KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kustavi – Kattohuollot jatkavat kattosi saagaa

Anna huopakattosi, peltikattosi tai tiilikattosi saagan jatkua mahdollisimman pitkään – tämä onnistuu sälyttämällä omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot meidän kontollemme. Me tiedämme, miten pulpettikattoa, harjakattoa, aumakattoa tai esimerkiksi tasakattoa pitää huoltaa, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään. Saamme katon kestämään paremmin erilaisia rasituksia ja poistamme ne rasitukset, mitkä ovat poistettavissa joko lihasvoimin tai kemiallisesti. Lihasvoimin teemme muun muassa roskien poiston katolta ja lumenpudotuksen. Sammalet poistamme katolta kemiallisesti. Jäänpudotus (eli jääpuikkojen pudotus) tehdään käsin, mutta muunlainen jää sulatetaan H2O:n avulla – tilaa vaikka rännien sulatus vesihöyryllä Kustaviin.

Kattohuollot, mitkä pitävät kattosi hyvässä kunnossa ja hyvännäköisenä, voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Sekin kannattaa muistaa, että omakotitalon ja mökin kattohuollot Kustavissa, Brändössä, Paraisilla, Naantalissa, Taivassalossa ja Uudessakaupungissa voi vähentää verotuksessaan. Tässä viittasimme ennen kaikkea kotitalousvähennykseen – siitä ja sen hakemisesta pääsee lukemaan lisää Verohallinnon verkkopalvelussa.

Katon puhdistus kerrassaan oivallinen kattohuolto Kustavissa

Katon puhdistusta voi pitää kerrassaan oivallisena kattohuoltoja Kustavissa, sillä roskien poisto katolta nopeuttaa katon kuivumista, ja sillä tavalla ruoste sekä sammalet voidaan pitää loitolla. Mitä likaisempi katto, sitä nopeammin se voi sammaloitua ja ruostua, ja molemmat ilmiöt näkyvät katon kunnon heikkenemisenä. Ruoste ja sammal teettävät ylimääräistä vaivaa, kuten ruosteenpoisto- ja sammaleenpoistokäsittelyjä sekä kattokorjauksia.

Ei ole samantekevää, miten mökin tai vaikka piharakennuksen katto puhdistetaan – tiilikatonhan voi harjata, mutta bitumikatot on parempi ilmapuhaltaa. Entä kuinka usein palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus tulisi tehdä? Suosittelemme, että kahdesti vuodessa!

Helpon sammaleiden poiston salaisuus Kustavissa

Helpoin tapa tehdä sammaleiden poisto katolta on ottaa yhteyttä meihin ja tilata sammaleentuhokäsittely Kustaviin tai sen naapurikuntiin. Tiilikaton harjaushan poistaisi vain näkyvissä olevat kasvustot, mutta käyttämämme (tehokas, mutta biohajoava) sammaleenpoistoaine ulottuu kasvustojen juuriin asti. Katto on pian taas siisti, eikä uusia kasvustoja ole luvassa aikoihin.

Rännien jokasyksyinen puhdistus Kustavissa takaa jäättömät vesikourut

Sadevesikourujen puhdistus kuuluu katon syystöihin Kustavissa ja muuallakin. Kun roskat saadaan pois vesikourujen vetoa haittaamasta, eivät vesikourut jäädy talvella, vaan ovat valmiina kuljettamaan kattovesiä kylminäkin kuukausina. Toisen kerran rännit kannattaa puhdistaa kevään tullen, jotta kattovedet saataisiin pois talon perustusten vierestä myös kesän aikana. Rännien puhdistaminen ehkäisee myös ruostumis- ja jäätymisvaurioita, joihin tulisi puuttua rännikorjauksin tai -saneerauksin.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.