkin huonompi juttu – tilaa silloin sammaleentuhokäsittely Kouvolassa, Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä tai Savitaipaleella.

Teemme myös jäänpudotukset, rännien puhdistukset, lumenpudotukset ja kaikki muut tiilikattojen, huopakattojen sekä peltikattojen huollot. Kattohuolloistamme voi hakea kotitalousvähennystä, ja rahoituskin järjestyy lähestulkoon sormia napsauttamalla. Voit hakea kattotöiden rahoitusta hyvin helposti ja nopeasti kotisivujemme kautta.

Katon puhdistus on sekä mökin että kerrostalon tarvitsema kattohuolto Kouvolassa

Katon puhdistaminen voi tarkoittaa tiilikaton harjausta tai bitumikaton puhdistusta ilmapuhaltamalla. Tällainen roskien poisto tulisi tehdä kaksi kertaa joka vuosi, jotta tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi mansardikatto ei alkaisi sammaloitua. Peltikatto ei sammaloidu, mutta se voi ruostua – sitäkin voidaan estää puhdistamalla mökin, kerrostalon tai jonkin muun kiinteistön katto säntillisin väliajoin. Kun tilaat palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistuksen Kouvolassa meiltä, saat kaupan päälle kattotarkastuksen, minkä jälkeen kuulet arvokasta tietoa kattokokonaisuutesi kunnosta (ja saat tarjouksen mahdollisesti tarvituista lisätöistä, joilla katon elinvoimaisuutta voidaan ennestään parantaa).

Sammaleiden poisto Kouvolassa – miten se tapahtuu?

Jos katollasi jo kasvaa sammaleita, jäkäliä ja muita kasvustoja, saatat tietää, ettei tiilikaton harjauksesta ole kovin pitkäaikaista iloa kasvustojen taltuttamisessa. Koska juuret jäävät paikoilleen, alkaa katto sammaloitumisensa pian uudelleen Kouvolassa. Kun sammaloitumisella halutaan laittaa luotettava stoppi, on aika ottaa yhteyttä meihin ja tilata sammaleentuhokäsittely tiilikatolta (tai huopakatolta). Katon kemiallinen puhdistaminen ei vahingoita kattoa, mutta sammalet se poistaa varsin tehokkaasti aina juuria myöten.

Rännien puhdistus Kouvolassa osa katon syyshuoltoa

Jos rännien puhdistus jää väliin syksyllä, tarvitaan Kouvolassa jääpuikkojen pudotusta ja rännien sulattamista vesihöyryllä. Muistathan siis puhdistaa tai puhdistuttaa rännit joka syksy, mieluiten yhtä aikaa katon puhdistamisen kanssa. Ensin puhdistetaan katto ja sitten vasta rännit, joihin katon puhdistus on saattanut tuottaa vielä lisää lehtiä ja muita roskia.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.