KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kustavi

Huopakattoremontti Kustavi? Tee fiksu päätös, ja tilaa omasi meiltä! Kun delegoit huopakattoremontin Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi meidän huipputaitavalle huopakattotiimillemme, hoituu tämä vaativa savotta alusta loppuun varmasti niin kuin pitää.

 • Tunnemme perinpohjaisesti sekä tiivissaumakatteet (tiivissaumaiset bitumikermikatot), että palahuopakatot (bitumilaattakatot). Myös kolmiorimakatot ovat meille tuttu juttu!
 • Pidämme langat käsissämme tottunein ottein kaikenkokoisilla työmailla. Suoriudumme ripeästi ja kustannustehokkaasti suuristakin kattosaneerauksista, mutta toisaalta paneudumme hartaudella myös pieniin remonttiprojekteihin.
 • Meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta kattosi lähtökunnosta ja remontin tahtotilasta riippumatta. Hatussamme on sulkia mm. vaativista kosteusvauriokorjauksista, kattomuodon muutoksista sekä energiaremonteista.

Rohkenemme väittää, että vastaavia myyntipuheita eivät läheskään kaikki Kustavi-Brändö-Parainen-Naantali-Taivassalo-Uusikaupunki-alueella toimivat urakoitsijat pysty pitämään. Tästä kertovat myös tyytyväiset asiakkaamme, joita Varsinais-Suomi ja muu Etelä-Suomi on pullollaan.

Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi. Voit tehdä sen näppärästi esimerkiksi alla olevaa nappia näpäyttämällä. Meiltä saat osaavan avun jopa saarikohteisiin Kustavissa ja lähipaikkakunnilla.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kustavissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kustavin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kustavi, kuinka urakka etenee?

Palahuopakattoremontti Kustavi, me pidämme pallon hallussamme jämäkästi läpi projektin! Käytännössä huopa- tai palahuopakattoremontti Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi tulee etenemään maaliin kuuden vaiheen kautta.

 1. Eksperttimme kuulostelevat omat toiveesi uuden katon suhteen sekä kartoittavat kattosi kunnostustarpeet, laatien näiden tietojen pohjalta vedenpitävän suunnitelman kattoremonttia varten.
 2. Esityövaihe. Hankimme tarvittavat materiaalit, pystytämme rakennustelineet, suojaamme ympäristön jne.
 3. Puramme pois vanhan katon kattotuotteineen niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa.
 4. Korjaamme yläpohjaa, jos katon välissä on jotain vikoja tai puutteita. Samalla suoritamme mahdollisesti toivomasi muutostyöt alempiin kattorakenteisiin, kuten vaikkapa katon eristys tai lisäeristys.
 5. Asennamme uudet kattohuovat tai bitumilaatat ja kruunaamme kokonaisuuden upouusilla kattotuotteilla.
 6. Siistimme paikat, ja viemme rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Valmista! Nyt palahuopakattoremontti Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi on onnellisesti päätöksessään, ja kiinteistösi lakea komistaa uudenkarhea, tyylikäs ja pitkäikäinen bitumikruunu. Sitä ei anoppikaan voi muuta kuin ihastella.

Huopakaton uusiminen Kustavi, voidaan joskus toteuttaa myös osittain – ei pureta tervettä kattoa turhaan!

Huopakaton uusiminen Kustavi, ei välttämättä vaadi kokonaisvaltaista kattosaneerausta. Toisinaan huopakaton uusiminen Kustavissa voidaan toteuttaa osittain, esimerkiksi yhden lappeen alalle.

Huopakaton uusiminen osittain eli ns. osittainen huopakattoremontti voi olla erittäin hyvä ja kustannuksia säästävä tapa laittaa katto uusiksi esimerkiksi siinä tapauksessa, että puu kaatui katon päälle tai iso oksa tippui katolle. Jos katon vauriot eivät ulotu kuin muutamien neliöiden alueelle, miksi uusia koko katto?

