KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Kuhmoinen – Roskien ja sammalkasvustojen poisto tarpeen katon kulumisen minimoimiseksi

Katon kuluminen, ikääntyminen ja haurastuminen ovat väistämättömiä tosiasioita, mutta talon omistaja tai taloyhtiö voi vaikuttaa siihen, miten nopeasti katto kuluu. Avainsana katon kulumisen hidastamisessa on katon huoltaminen – tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Kuhmoisissa meiltä, niin kattosi saa parhaat evään pitkään elinkaareen. Huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta, jos sille tehdään sammaleentuhokäsittelyjä ja mahdollisesti tarvittuja jäänpudotuksia ynnä muita kattohuoltoja. Tiilikaton harjaus voi saada katon kestämään jopa 70 vuotta – toki näin pitkä elinkaari edellyttää myös muutamien muiden tiilikattohuoltojen toteuttamista.

Kuhmoisissa, Jämsässä, Kangasalla, Luhangalla, Orivedellä, Padasjoella ja Sysmässä tekemämme kattohuollot oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme on luotettava taho rahoituksen hakemiseen. Aloita vaikka tilaamalla meiltä roskien poisto katolta – roskat sitovat kattoon kosteutta ja lisäävät katon sammaloitumista, joten katon puhdistus on oleellisen tärkeä tapa katon kulumisen minimoimiseksi ja hidastamiseksi. Samalla saat ilmaisen kattotarkastuksen, minkä jälkeen tarjoamme mahdollisesti tarjottuja lisähuoltoja tai -korjauksia (kuten niin ikään katon kulumista hidastavaa sammaleentuhokäsittelyä).

Katon puhdistus suorastaan aliarvostettu kattohuolto Kuhmoisissa

Katon puhdistaminen on mielestämme suorastaan aliarvostettu kattohuolto Kuhmoisissa, onhan totuus se, että katon kunto riippuu paljon siitä, kuinka usein tiilikatto on harjattu tai huopakatto ilmapuhallettu. Jos katto on pitkään roskien peitossa, pysyy se turhan kauan kosteana, ja katteella viipyilevä kosteus lisää katon alttiutta ruostua tai sammaloitua. Jotta ruoste tai sammal ei ilmestyisi pilaamaan kattoasi, tilaa palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus meiltä kahdesti vuodessa.

Sammaleiden poiston salaisuus Kuhmoisissa

Jos katto vain harjattaisiin Kuhmoisissa, alkaisi katon sammaloituminen pian uudestaan, sillä sammalten juuret jäisivät poistamatta. Onnistuneen sammaleiden poiston salaisuus löytyy sammaleenpoistoaineesta – siksi teemme omakotitalojen, kerrostalojen, rivitalojen ja muiden rakennusten kattojen sammaleenpoistot kemiallisesti. Katto pysyy pitkään vapaana sen kuntoa heikentävistä sammaleista ja muista kasvustoista, ja kaiken lisäksi käsittely on tarpeeksi hellävarainen myös bitumikatolle.

Rännien puhdistus Kuhmoisissa kahdesti vuodessa tehtävä kattohuolto

Sadevesikourujen puhdistus Kuhmoisissa on kattohuolto, mikä kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa. Roskat kannattaa poistaa näin usein, jotta räystäskourut eivät mene tukkoon ja ala vuotaa – tai jäätyä. Jos rännit kuitenkin jäätyvät, tilaa rännien sulatus vesihöyryllä sekä jääpuikkojen pudotus. Tarpeen niin vaatiessa voimme samalla kertaa tehdä myös lumenpudotuksen, mikä onnistuu kokeneilta ammattilaisiltamme kaikin puolin turvallisesti.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.