KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kuopio – Asennamme ja puhdistamme kaikkien rakennusten rännit

Sadevesijärjestelmän toimivuus on asia, mistä kannattaa pitää huolta. Rännejä ei kannata jättää asentamatta, eikä niitä sovi jättää oman onnensa nojaan Kuopiossa. Valitse rännien mitoittamiseen ja asentamiseen parasta asiantuntemusta, ja teetä matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistus kaksi kertaa vuodessa. Me palvelemme niin omakotitalojen, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), autotallien, kesämökkien kuin muidenkin kiinteistöjen vesikourujen puhdistuksen tiimoilta, ja asiantuntemukseemme voi luottaa muissakin rännitöissä aina rännien uusimisesta jäätyneiden vesikourujen höyrysulatukseen.

Teemme kaikkemme, ettei sadevesijärjestelmä mene tukkoon, milloin räystäs alkaisi vuotaa Kuopiossa, Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavilla, Juuassa tai Tuusniemellä. Tukoksia ehkäistään puolivuosittaisen rännien puhdistuksen avulla. Samalla tulee tehdä myös muovisen, teräksisen tai alumiinisen sadevesijärjestelmän kuntotarkastus, sillä rännien jäätyminen ei aina ole kiinni siitä, että sadevesijärjestelmien puhdistaminen on unohtunut. Ongelman on voinut aiheuttaa myös rännien vääntyminen, sillä se voi painaa kouruja niin, että niiden kallistukset menevät pilalle.

Niin tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus kuin esimerkiksi jääpuikkojen poisto ränneistä ovat kotitalousvähennyskelpoisia töitä. Sikäli mikäli etsit urakalle sopivaa rahoitusta, kannattaa varata hetki yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen tutustumiseen. Rahoitukseen pääsee tutustumaan kotisivujemme kautta.

Rännejä puhdistaessa ei saa hosua Kuopiossa

Emme hosu ja ota riskiä huolimattomuusvirheistä (tai esimerkiksi katolta putoamisesta) minkään kattotyön yhteydessä. Etenemme tasaisen varmasti ja tarkkaavaisesti silloinkin, kun työn alla on vesikourujen puhdistus Kuopiossa. Emme tee tätä kattohuoltoa nojatikkailta käsin, sillä se on turhan riskialtista. Sen sijaan kiipeämme katolle puhdistaaksemme vesikourut kaikista roskista yläkautta. Keräämme roskat suoraan roskapusseihin, ja teemme lopuksi vesikourujen kunnon tarkastuksen. Meitä kiinnostaa muun muassa se, missä kunnossa kaadot, kiinnitykset ja saumat ovat, ja toimiiko mahdollinen sulanapitojärjestelmä. Ilmainen kuntotarkastus etenee – normaalin käytäntömme mukaisesti – kattokokonaisuuden muihinkin osiin. Tarkastamme siis myös vesikatteen ehjyyden, läpivientien tiiviyden sekä muun muassa kattoturvatuotteiden kiinnitykset.

Miksi sadevesijärjestelmien puhdistaminen tulee teettää Kuopiossa niin usein?

Miksi sadevesijärjestelmää pitää estää tukkeutumasta ammattilaistemme perusteellisesti tekemillä rännihuolloilla – maahanhan se vesi valuisi tukossa olevista ränneistä? Niinpä – sadevesijärjestelmä on olemassa juuri siksi, etteivät katolta valuvat tuhannet sadevesilitrat valuisi maahan aivan talon perustusten viereen. Sadevedet voivat kastella talon perustukset, jos maaperä muuttuu liian märäksi omakotitalon tai esimerkiksi huvilan ympäriltä.

Tukokset voivat johtaa myös talon ulkoseinien kastumiseen ja vaurioitumiseen sekä rännien ruostumiseen. Ruoste vaurioittaa rännejä, samoin kuin roskaisiin ränneihin talvella syntyvä jää. Jää aiheuttaa myös turvallisuusuhkia, sillä rännien kiinnikkeet voivat antaa periksi jäätyneiden vesikourujen painon alla. Myös jäätyneistä sadevesikouruista riippuvat jääpuikot voivat pudota alas aiheuttaen henkilö- tai omaisuusvahinkoja, joten jää tulisi poistaa sadevesijärjestelmästä. Parasta olisi estää jäätyminen jo ennalta – tässä auttavat Kuopiossa myös sulanapitokaapelit.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.