KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kuopio – Kattourakkamme ovat kannaltasi vaivattomia

Älä stressaa omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotöistä tai kattoremontista, vaan tilaa ne Kuopiossa meiltä. Meidän ammattilaisemme hoitavat kaikki kattotyöt avaimet käteen -palveluna, mikä tarkoittaa sitä, että teemme puolestasi kaiken aina loppusiivoukseen asti. Koska kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, kattovuodon korjaus tai esimerkiksi pieneläinesteiden asentaminen tapahtuu pitkän linjan ammattilaisten toimesta, on lopputulos aina kerrassaan erinomainen. Erityisen onnistuneen kattourakan varmistaa se, että kattotyöntekijämme ovat kaikissa toimissaan hyvin huolellisia. Kenenkään ei tarvitse korjailla jälkiämme, kuten asentaa uudelle katolle lisää pakollisia kattoturvatuotteita – me huolehdimme siitä, että katolta löytyvät lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat ja muut viranomaismääräysten mukaiset kattoturvatuotteet. Huolehdimme myös siitä, että huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto jää luotettavan hyvään kuntoon poistuessamme paikalta. Tiedämme, ettei mikään sauma vuoda eikä mikään kattoturvatuote ole irtoamaisillaan, sillä teemme jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen.

Olipa kyse katon uusimisesta, peltisepäntöistä (kuten savupiippua kosteudelta suojaavan piipunpellityksen tai piipunhatun asentamisesta) tai vaikka läpivientien asentamisesta, huoltamisesta tai uusimisesta, aloita urakka ottamalla yhteyttä meihin ja pyytämällä tarjous kattotöistä. Laskemme parhaan tarjouksen tapauskohtaisesti, ja tarjouksessa on selvästi eriteltynä töiden osuus (eli se, mistä yksityisasiakas pääsee hakemaan kotitalousvähennystä). Vaivattomasti sujuu myös kattotöiden rahoituksen järjestäminen, sillä voit hakea yhteistyössä meidän kanssamme toimivan rahoituslaitoksen järjestämää luottoa meidän kotisivujemme kautta. Voit toimia näin myös Kuopion naapurikunnissa Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavilla, Juuassa ja Tuusniemellä.

Kattosi herättää ylpeyttä Kuopiossa, kun sen kunnosta huolehditaan kattotöidemme avulla

Meillä on kaikki se taito hyppysissämme, mitä omakotitalosi, kesämökkisi tai vaikkapa piharakennuksesi katto tarvitsee tullakseen huippukuntoon – ja myös pysyäkseen loistokunnossa. Asentamamme, korjaamamme ja huoltamamme katto näyttää hyvältä, ja herättää sinussa varmasti tervettä ylpeyttä. Kattohuoltomme tekevät vanhemmastakin huopakatosta, palahuopakatosta tai peltikatosta uudenoloisen – tällainen kattohuolto on esimerkiksi kattomaalaus.

Me löydämme parhaat ratkaisut tasakaton, harjakaton, aumakaton, pulpettikaton, tornikaton tai vaikka mansardikaton kunnostamiseen Kuopiossa. Jos mikään muu ei auta, teemme kattoremontin, mutta ensimmäisenä vaihtoehtona tarjoamme katon osittaista korjausta ja/tai jotain katon huoltoa. Kokeneilta kattokonkareiltamme sujuu niin painuneen katon oikaisu, katon alla olevien kosteusvaurioiden korjaus, tasakaton vaihto harjakatoksi, katon lisälämmöneristys ja yläpohjan tuuletusratkaisujen parantelu, rännien uusiminen kuin vaikkapa tiilikaton pinnoitteen uusiminenkin. Jos asennamme katollesi uusia kattopeltejä tai vaikka kattoturvatuotteita, voit olla varma niiden laadusta. Huomaa myös pitkät takuut: uuden vesikatteen esteettinen takuu voi olla jopa neljännesvuosisadan mittainen, ja kattotarvikkeillekin voi saada vuosikymmenten mittaiset takuut niiden valmistajilta.

Huopakattosaneeraus joko tavallisella tai erikoisemmalla tavalla – ota yhteyttä

Tarjoamme katon vaihtoa vasta sitten, kun olemme todenneet, ettei kattoa esimerkiksi sen korkean iän takia kannata enää korjata. Jos kyse on huopakatosta, voi se kestää Kuopiossa jopa kunnioitettavat 40 vuotta. Tekemämme huopakattohuollot parantavat omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi kesämökin bitumikaton mahdollisuuksia saavuttaa tällainen korkea ikä. Katon pitkäikäisyys voidaan varmistaa myös korjaamalla huopakatto mahdollisimman nopeasti, jos siihen on ilmestynyt esimerkiksi reikä tai ilmakupla.

Kun katto viimein on aika uusia, etsimme (silloinkin) kustannustehokkaimmat ja kauaskantoisimmat tavat toteuttaa kattosaneeraus. Huopakattoa ei voi uusia osittain kuten esimerkiksi tiilikattoa, mutta huopakattoremontissa voidaan säästää asentamalla uusi katto suoraan vanhan päälle. Jotta vanhaa kattoa ei tarvitsisi purkaa ennen uuden huopakaton asentamista Kuopiossa, on meidän oltava varmoja siitä, että kattorakenteet ovat kunnossa  jaksavat kannatella myös uutta bitumikattoa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää huopakattotöistämme!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.