KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kuhmoinen

Huopakattoremontti Kuhmoinen – voihan kehveli, prakasiko katto pahemman kerran? Katto painui lumikuorman alla, puu kaatui katon päälle tai katto vuotaa kuin seula?

Ei syytä paniikkiin, sillä huippuosaavat huopakatemestarimme karauttavat hätiin kumit ulvoen! Saavumme ripeästi osoitteeseen kuin osoitteeseen Kuhmoisten alueella, ja myös muu Pirkanmaa (esim. Orivesi, Kangasala, Pälkäne, Tampere ja Valkeakoski) kuuluu palveluverkostoomme. Eipä aikaakaan, niin kattosi on taas täydessä iskussaan.

Meillä tiedät kattosi olevan hyvissä käsissä, sillä…

  • Timanttisella huopakattotiimillämme on huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta, uusimisesta ja saneerauksesta luja kokemuspohja jo entuudestaan.
  • Tunnemme läpikotaisin kaikki huopakattotyypit (tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimakatot).
  • Asiakastyytyväisyytemme on loistavalla tolalla.

Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä näppärästi vaikkapa sähköisellä lomakkeellamme. Siihen menee vain pari hassua minuuttia – ehdit siis laittaa viestin hyvin vaikkapa aamukahvia juodessa!

Huom. meille voit antaa luvan käydä vilkaisemassa kattoasi myös poissa ollessasi. Tämä voi hieman jouduttaa kattoremontin suunnittelua ja kustannusarviota, sillä asiantuntijamme ovat aktiivisesti liikkeellä lähes päivittäin. Näin kattosi saa lääkkeet vaivoihinsa mahdollisimman pian.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kuhmoisissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kouvolan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kuhmoinen, aikainen lintu nappaa madon – älä odota ensi vuoteen!

Palahuopakattoremontti Kuhmoinen, on parempi toteuttaa hieman etukenossa kuin myöhässä. Aikainen lintu nappaa madon, sillä varhainen reagointi katon remonttitarpeisiin auttaa pitämään kattoremontin aikataulun ja budjetin kurissa.

Mitä kauemmin kattosi saa vartoa remonttia, sen suuremmalla todennäköisyydellä katon väliin ehtii muodostua ongelmia. Vanha huopakatto voi esimerkiksi vuotaa sade- tai sulamisvedet yläpohjaan ilman ennakkovaroituksia, aiheuttaen katon väliin kosteusvaurion. Vaikka etevät huopakatemestarimme suoriutuvatkin huopa- ja palahuopakaton saneeraustöistä aina yhtä ammattitaitoisesti, ripeästi ja kustannustehokkaasti, valitettavasti kosteusvaurioiden korjaus yläpohjasta vaatii aina hieman aikaa ja myös materiaaleja tarvitaan enemmän.

Ota siis yhteyttä heti, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua vähääkään aiheelliselta! Näin teet palveluksen sekä katollesi että säästöpossullesi.

Älä lykkää huopa- tai palahuopakattoremonttia Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi edes rahasyistä. Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta, jonka avulla voit jakaa kattoremontin kustannukset mukavan pieniin eriin ja laitattaa kattosi uusiksi ajallaan vähän tiukemmassakin taloustilanteessa.

Huopakaton uusiminen Kuhmoinen – 5 merkkiä, joista tiedät kattosi kaipaavan remonttia

Huopakaton uusiminen Kuhmoinen, osuva ajoitus voi säästää sievoisia summia. Mutta… koska huopakattoremontti oikein kannattaisi toteuttaa? Milloin on huopakaton ”viimeinen käyttöpäivä”?

Jos ihan rehellisiä ollaan, täsmällistä vastausta on vaikea antaa. Jokainen tiivissaumakatto, palahuopakatto ja kolmiorimakatto tulee tiensä päähän täysin yksilölliseen tahtiin. Huopakaton käyttöikä riippuu paljon esimerkiksi asennustyön ja katemateriaalien laadusta, tontilla vallitsevista sää- ja ilmasto-olosuhteista ja tietysti myös katolle tehdyistä huolloista ja korjauksista.

