KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kuhmoinen – Mitoitus, korjaus ja puhdistus tärkeitä rännitöitä

Tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmän toimivuus on varsin tärkeä asia. Jotta rännit ja alastuloputket toimisivat odotetusti, ei niitä sovi jättää oman onnensa nojaan. Myös rännien mitoitus ja asennus vaikuttavat siihen, miten hyvin sadevesijärjestelmä vetää. Jotta mikään ei jäisi sattuman varaan, kannattaa kaikki sadevesijärjestelmään liittyvät kattotyöt Kuhmoisissa teettää meidän ammattilaisillamme, joilla on pitkä kokemus ja syvällinen ymmärrys rännien ja syöksyputkien toiminnasta.

Miksi on niin tärkeää, ettei sadevesijärjestelmä mene tukkoon ja räystäs ala vuotaa? Siksi, että sadevesijärjestelmän on tarkoitus viedä kaikki katolta valuvat vedet rännien ja alastuloputkien kautta esimerkiksi sadevesikaivoihin, ja niistä edelleen sopivaan purkupaikkaan. Avo-ojan tai muun purkupaikan pitää olla kaukana rakennuksesta, vähintäänkin kolmen metrin päässä – muussa tapauksessa on vaarana se, että kosteus löytää tiensä rakenteisiin. Kosteus voi päätyä talon rakenteisiin, jos ränni on tukossa, ja vedet tulvivat sen yli. Tilaa siis tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus meiltä ASAP, eli niin pian kuin suinkin. Parasta olisi, jos tukkeutuminen voitaisiin ehkäistä jo ennalta. Tässä auttaa se, että omakotitalon, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon), autotallin, kesämökin ja muiden kiinteistöjen vesikourut puhdistetaan ja tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa.

Tilaa vesikourujen puhdistus (myös korkean talon vesikourujen puhdistus, teemmehän sen tarvittaessa nosturiautolla) meillä sekä Kuhmoisissa että Jämsässä, Kangasalla, Luhangalla, Orivedellä, Padasjoella ja Sysmässä, sillä meiltä sadevesijärjestelmien puhdistukset sujuvat turvallisesti ja tunnollisesti. Tästäkin työstä voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus sopii sen maksamiseen. Me teemme myös rännien korjaukset, huoltomaalaukset, höyrysulatukset, sulanapitokaapeleiden asennukset ja uusien rännien mitoitukset sekä asennukset, joten et jää pulaan sadevesijärjestelmäsi kanssa missään tilanteessa.

Rännien puhdistus Kuhmoisissa ei onnistu hosuen

Rännien puhdistus Kuhmoisissa ei onnistu hosuen, pikemminkin päinvastoin. Emme siis hosu ja hutiloi tämänkään kattotyön aikana, vaan panostamme sadevesijärjestelmän huoltamiseen tosissamme. Keräämme kaikki roskat pois, ja lopuksi saatamme vielä huuhdella kourut. Sitten onkin aika tarkastaa tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmän kunto. Sadevesijärjestelmässä voi olla jotain korjattavaa, ja kaikki korjaus- tai uusimistarpeet kannattaa teettää heti pois alta, jotta sadevesijärjestelmän toiminta ei heikkenisi.

Myös jää ja laho syitä sadevesijärjestelmien säännölliselle puhdistamiselle Kuhmoisissa

Räystäskourut kannattaa puhdistaa kahdesti vuodessa myös sen takia, etteivät rännit vuotaisi yli kastellen talon ulkoseiniä, mitkä voivat kosteuden takia lahota tai rapautua. Sadevesijärjestelmien puhdistaminen syksyisin on tarpeen myös sen takia, etteivät rännit ja alastuloputket jäätyisi pakkasella. Jää voi vaurioittaa omakotitalon tai vaikka kerrostalon sadevesijärjestelmää. Jäätyminen synnyttää jääpuikkoja, joiden putoaminen voisi olla vaarallista pihalla liikkuville ihmisille. Lisäksi kannattaa muistaa roskaisen ja vettä täynnä olevan sadevesijärjestelmän alttius ruostua ja vaurioitua, joten on monta syytä säännöllisille rännihuolloille.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.