KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kuopio – Sammalkasvustojen poisto yksi tapa hidastaa katon kulumista

Jokainen katto kuluu, ikääntyy, haurastuu ja alkaa kaivata uusimista (eli kattoremonttia) Kuopiossa. Talon omistajalla tai taloyhtiöllä on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten nopeasti katto kuluu, ja sen on katon huoltaminen. Kaikki omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot saa meidän kauttamme – me tiedämme, miten saada huopakatto, peltikatto tai tiilikatto kestämään erilaisia rasituksia!

Katon kuntoa voidaan kohentaa vähentämällä katon kokemien rasitusten määrää tai suojaamalla katto niitä vastaan. Kattohuoltoja, mitkä tarkoittavat katon kokemien rasitusten vähentämistä, ovat roskien poisto katolta, sammaleentuhokäsittely, lumenpudotus ja jäänpudotus tai -sulatus. Ota yhteyttä, niin annamme kilpailukykyisen ja kotitalousvähennyskelpoisen tarjouksen kattohuolloista Kuopiossa, Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavilla, Juuassa tai Tuusniemellä! Kaikki kattohuollot jääpuikkojen pudottamisesta tiilikaton harjaamiseen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Katon puhdistus mainettaan arvokkaampi kattohuolto Kuopiossa

Katto kuin katto kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Riippuu katemateriaalista, miten katon puhdistus tulee käytännössä hoitaa: tiilikattohan voidaan harjata, mutta bitumikatot on parempi ilmapuhaltaa, jotta niiden pinnoite ei vaurioituisi. Jos teemme palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistuksen yhtä aikaa rännien puhdistuksen kanssa, kutsumme huoltokokonaisuutta katon kevät- tai syyshuolloksi (riippuen siitä, kumpi vuodenaika on käsillä). Niin tai näin, saat kaupan päälle katon kuntotarkastuksen – sen saa aina, kun tilaa meiltä joitain kattotöitä Kuopioon. Miksi katon puhdistus on niin tärkeä (jopa mainettaan tärkeämpi) kattohuolto? Siksi, että roskat hidastavat kastuneen katon kuivumista, ruokkien siten sammaloitumista tai ruostumista.

Kerralla onnistuvan sammaleiden poiston salaisuus Kuopiossa

Tiilikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus ei riitä poistamaan katolta sinne ilmestyneitä sammaleita. Jotta saisit sammalet ja muut kasvustot pois katon kuntoa heikentämästä, kannattaa olla yhteydessä meihin – meidän tekemämme sammaleentuhokäsittely onnistuu kerralla, sillä käytämme tasokkaita sammaleenpoistoaineita. Meiltä voi tilata Kuopioon myös ruosteenpoiston aaltopeltikatolta tai joltain muulta peltikatolta.

Rännien puhdistus Kuopiossa aina ennen talvea

Sadevesikourujen puhdistus kannattaa tehdä aina ennen talvea, jotta rännit eivät jäätyisi. Näin vältyt rännien sulattamiselta vesihöyryllä – tai niiltä vaurioilta ja turvallisuusuhilta, joita rännien sulattamatta jättäminen voi Kuopiossa saada aikaan. Toisen kerran tiilikaton, peltikaton tai huopakaton rännit kannattaa puhdistaa kevään tullen. Tällä tavalla varmistetaan, että rännit vetävät koko kesän vieden sadevedet tarpeeksi kauas rakennuksen perustuksista. Jos purkupaikka on liian lähellä rakennusta, voivat rakenteet kostua.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.