Tässä kuitenkin muutamia merkkejä, joista voit päätellä huopakaton uusimisen Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi olevan jo mahdollisesti tarpeen:

  • Katto halkeilee kuin ruislimpun kuori.
  • Sammal ja jäkälä eivät pidä kynsiään katosta erossa sitten millään.
  • Kattoläpiviennit vuotavat yksi toisensa jälkeen.
  • Katon saumat irvistelevät rumasti sieltä täältä.
  • Katenaulat ovat ”pumppautuneet” ylös asemistaan.

Kuulostaako epäilyttävän tutulta? Jos yksi tai useampi edellä listatuista oireista täsmää kattoosi, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous huopakaton uusimisesta Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tältä istumalta.

Palahuopakaton uusiminen Kuhmoinen, budjetti eli hinta?

Palahuopakaton uusiminen Kuhmoinen, mietityttääkö urakan budjetti eli hinta? Kun omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa varaston tai saunan huopa- tai palahuopakattoremontti lähestyy, juolahtavat raha-asiat jossain vaiheessa väkisinkin mieleen.

Kattoremonttien hinnat vaihtelevat kuitenkin paljon kohteesta toiseen. Jopa kahden, näennäisesti samannäköisen huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuhmoisissa voi olla ihan eri hintaista. Huopa- tai palahuopakaton uusimishinta riippuu täysin siitä, paljonko (ja millaista) työtä, materiaaleja ja kalustoa urakkaan tarvitaan.

Huopa- tai palahuopakattoremontin hintaa ei silti kannata turhaan stressata. Kyseessä on sijoitus, joka maksaa itsensä vuosien mittaan takaisin paremmin kuin hyvin.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimisen Kuhmoisissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et sitä paitsi joudu maksamaan uudesta katostasi maltaita. Vankalla kokemuksella pidämme urakan kulut kurissa tilanteessa kuin tilanteessa, ja kaupan päälle työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Älä siis arkaile, vaan pyydä meiltä tarjous kattosi saneerauksesta vaikkapa jo tänään. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä vastauksemme yllättää iloisesti!

Hintaamme kuuluu kaikki tarvittava – asiakkaanamme et joudu tekemään itse mitään uuden huopakattosi eteen!

Huopakaton uusiminen Kuhmoisissa voidaan toteuttaa monella tavalla. Tilatessasi urakan meiltä, kyseessä on kuitenkin aina niin sanottu ”avaimet käteen”-paketti.

Siis mikä? ”Avaimet käteen”-pakettimme on kaikenkattava palvelukokonaisuus, joka pitää sisällään kaiken kattosi uusimiseksi tarvittavan työn.

Toisin sanoen me suunnittelemme urakan puolestasi, pystytämme rakennustelineet, irrotamme vanhat kattotuotteet ja kattohuovat, korjaamme yläpohjaa tarpeen mukaan ja tietenkin myös asennamme uuden vesikatteen varusteineen. Myös loppusiivous ja jätteiden poiskuljetus kuuluu hintaamme ilman muuta.

Me huolehdimme puolestasi jopa materiaalihankinnoista ja kalustosta, ellei muuta erikseen sovita. Et joudu miettimään itse edes logistiikka-asioita – sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, maaseudulla kuoppaisen hiekkatien varrella tai saaressa venematkan takana.

Tilatessasi huopakattoremontin Kuhmoisissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, sinun ei siis tarvitse tehdä käytännössä mitään uuden kattosi eteen. Meidän huhkiessamme voit keskittyä itse vaikkapa haitarin soittoon tai marjastukseen!

Kuulostaako houkuttelevalta? Pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kuhmoisissa sijaitsevassa kohteessasi mieluiten jo näiltä näppäimiltä.