KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Kuopio – Harha-askelkin voi saada katon vuotamaan

Ole yhteydessä meihin, jos omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai muun kiinteistön katto vuotaa Kuopiossa. Korjaamme niin vuotavan kattoikkunan kuin talven lumien alla vuotamaan ruvenneen jiirin, eli katon sisätaitteen. Vuotaako katto piipun juuresta? Onko pulmana vuotava kattoluukku, vaiko kattovuoto antennin juuresta? Läpivientivuodot ovat suhteellisen yleisiä ongelmia kaikenlaisilla katoilla, mutta mitä nopeammin vuotava viemärintuuletusputki tai esimerkiksi vuotava IV-putki korjataan, sitä helpommalla urakasta selviää. Mikäli katon alla oleva aluskate on säilyttänyt ehjyytensä, ei nopeasti aloitettuun kattovuodon korjaukseen tarvitse liittää kosteusvaurioiden kunnostamista, kuten lahovaurioiden korjausta.

Sama juttu silloin, jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa myrskyvaurioiden tai rakenteiden ikääntymisen takia. Nuohoojan harha-askelkin voi saada katon vuotamaan, sillä vanhat kattotiilet voivat hajota askelten alla. Myös huopakatolla liikkumista kannattaa välttää, jos on kova helle, sillä kuumuus on voinut pehmentää vanhoja vuotia liikaa. On monia eri syitä, minkä takia katto saattaa ruveta vuotamaan, mutta yksi asia pitää aina paikkansa: katto on paikattava nopeasti, ja parasta ammattitaitoa tähän työhön saa meidän ammattilaisiltamme. Tilaa kattovuodon korjaus Kuopiossa, Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavilla, Juuassa tai Tuusniemellä soittamalla tai laittamalla verkkoviestiä.

Sen lisäksi, että saa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua avaimet käteen -katonkorjauksen tiimoilta, tulet saamaan myös mukavan kaupanpäällisen. Mahtava ”tilaajalahjamme” on koko katon kuntotarkastus, mikä auttaa välttymään tulevaisuudessa häämöttäviltä kattovuodoilta. Sekin on huomionarvoista, että töistämme saa kotitalousvähennystä, ja että yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus järjestyy ilman pitkiä käsittelyaikoja.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa? Pari vinkkiä kattovuotojen välttämiseen

Millään konstilla ei voida saada sataprosenttista suojaa kattovuodoilta, mutta kattovuotojen todennäköisyyttä on toki mahdollista pienentää. Kattohuollot ja kattotarkastukset auttavat pitämään tasakaton, aumakaton, mansardikaton, pulpettikaton tai vaikka harjakaton tiiviimmässä kunnossa Kuopiossa – ja kaikki taloyhtiöiden sekä yksityisasiakkaiden kattohuollot voi tilata tästä samasta osoitteesta.

Kattovuotoja ehkäiseviä kattohuoltoja ovat muun muassa lumenpudotukset, sillä lumen paino voi saada katon vuotamaan läpivienneistä tai jiireistä, ja katolta putoava lumimassa voi irrottaa kattotarvikkeita aiheuttaen kattoreikiä. Myrskyvaurioita voi ehkäistä tarkastamalla kaikkien kattotarvikkeiden sekä kattopeltien kiinnitykset, ja kiristämällä ne tarvittaessa – tai vaihtamalla peltikattonaulat kateruuveiksi.

Peltikattovuodon takana on usein ruostevaurio, joten ruostuminen kannattaa pitää kurissa katon harjauksilla ja huoltomaalauksilla. Tiilikaton tiiviyteen (eli sen tiilien ehjyyteen) voidaan vaikuttaa muun muassa sammaleenpoistoilla. Koska huopakatto voi vuotaa sen takia, että sen pinnoite on kuivunut, kulunut ja halkeileva, on huopakaton pinnoitus hyvä tapa parantaa bitumikaton kuntoa Kuopiossa.

Tarkoittaako kiinteistön kattovuoto ja katon vesivahinko kattoremonttia Kuopiossa?

Kattovuoto ja katon vesivahinko voivat johtaa kattoremonttiin Kuopiossa – etenkin, jos katto on kovin iäkäs. Huopakatto on iäkäs yli 30-vuotiaana, peltikatto puolestaan täytettyään 40 vuotta. Varttikattoja ei enää saa korjata, siksi varttikattovuoto johtaa aina katon uusimiseen.

Arvioimme tilanteen joka kerta erikseen, mutta periaatteemme on se, että tarjoamme katon osittaista korjausta aina kun mahdollista. Tietyissä tilanteissa voimme tarjota myös osittaista kattoremonttia, mikä tarkoittaisi pelkkien kattopeltien tai -tiilien uusimista.

Jotta kattovuoto ei saisi aikaan kosteusvaurioita katon alla, kannattaa omakotitalon, kerrostalon, paritalon ja esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön katon aluskate pitää hyvässä kunnossa. Aluskate ottaa vastaan katon läpi mahdollisesti vuotavat vedet, jolloin katon puurakenteet eivät kastu ja lahoa, eivätkä eristeet ole vaarassa homehtua. Yläpohjan homevaurio voisi aiheuttaa sisäilmaongelmia, joten katon vesivahingot tulisi saada pian korjattua (ja mieluiten estettyä).

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.