KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kuhmoinen – Meiltä kattourakka, mikä on kannaltasi mahdollisimman vaivaton

Vaivattomimmat omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotyöt (aina kattoremontista rännien puhdistamiseen) saa Kuhmoisissa ottamalla yhteyttä meihin. Lupaamamme vaivattomuus tarkoittaa muun muassa sitä, että teemme katon uusimisen, kattomaalauksen, peltisepäntyöt (kuten piipun pellittämisen ja piipunhatun asentamisen, mitkä suojaavat piippua säiltä) ja esimerkiksi kattovuotojen korjaukset avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sen jälkeen, kun olemme käyneet paikan päälle arvioimassa kohteen, laskemassa kattotöiden hinnan ja sopimassa asiakkaan kanssa aikatauluista ja muista yksityiskohdista. Halutessaan asiakas voi toki hakea kattotöille rahoitusta (tämä onnistuu verkkosivujemme kautta) tai lähettää Verohallinnolle hakemuksen kotitalousvähennyksestä, mutta kaikki kattourakkaan liittyvä hoidetaan niin Kuhmoisissa kuin Jämsässä, Kangasalla, Luhangalla, Orivedellä, Padasjoella ja Sysmässäkin meidän toimestamme. Teemme kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen tai esimerkiksi pieneläinesteiden asentamisen jälkeen myös loppusiivouksen, joten työskentelyalue jää siistiin kuntoon.

Vaivattomuutta tuo myös se, että voit luottaa meidän ammattitaitoomme kaikissa kattourakoissa ja niiden kaikissa työvaiheissa. Meiltä uskallat tilata kaikki huopakatto-, palahuopakatto-, peltikatto- tai tiilikattotyöt, konesaumakattotöitä unohtamatta. Olipa kyseessä läpivientien asennus, huolto ja uusiminen tai vaikka lumen pudotus katolta, etenee urakka asiantuntevasti ja moitteettomasti. Kenenkään ei tarvitse tulla korjaamaan jälkiämme, eikä mikään huonokuntoinen kohta jää kunnostamatta – tämän varmistamme tarjoamalla jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, mikä ulottuu katon yksityiskohtiinkin.

Voit olla ylpeä upeasta ja toimivasta katostasi, kun olemme käyneet kattotöissä Kuhmoisissa

Teetä katon asennus, huolto, varustelu ja korjaus Kuhmoisissa meidän ammattilaisillamme, niin voit olla ylpeä upeasta ja toimivasta katostasi. Meidän ammattilaisemme osaavat asentaa myös monimuotoiset katot, tavallisista tasa- ja satulakatoista puhumattakaan. Jos haluat eroon tasakatostasi, me osaamme muokata sen kaltevammaksi katoksi – vaikkapa pulpettikatoksi. Voit tilata meiltä myös konesaumakaton tai kattoturvatuotteet peltisepäntyönä – kaikki onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla, ja pitkän linjan kattoammattilaisten toimesta. Käytämme vain laadukkaimpia katemateriaaleja – sellaisia, joille voi saada jopa 50 vuoden teknisen ja yli 20 vuoden esteettisen takuun.

Katon uusimiseen on vielä aika, jos kattoa huolletaan säännöllisesti. Riippuu katteesta, millaisia huoltoja se tarvitsee, ja miten huollot kuuluu toteuttaa. Katon kevät- ja syyshuollot ovat kaikkien kattojen tarvitsemia huoltoja, mutta riippuu katteesta, voidaanko ne toteuttaa harjaamalla vai ei. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat säännölliset kattotarkastukset, joiden perusteella muut kattohuollot sekä mahdollisesti tarvitut läpivientien korjaukset ynnä muut kattopaikkaukset voidaan toteuttaa ajallaan. Meiltä saat kattotarkastuksen aina kaupan päälle, kun olet tilannut joitain muita omakotitalon tai esimerkiksi mökin kattotöitä Kuhmoisiin.

Huopakaton vaihtoon kaksi tapaa – tavallinen ja erikoisempi

Kuten sanottu, hallitsemme tyylipuhtaasti kaikki omakotitalojen, paritalojen, vapaa-ajan asuntojen ja piharakennusten kattotyöt. Osaamme laittaa katon kuntoon Kuhmoisissa, oli se sitten tiili- tai vaikka huopakatto. Huopakatot ovatkin lähellä sydämiämme, sillä meitä viehättää niiden työstettävyys, kustannustehokkuus ja suomalaiseen maisemaan sopiva ulkonäkö.

Teemme aina kaikkemme, jotta huopakattoremonttiin olisi mahdollisimman pitkä aika. Huollamme tasakattoa, harjakattoa tai vaikka mansardikattoa pitämällä sen puhtaana roskista ja sammaleista. Tarvittaessa uusimme sen pinnoitteen, pudotamme katolta lumet tai korjaamme jonkin sauman tai kattoreiän.

Kun katto lopulta on uusittava, voidaan tuo työ tehdä joko normaalilla tai erikoisemmalla kaavalla. Tavallinen katon uusiminen alkaa vanhan katon purkamisesta. Seuraavaksi korjataan ja kunnostetaan kattorakenteet. Jos kattorakenteissa ei ole mitään vikaa, voidaan bitumikatto ehkä uusia niin, ettei vanhaa tiivissauma- tai paanukattoa pureta lainkaan. Tuolloin uusi katto asennetaan suoraan vanhan päälle, ja uusi katto voi olla huopakaton ohella myös peltikatto.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.