KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Kouvola – Kattovuodon voi laukaista moni asia

Jos omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai muun kiinteistön katto vuotaa Kouvolassa, on kattovuodon voinut laukaista kova tuuli, kattoa painanut lumi, varomaton kattotyöntekijä tai vaikka sammalmätäs, minkä juuret ovat availleet vuotien saumoja. Katto voi vuotaa myös kuluneiden rakenteiden ja haurastuneiden tiivisteiden takia. Tästä voi olla kyse silloin, kun kattoikkuna vuotaa, tai kun katon sisätaite (eli jiiri) vuotaa.

Vuotavat kattoluukut, myrskyn jälkeen vuotavat antennin juuret ja muut kattovuodot kannattaa korjauttaa meillä. Me korjaamme tasakattojen, harjakattojen, aumakattojen, pulpettikattojen ja esimerkiksi tornikattojen vuodot sekä Kouvolassa, Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä että Savitaipaleella. Lopputulos on tiivis katto, minkä läpi ei pääse vettä mistään muustakaan kohdasta – tämän varmistamme tarjoamalla kaupan päälle ilmaisen kattotarkastuksen, minkä aikana paljastuisivat mahdolliset lisäkorjaus- tai huoltotarpeet. Kun poistumme pihasta, voit olla varma siitä, ettei katon viemärintuuletusputki vuoda, eikä huolta ole vuotavasta ilmanvaihtoputkestakaan – jos jokin kohta olisi vuotanut tai edes meinannut vuotaa, olisimme huomanneet sen ja tehneet kilpailukykyisen tarjouksen sen kunnostamisesta. Yksityisasiakas voi käyttää hyväkseen mahdollisuuden kotitalousvähennykseen, ja rahoituksenkin kattovuodon korjaamiselle saa ilman ylimääräistä säätöä. Löydät kaikille kattotöille sopivan rahoituksen kotisivujemme kautta!

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa – nopea apu tästä osoitteesta

Hanskoja ei kannata lyödä tiskiin, vaikka tiilikatto, huopakatto tai peltikatto vuotaa Kouvolassa. Peli ei ole vielä menetetty – pikainen kattokorjaus saattaa hyvinkin pelastaa katon purkamiselta ja uusimiselta. Edes vanhan katon ei kannata antaa vuotaa piipun juuresta tai minkään muunkaan läpiviennin kohdalta – ei edes saumoistaan. Aina kun katto vuotaa, on vaarana, että kosteus leviää kattorakenteisiin, yläpohjan eristeisiin, sisäkattoon, sisäseiniin ja muun muassa lattioihin. Kosteus aiheuttaa muun muassa laho- ja homevaurioita, joilta jokainen mieluummin välttyisi.

Pikainen kattokorjaus onnistuu, kun otat yhteyttä meihin heti huomatessasi, että katto vuotaa Kouvolassa. Ota yhteyttä, vaikka vasta epäilisit kattovuotoa, sillä me voimme varmistaa tilanteen ja tehdä tarvittaessa kaikki huollot ja ennakoivat korjaukset, joilla kattovuodolta voidaan välttyä.

Koska olemme pitkän linjan kattoammattilaisia, osaamme kunnostaa pahatkin kattovuodot ja katon vesivahingot. Tarvittaessa tarjoamme kattoremonttia, mutta aina vasta sitten, kun olemme varmistuneet muiden ratkaisujen kelpaamattomuudesta. Katon uusiminen on paras vaihtoehto siinä vaiheessa, kun katto on huomattavan iäkäs, tai jos katon haurastuminen ja vaurioituminen ovat jostain muusta syystä edenneet jo pitkälle. Kattoremontti voi edetä nopeammin ja edullisemmin kuin arvaatkaan – otollisten olosuhteiden vallitessa uusi katto voi olla paikoillaan jo parissa päivässä, ja hintammehan nyt ovat aina erittäin kohtuullisia.

Kiinteistöjen kattovuodot Kouvolassa vältettävissä näillä vinkeillä

Edullisin kattovuodon korjaus Kouvolassa on se, mitä ei tarvitse lainkaan tehdä – siksi kannattaa pyrkiä pitämään katto niin hyvässä kunnossa, ettei se vuotaisi. Meiltä kannattaa kysellä vinkkejä tasakaton, harjakaton tai vaikka taitekaton ylläpitoon. Yksi tärkeimmistä konsteista katon tiiviyden varmistamiseen on katon kunnon säännöllinen seuraaminen. Katto kuin katto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa siltä varalta, että se tarvitsisi jotain paikkaamista tai jotain huoltotoimenpidettä. Peltikatolla voi olla ruostetta, mikä kannattaa poistaa kattovuotojen todennäköisyyttä kasvattamasta. Uudet ruostevauriot voi ehkäistä katon puhdistuksilla ja huoltomaalauksilla. Tiilikatolta saattaa löytyä rikkinäisiä tiiliä – ne pitää vaihtaa, ja uudet vauriot kannattaa ehkäistä maalauttamalla tiilikatto tai poistattamalla sammalet. Huopakaton tiiviyskin on uhattuna, jos se on sammaloitunut – sammaleentuhokäsittely on siis hyvä tapa ehkäistä huopakattovuotoja Kouvolassa.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.