KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kuopio

Huopakattoremontti Kuopio, ota urakka työn alle ennen kuin kattosi tekee lopullisen tenän! Kun olet ajoissa liikenteessä, säästyt isolta stressiltä ja turhilta kustannuksilta.

Mitä vanhemmaksi katto käy, sen vähemmän sen toimintaan voi nimittäin luottaa. Jos lykkäät urakkaa aina vain ensi vuoteen, saattaakin kattosi kärsiä esimerkiksi kosteusvaurion remonttia vartoessaan. Sitten katon remontointi onkin jo astetta työläämpää.

Tässä 3 merkkiä, joiden perusteella voit päätellä huopakattoremontin Kuopiossa sijaitsevassa kohteessasi kolkuttelevan jo ovella:

  • Kattohuopien kiihkeä sammaloituminen ja/tai halkeilu.
  • Katto vaatii koko ajan tiivistystä ja paikkausta.
  • Katon ikä on 40 vuotta tai yli.

Kuulostaako harmillisen tutulta? Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme kipin kapin, ja pyydä tarjous omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Meiltä saat huopakattoremontit koko Kuopion alueella huippuosaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin, ja myös muu Pohjois-Savo (esim. Siilinjärvi, Kaavi, Tuusniemi, Suonenjoki ja Leppävirta) kuuluu toimialueeseemme – taajamista saarikohteisiin!

Tavoitat maineikkaat huopakatemestarimme näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Palaamme pian asiaan.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kuopiossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kuopion alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kuopio – uusi katto vanhan tilalle rakentuu pala palalta

Palahuopakattoremontti Kuopio, monivaiheinen urakka. Uusi huopa- tai palahuopakatto ei vielä nykypäivänäkään tule valmiissa paketissa, vaan katon remontointi on yhä käsityötä. Menetelmät ja työkalut ovat toki kehittyneet, mutta uusi katto vanhan tilalle rakentuu edelleenkin pala palalta.

Näin tyypillinen huopa- tai palahuopakattoremontti Kuopiossa etenee:

  1. Suunnittelu – kartoitamme vanhan katon kunnon ja kuuntelemme asiakkaan oman vision uudesta katosta.
  2. Remonttikohteen valmistelu.
  3. Vanhojen kattotuotteiden irrotus ja vanhan vesikatteen purku.
  4. Välikaton korjaustyöt, jos tarpeen.
  5. Uusien kattohuopien/kattolaattojen asennus.
  6. Uusien kattotuotteiden ja kattohuopien asennus.

Joko pian aloitetaan? Ota yhteyttä, niin polkaistaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kuopiossa sijaitsevassa kohteessasi käyntiin!

Kattoa remontoitaessa huolellinen suunnittelu on ”puoli ruokaa”. Siksi suunnittelu katon uusiminen kannattaa antaa kokeneisiin käsiin. Meillä kattoremontti suunnitellaan kattavasti jo ennen projektin aloitusta, jotta itse remontti sujuu sulavasti alusta loppuun.

Huopakaton uusiminen Kuopio, tarjoaa otollisen tilaisuuden parannella katon toiminnallisia ominaisuuksia ja ulkonäköä – tartu hetkeen!

Huopakaton uusiminen Kuopio, tarjoaa otollisen tilaisuuden parannella katon toiminnallisia ominaisuuksia. Samoin monet muutokset katon ulkonäköön onnistuvat urakan yhteydessä poikkeuksellisen vaivattomasti ja näin ollen myös edullisin kustannuksin.

Tartu siis hetkeen! Kerro meille rohkeasti, millainen uusi huopakatto siintää mielessäsi!

Meidän puolestamme esimerkiksi kattohuopien värin vaihtaminen on mahdollista. Myös kattolaattojen mallia voimme vaihtaa varsin helposti.

