KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kouvola – Kattourakka helpoimmalla mahdollisella tavalla

Helpoin mahdollinen tapa tilata omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotyöt, aina kattoremontista katon syyshuoltoon, on ottaa yhteyttä tähän kattopalveluun. Me teemme kattotyöt avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa asiakkaalle helpointa mahdollista tapaa selvitä kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta, kattomaalauksesta, katon uusimisesta tai vaikka rännien korjauksesta. Hinta on varmasti kohdallaan, ja omakotitalon tai mökin kattotyöt voi lisäksi vähentää verotuksessaan. Mikäli olet etsimässä kattotöille rahoitusta, kannattaa tutustua yhteistyökumppanimme järjestämään luottoon, mikä sopii kaikenlaisten kattotöiden lainoittamiseen Kouvolassa.

Katon on tietenkin tarkoitus kestää mahdollisimman pitkään. Jotta katto ei haurastuisi auringon, sammaleiden, kosteuden ja esimerkiksi ulkolämpötilojen vaihtelun yhteisvaikutuksesta, kannattaa kattoa huoltaa. Meiltä saatte kaikki kattohuollot niin Kouvolassa kuin Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä kuin Savitaipaleellakin – tilaa vaikka kattopesu tai katon maalaus.

Jos kattoa kuitenkin pitää korjata (esimerkiksi lumen aiheuttamien vaurioiden takia), voit luottaa ammattilaisiimme katon paikkaamisessa ja kunnostamisessa. Laitamme kuntoon niin betonitiilikatot, konesaumakatot, lukkosaumakatot, palahuopakatot kuin esimerkiksi aaltopeltikatotkin.

Meiltä luonnistuu myös katon varustelu, kuten uusien läpivientien asennus tai vanhojen läpivientien huolto ja uusiminen. Asennamme pieneläinesteet ja aurinkopaneelit, eivätkä mitkään kattoturvatuotteetkaan (kuten lumiesteet, kattosillat ja kattotikkaat) jää asentamatta. Huomaathan, että saat meiltä Kouvolassa myös kattopeltisepän työt, kuten savupiippua suojaavan piipun pellityksen ja piipunhatun asentamisen.

Kattotöitämme kelpaa esitellä Kouvolassa

Kun olet teettänyt kattotyösi Kouvolassa meillä, kelpaa niitä esitellä muillekin. Pesemämme ja maalaamamme katto on aivan uudenveroinen – paitsi ulkonäöltään, myös rasituksenkestävyydeltään. Katto, mikä vielä hetki sitten vuoti sateella, on taas tiivis ja toimiva, kun se on kunnostettu meidän toimestamme. Saamme kuntoon myös sellaisen katon, mikä on painunut lumen painon alla, tai minkä päälle tuuli on kaatanut puun. Ota yhteyttä myös silloin, jos haluat korottaa kattoa niin, että sen alle voidaan mahduttaa lisää eristeitä – tai vaikka uusi asuinkerros. Tasakatto harjakatoksi? Onnistuu!

Kattoremontit, katonpaikkaukset, kattohuollot, kattopeltisepäntyöt ja muut kattotyöt tehdään parhaiden ammattilaisten toimesta. Kaikki ammattilaisemme ovat motivoituneita, lahjakkaita ja aikaansaavia tyyppejä, joten valmista tulee nopeasti – ja työn jälki on kerrassaan erinomainen. Emme tingi myöskään katemateriaalien tai katolle asennettavien, uusien kattovarusteiden laadussa. Parhaimmillaan voit saada uudelle katteellesi jopa 50 vuoden ruostumattomuustakuun ja 20–25 vuoden esteettisen takuun – tällaiset takuut jos mitkä kertovat korkeasta laadusta. Voisi kuvitella, että kaikki tämä laatu ja ammattitaito nostaa kattourakoiden hintaa, mutta näin ei ole asioiden laita. Ota yhteyttä, niin saat selville, kuinka edullisesti voimme sinun kattourakkasi suorittaa (hinta lasketaan paikan päällä tehdyn arviointikäynnin perusteella).

Huopakaton uusiminen parhaalla mahdollisella tavalla

Etsimme aina kustannustehokkaimmat tavat katon kunnostamiseen Kouvolassa. Jos kattoa ei ole pakko uusia, emme tarjoa kattoremonttia, vaan jotain kattokorjausta ja/tai kattohuoltoa. Jos päädymme siihen ratkaisuun, että katto kannattaa uusia, selvitämme, mikä on tilanne huomioiden paras tapa toteuttaa kattosaneeraus Kouvolassa. Kun kyseessä on huopakatto, voidaan se ehkä uusia hieman erikoisemmalla tavalla, eli rakentamalla uusi katto vanhan päälle. Tällöin säästetään purku- ja jätekustannuksissa, mutta ehdoton edellytys tälle ratkaisulle on se, ettei vanhan katon rakenteissa ole mitään uusittavaa, vahvistettavaa tai korjattavaa. Vanhan katon rakenteiden on oltava siinä kunnossa, että ne kestävät vielä 20–40 vuotta, eli sen verran minkä uusi kattokin. Tarvittaessa voimme yhdistää huopakattoremonttiin myös katon korottamisen tai katon kaltevuuskulman muokkaamisen, sillä monet pitävät kaltevista katoista enemmän kuin tasakatoista.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.