Mitään huonokuntoista ei katolle tai sen väliin kuitenkaan kannata jättää muhimaan. Yksikin laho lauta tai kastunut eristevillatuppo voi tarkoittaa sitä, että koko urakka menee suoraan sanottuna hukkaan. Siksi meidän onkin aluksi nähtävä kattosi omin silmin, jotta voisimme arvioida luotettavasti sen vaatimat kunnostustoimenpiteet.

Ota siis yhteyttä, niin tulemme katsastamaan kattosi kumit ulvoen! Käynnin jälkeen annamme mieluusti yksilöllisesti räätälöidyn huipputarjouksen huopakaton uusimisesta Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi.

Vinkki: jos annat luvan, voimme käydä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi. Tämä voi hieman jouduttaa katon kuntoanalyysiä ja kattoremontin suunnittelua, sillä asiantuntijamme ovat liikekannalla lähes päivittäin.

Palahuopakaton uusiminen Kustavi, etsitkö kenties hintatietoja?

Palahuopakaton uusiminen Kustavi, hinta vaihtelee kohteesta toiseen. Sekä neliöhinnoissa (hinta per m2) että kokonaishinnoissa on runsaasti vaihtelua.

Esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat tarjouksemme loppusummaan, kukin omalla painoarvollaan:

 • katon koko
 • katon varusteet (sadevesijärjestelmä, kattoluukut, kattoturvatuotteet, piipunhattu, kattoikkunat, aurinkopaneelit…)
 • katon malli (tasakatto, pulpettikatto, harjakatto, mansardikatto…)
 • rakennuksen korkeus
 • remonttikohteen sijainti

Lisäksi laskukaavassa on tietysti huomioitava vanhan katon kunto. Se vaikuttaa suuressa määrin sekä katon remontintiin uppoaviin työtunteihin että materiaaleihin. Vielä jokseenkin hyväkuntoinen katto on lähtökohtaisesti edullisempi uusia kuin sellainen yksilö, joka on jo läpimätä ruoteitaan myöten.

Ota siis yhteyttä, kerro meille hieman käsillä olevasta toimeksiannosta ja pyydä rohkeasti tarjous kattosi uusimisesta. Pian saat meiltä loistotarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Kustavissa sijaitsevassa kohteessasi!

Huom. toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Kustavissa ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Toisin sanoen tarjouksemme kattaa kaiken kattosi uusimiseksi tarvittavan työn, materiaalit ja kaluston – ei kavalia piilokuluja.

Kustavilainen, muista hakea huopakattoremontista kotitalousvähennystä!

Tiesitkö, että huopakaton uusiminen Kustavissa kelpaa kotitalousvähennykseen? Tilatessasi huopakattoremontin Kustavissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, voit vähentää urakasta aiheutuvia kuluja jälkikäteen henkilökohtaisessa verotuksessasi kotitalousvähennyksen alla.

Kotitalousvähennys on verovähennys, jota myönnetään lukuisista kodin kunnostukseen ja ”perusparannukseen” liittyvistä töistä. Monien muiden kattotöiden tavoin myös huopakaton uusiminen tai remontointi sisältää yleensä paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä toimenpiteitä.

Huopakaton uusinta on kuitenkin tilattava ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta, jotta kotitalousvähennystä olisi mahdollista hyödyntää. Esimerkiksi meidän työtuntimme kelpaavat verotuksessa vähennettäväksi ilman kysymysmerkkejä, kun taas itse tehtyä työtä tai naapurin Konstalta tilattua työtä et voi vähentää verotuksessa millään ilveellä.

Älä jätä kotitalousvähennystä käyttämättä, sillä tämä mukava verovähennys saattaa keventää huopakaton remontoinnista aiheutuvia kustannuksia varsin mukavilla summilla. Hyvässä lykyssä voidaan puhua jopa tuhansista Euroista!

Pidä mielessä, että kotitalousvähennystä voit hyödyntää myös vapaa-ajan asunnollasi. Siis esimerkiksi kesämökin huopakattoremontista voit saada kotitalousvähennystä ihan normaaliin tapaan.

Laita lisäksi korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Mikäli huopakattoremontin hinta ylittää kipukynnyksesi hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta, rahoitus pelastaa tilanteen ilman taloudellista katastrofia