KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kuopio – Talvi voi saada katon painumaan

Kevät voi osoittaa talven lumien painaneen kattosi luokalle. Pakkaslumesta ei yleensä ole vaaraa kattorakenteille, mutta kun lumi muuttuu suojalumeksi, kannattaa olla tarkkana – noin 50-senttinen suojalumikerros on jo selvä syy tilata lumenpudotus tasakatolta tai harjakatolta. Lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta voi estää myös kattovuotoja, joita lumen paino voisi saada aikaan Kuopiossa.

Lumesta on muutakin haittaa. Yksi tärkeä syy ottaa yhteyttä kokeneisiin ja alati ahkeroiviin lumenpudottajiimme on pihan turvallisuuden varmistaminen, sillä katolta putoava lumi voi olla alle jääville ihmisille hyvin vaarallista, ja toki myös omaisuusvahinkoja voi syntyä. Lumenpudotus matalalta tai korkealta katolta estää myös katon vaurioitumisen lumen pudotessa hallitsemattomasti. Jos lumi saa pudota omia aikojaan, voi se irrottaa kattotikkaita, kattosiltoja tai vaikka kattotiiliä, ja tällöinkin on vaarana kattovuoto.

Lumenpudotuksen hinta Kuopiossa, Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavilla, Juuassa ja Tuusniemellä ratkeaa paikan päällä. Aloitamme kattolumitöiden suunnittelun heti paikan päälle tultuamme, ottamalla selvää muun muassa siitä, tarvitsemmeko lumenpudotuksessa nosturiautoa, ja kuinka monta valvojaa vaaravyöhykkeelle tarvitaan. Loppusummaan vaikuttaa niin katon pinta-ala kuin esimerkiksi talon korkeuskin, mutta se on aina mahdollisimman kilpailukykyinen. Omakotitalon ja kesämökin kattolumitöistä voi hakea kotitalousvähennystä, mikä laskee urakan kustannuksia ennestään. Sekin kannattaa ottaa huomioon, että kotisivujemme kautta voit hakea lumenpudotukselle, jääpuikkojen poistamiselle ja rännien sulatukselle (vesihöyryllä) pikaisesti ja vaivattomasti järjestyvää rahoitusta. Jäänsulatus katolta ja ränneistä on tärkeä kattotyö: jää voi aiheuttaa omaisuusvahinkoja, ja putoavan jään alle mahdollisesti jäävät ihmiset saattavat loukkaantua. Jää voi myös rikkoa kattoa tai sadevesijärjestelmää, mikä tarkoittaisi turhia korjauskustannuksia.

Asennamme korkeiden ja matalien kattojen lumiesteet Kuopiossa

Katon kuntoa ja omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi piharakennuksen ympäristön turvallisuutta voidaan varjella myös lumiesteiden asentamisen (ja huoltamisen sekä korjaamisen) avulla. Lumiesteet ovat pakollinen osa kaikkia kattoja, joiden kaltevuus on 1:8 tai enemmän – näin viranomaiset ovat linjanneet. Lumiesteet kuuluu asentaa katolle jo tiilikaton, peltikaton tai huopakaton asentamisen yhteydessä, mutta jos nämä tärkeät ja tarpeelliset kattoturvatuotteet vielä puuttuvat, ota yhteyttä Kuopiossa. Mitoitamme ja asennamme niin korkeiden kerrostalojen kuin matalienkin pientalojen lumiesteet.

Suosittelemme, että lumiesteiden ja niiden kiinnikkeiden kunto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa, jotta mahdollisiin huolto- ja korjaustarpeisiin voitaisiin ajoissa puuttua. Meiltä saat kattotarkastuksen kaupan päälle kaikkien kattotöiden yhteydessä, ja tuon ilmaisen kuntotarkastuksen yhteydessä varmistetaan myös lumiesteiden ja muiden katon varusteiden kunto. Hyväkuntoisten lumiesteiden turvin on mukava ottaa vastaan uusi talvi lumineen – lumineen, mitkä pysyvät kiltisti katolla. Jos lunta on normaalia enemmän, saatat silti tarvita omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, rivitalon tai vaikka kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattolumien pudotusta, sillä lumiesteet voivat pettää liiallisen rasituksen alla.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.