Asennettaisiinko samalla kourallinen uusia kattotuotteitakin? Saisiko olla lisää kattoturvatuotteita tai kenties kattoikkuna? Vähintäänkin puuttuva piipunhattu ja kattotarkastusluukku kannatta ilman muuta laittaa katolle, kun huopakaton uusiminen Kuopiossa sijaitsevassa kohteessasi on meillä työn alla.

Tänä päivänä voimme suositella usein myös katon lisäeristystä, varsinkin iäkkäämmissä kohteissa. Katon lisäeristys on ekoteko, jonka myötä voit kaupan päälle säästää muhkeita summia kiinteistösi lämmityskuluissakin.

Laita viestiä tai soita, niin ryhdytään pian suunnittelemaan uutta kattoa ja huopakaton uusimista Kuopiossa sijaitsevassa kohteessasi! Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi uuden kattosi ominaisuuksista mielellään sekä kasvotusten että puhelimitse.

Palahuopakaton uusiminen Kuopio, ihmeen edullista – meillä et maksa uudesta katostasi ökyhintaa!

Palahuopakaton uusiminen Kuopio, kiinnostaako hinta? Mitä mahtaisi maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autokatoksen tai varaston huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuopiossa?

Kattoremontin kustannukset riippuvat monista asioista. Esimerkiksi vanhan katon kunto, pinta-ala, muoto ja varustelu vaikuttavat hyvin olennaisesti siihen, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuopiossa sijaitsevassa kohteessasi tulee lopulta maksamaan.

Urakan hintalapusta ei kuitenkaan kannata ottaa stressiä. Meillä et maksa uudesta katostasi ökyhintaa!

Pitkällä kokemuksella suoriudumme visaisistakin remonttiprojekteista ihmeen edullisesti. Vaikka kattosi välistä paljastuisi kosteusvaurio, meiltä ei budjetti lähde lapasesta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Kuopiossa sijaitsevassa kohteessasi. Summa viivan alla laittaa varmasti sukat pyörimään jaloissasi!

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme myös kotitalousvähennystä. Tämä mukava verokevennys voi poikia huopakattoremontin aiheuttamiin kustannuksiin lopulta huomattavaakin kevennystä.

Kaiken varalta on lisäksi hyvä laittaa korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Joustavalla remonttirahoituksella makselet kattosi saneerauskulut rennosti osissa, mikäli hintalapun lukema jostain syystä ylittääkin kipukynnyksesi.

Huopakaton uusiminen tai remontointi itse, kyllä vai ei?

Huopakaton uusiminen itse jakaa mielipiteitä. Tee-se-itse-henkinen puuhastelu on trendikästä ja monia kuopiolaisiakin se houkuttelee, mutta onko huopakaton remontointi itse lopulta kovinkaan kannattavaa?

Heti alkuun on sanottava, että jo pelkästään turvallisuussyistä kaikki kattotyöt on paras jättää ammattilaisen huoleksi. Katolla liikkuminen on äärimmäisen riskialtista! Vaikka kyseessä olisi vain matala piharakennus, katolta voi tippua herkästi ja murtaa vaikka kätensä.

Ennen kuin ryhdyt saneeraamaan talosi, mökkisi tai autotallin vanhaa huopakatetta omin päinesi, on syytä miettiä hetki myös työn laatua. Se vaikuttaa hyvin olennaisesti katon kestävyyteen. Vaikka huopakaton remontointi itse voikin aluksi säästää hieman rahaa, pitkässä juoksussa ammattilaisen tuntipalkka maksaa itsensä paremmin takaisin.

Uusimalla kattosi itse menetät myös oikeuden kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä voit saada vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Siis esimerkiksi meidän tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua ilman kysymysmerkkejä, mutta itse tehtyä työtä ei voi vähentää verotuksessa muuten kuin kepulikonstein.

Muun muassa edellä mainituista syistä suosittelemmekin, että delegoit huopakattoremontin Kuopiossa sijaitsevassa kohteessasi suosiolla meille. Näin urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi varmasti ammattitaitoisesti ja turvallisesti!